Hayatımın Dönüm Noktası

Çok uzun olmuş özür dilerim:KK43:
Pragraf falan da yok. Cok zor olmus okumak. Sorunlara gelemeden biraktim okumayi.

Siz 35 yasina kadar bir baltaya sap olamamis adamdan ne beklediniz anlamadim. Kulturel acidan da denk olmayinca 5 yil sohbet edecek ne buldunuz?

Eğitimi farkı konusunda insan kendini geliştirebilir ama kültür konusu kesinlikle aşılmıyor.İnsan bunu yaşadıkça anlıyor.Nişanlınız iyi niyetli olup sevgisi ile birlikte sizi mutlu etmeye çalışıyor ama kendi dünyasını döndüğünde yine aynı mod.Tabi bu süreçte içine attıkları da vardır.Onlarda evlenince ortaya çıkar.

Aileyle olan kısımları fazla önemsemezdim, verdikleri değer kadar görüşürdüm onlarla sadece. Ama nişanlınızın onların yanında farklı, sizin yanınızda farklı oluşu büyük sıkıntı. İleride nolursa olsun onlar benim ailem, laf edemezsin onlara diyecek. Zaten ailesi tarafından kullanıldığını bile 35inde anlayan adamdan ne beklersiniz ki?

Biz iyi niyetle gönüllüler bir olsun yeter kafasindayiz ama kültür farklılığı, eğitim farklılığı cicim ayları geçince daha çok göze batmaya başlar. İlişkinizi tamamen siz yonetiyorsunuz ve bir kadın olarak bu durum sizi ilerde yorabilir. Nisanliniz bence ailesine tepki göstermiyor, evlendikten sonra da göstermez , sadece orta yolu bulmaya çalışıyor. Belki içten içe ailesine kızıyor ama onlara tepki gösteremiyorsa pasif kalıyor olabilir. Bence iyi düşünün. Bunları bilerek ve kabul ederek evleniyorsunuz neticede.

Back
X