elizz0006 Gülümse hayata... Kayıtlı Üye 20 Aralık 2014 686 916 303 30 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elizz0006 #21 Nillatte .!.: Okudum..Allahım selamete çıkartsın tez zmn da Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun kardeşim
Nillatte .!.: Okudum..Allahım selamete çıkartsın tez zmn da Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun kardeşim
Coksukurbugunume Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Aralık 2022 2.883 1.514 63 30 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elizz0006 #22 elizz0006 .!.: Okuyan herkesten Allah razı olsun. Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin şu mübarek ramazan günlerinde. Hepimizi selamete çıkarsın. 1 Ayetel Kürsi rica ediyorum sizden. Şimdiden çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Okudum Allah kabul etsin insallah. Allah bana da şifa versin insallah müminin mümine duası kabuldür derler
elizz0006 .!.: Okuyan herkesten Allah razı olsun. Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin şu mübarek ramazan günlerinde. Hepimizi selamete çıkarsın. 1 Ayetel Kürsi rica ediyorum sizden. Şimdiden çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Okudum Allah kabul etsin insallah. Allah bana da şifa versin insallah müminin mümine duası kabuldür derler
elizz0006 Gülümse hayata... Kayıtlı Üye 20 Aralık 2014 686 916 303 31 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elizz0006 #23 yasayipgorelim .!.: Okudum Allah kabul etsin insallah. Allah bana da şifa versin insallah müminin mümine duası kabuldür derler Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım ben de sana 21 tane Ya Şafi okudum Allah tez zamanda sağlık, sıhhat versin inşallah
yasayipgorelim .!.: Okudum Allah kabul etsin insallah. Allah bana da şifa versin insallah müminin mümine duası kabuldür derler Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım ben de sana 21 tane Ya Şafi okudum Allah tez zamanda sağlık, sıhhat versin inşallah