Hayatımın en anlamlı yolculuğu başladı :)))))

Sinay

Evimizde İnci bereketi:)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
5.212
3
156
Libya
Hala inanamıyorum bazen gerçek mi diyorum bazen oturup hayal kuruyorum
2,5 yıllık evliliğimizin beklenen ama bu kadar çabuk olacağı tahmin edilemeyen mucizesini içimde büyütmeye başladım
gerçekten tarifsiz duygular içindeyim bunca zamandır boşa yaşamışız gibi geliyor o çift çizgiyi gördüğüm günden beri içim taşıyor sanki ne denir ne yapılır bocalar gibiyim ilk defa anne olmak böyle olsa gerek eşime ilk söylediğim günden beri karı-koca her dakikamız hayal kurmakla isim düşünmekle geçiyor markete gittiğimizde biberonları, mini patikleri,önlükleri incelerken buluyoruz kendimizi
artık hayatımıza 3. bir kişiyi alıyoruz herşeyimizi o minik parçamıza göre yönlendircez geceleri uyurken eşimin elini karnımda hissetmek daha ilk günlerden şımartmaya başladı beni artık tam bir aile olduk sanırım minik bebeğimizin haberiyle yuvamız daha da heyecan verici hal aldı bedenime hoşgeldin miniğim
Allah tüm isteyenlere tez vakitte aratmadan nasip etsin inş.

Canımcım Allah mutluluğunuza mutluluk katsıın bebikinizle inşallhh
hissettiklerini paylaşıyorum, çok güzel duygular elbette. üstelik şimdiden böyle ise gelecek günlerin hayali bile çok güzel
umarım sağlıkla kucağına aldığın günlerde de böyle sevinçle paylaşırsın

teşekkür ederim mandilinim
sende bende aynı zamanlarda yaşayacaz bu heyecanı inş. hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz

canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.inan bana şimdi bebeğin karnındayken hissettiklerin yarın öbür gün kucağına aldığın zaman katkat artacak. hele yüzünü kokusunu alınca hani dünya güneşin etrafında döner ya bebeğin doğunca herşey onun etrafında dönecek hatta siz dahil. anne olmak o kadar güzel bir duygu ki. tarifi imkansız.ben oğlumun yüzünü gördüğün ilk günde bile bana demişlerdi bebeğini diğer bebeklerin yanına koysalar tanırmısın diye ben de onlara 1000 tane bebek içine koysalar seçip alırım demiştim. annelik öyle birşeyki sevgi, fedakarlık, merhamet,vb. duyguların hepsini içine alıyor. Allah bütün kadınlara anneliği tattırsın. AMİN.

tebrik ederiiim o kadar güzel anlatmışsınki duygularınııı bian kendimi hayal ettm bende bu kadar hecanlı olrum herhalde Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsiiin inşalah darısı bnm gibi yolunu dört gözle bekleyenlere :)))

Duana AMİN diyerek başlıyorum
çok teşekkür ederim canım
herkes aynı şeyi söylüyor onun kokusunu alınca bambaşka oluyor insan diyorlar
umarım bende o duyguyu hayırlısıyla sağlıkla yaşarım
Annelik duygusu şimdiden içimde büyüyor sanırım doğumdan sonra tavan yapacak

eminim bunu yaşayan her kadın benim gibidir yerine sığamıyordur bambaşka bir duyguymuş
inş. tez zamanda sende bu tarifi zor güzel duyguları tadarsın canım

canımduygularını süper anlatmışsın bende uzun bi ugrastan sonra hamiş kaldım allahım bu duyguyu bizede yasattı hayırlısıyla yüzünü görmeyi nasip eder inş

seni tanımıyorum ama inan bana bir kadın olarak bu duygularını sanki hissettim gibi, allah saglıkla kavuştursn sana bebegini

tebrik ederim, analı babalı büyüsün inşallah

Sinaycın ne mutlu çeyiz topiğinden tanıyorum seni

allah isteyen herkese nasip etsin,hamiş olanlarada sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,mandilinde de hamişmiş inanın çoksevindim kızlar bende bugün yarın bekliyorum bakalım belki aranıza bende katılırım kısmet..

canımduygularını süper anlatmışsın bende uzun bi ugrastan sonra hamiş kaldım allahım bu duyguyu bizede yasattı hayırlısıyla yüzünü görmeyi nasip eder inş
amin canım inş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
seni tanımıyorum ama inan bana bir kadın olarak bu duygularını sanki hissettim gibi, allah saglıkla kavuştursn sana bebegini

tebrik ederim, analı babalı büyüsün inşallah
amin canım darısı tüm isteyenlere inş.

bende seni tanıyorum canım çeyizleri bitirdik bebek yapıyoruz artık:=)
inş. sende mi bekliyorsun inş. kısa zamanda güzel bir haberde senden alırız darısı başına olsun o zaman
evet mandilinle 1 hafta var aramızda

canım kuzenim hamileliğin hayırlı ugurlu ve sağlıklı olur inşallah..kendi bebegim olacakmıs gibi sevindim heyecanlandım

İkinize de hayırlı uğurlu olsun
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

canım kuzenim hamileliğin hayırlı ugurlu ve sağlıklı olur inşallah..kendi bebegim olacakmıs gibi sevindim heyecanlandım
teşekkür ederim kuzenim Allah sizede istediğiniz zamanda aratmadan nasip etsin inş.
İkinize de hayırlı uğurlu olsun
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

teşekkürler hayatım amin inş. o günleri görmek nasip olur seninde az kalmış artık Allah senide sağlıkla kavuştursun oğluşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…