• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yasadıklarınıza cok uzuldum

Rabbım yardımcınız olsun..Dilerim bundan sonra cok ama cok mutlu huzurlu ve en onemlısı saglıklı olursunuz

Hepinize guzel dilekleriniz ve desteginiz icin sonsuz tesekkurler...

yakamozum35 arkadasim;
Cok dogru tespitlerde bulunmussun, zaten bizim adim adim yikilisimizin sebebi, esimin benden tamamen kopup sogumasi, sevgisinin bitmesi;
Bebegimi kaybetmenin ardindan yasadigim psikolojik bunalimin akabinde, suregelen disismelerimiz esnasinda bu kadinnin hayatima girip, evliligimizi allak bullak etmesi..
Ben oylesine yakindim ki, esime kizdigimda onu artik istemedigimi, hatta sevmedigimi, ogullarim icin tahammul ettigimi dile getiren bircok serzeniste bulunmustum!
Aslinda onlar sadece o anki kizgin ifadelerimdi, gercek hissettiklerim degildi, ama iste o artik ona gidip ne turlu anlatipta bana olan askini tukettirdi bilemiyorum..
Birlestikten sonra, dedigim gibi sadece ogullarim icin bir sans vermistim, hayatinda asla o kadin yeniden olmadi ya da baskasi, ama bana bakarken bir bosluga bakiyor gibiydi, ne benimle dogru duzgun vakit geciriyor ne de yuzume ask dolu bakiyordu. Bunu iliklerime kadar hissettim, bu duygu insani yiyip bitiriyor. Yani birlestigimizde bana karsi icinde hicbirsey kalmamisti ve ben ne yaptiysam yeniden insaa edemedim. Kalpleri evirip ceviren Rabbimdir, o ol derse yine olur deyip dualara sarildim hep, cok mucade ettim ama olmadi, asla bir dayakti kavgaydi olmadi, ama o davranislari beni psikolojik olarak yikiyordu, anlayacagin ben bu sekilde ayrilmadan ogullarim var diye iki yabanci gibi yillarca evli kalabilirdim, ama bunu ne ona ne de kendime yapmak istemedim, cunku sevgisiz bakan bir cift goz gormek hergun bitiriyordu beni. Benim de ona karsi hislerim birlestikten sonra az da olsa vardi, o da caba gosterseydi belki de hersey daha guzel olabilir ogullarimizi birlikte buyutebilirdik. Ama o kolayini secti, bana da bu yolda yalniz yurumek kaldi arkadasim.
Kolay mi? Hayir degil ben henuz 31 yasindayim, meslegim var evet, ekonomik zerre kadar bir sikintim yok hamdolsun ama iste ogularimin bir dali kirik olacak. Ogullarina deli gibi duskun cok bagimli, asla ihmal etmiyor asla, ins boyle devam eder diye dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden..

Son düzenleme:
bugun annemede soyledım hatta onunda dıkkatını cekmıs bazen cok saf olabılıyosunuz bu teknıgı ablası gıllerde cok kullanıyo elımızde ne var ne yok ezık roluyle bırıktırdıgımız tum paramızı 2 defa aldılar sefasını suruyolar ıkı aglıyolar heralde hemen kanıoy saf nısanlım ben soyluyorum aılem gercekten zor durumda anlatıyorum dugun masrafını 20 mılyar bıze yıktı hıcte acımıyo valla bende bu adamlara nasıl polıtık olunur bırturlu cözemedım

yakamozum35 arkadasim;
Cok dogru tespitlerde bulunmussun, zaten bizim adim adim yikilisimizin sebebi, esimin benden tamamen kopup sogumasi, sevgisinin bitmesi;
Bebegimi kaybetmenin ardindan yasadigim psikolojik bunalimin akabinde, suregelen disismelerimiz esnasinda bu kadinnin hayatima girip, evliligimizi allak bullak etmesi..
Ben oylesine yakindim ki, esime kizdigimda onu artik istemedigimi, hatta sevmedigimi, ogullarim icin tahammul ettigimi dile getiren bircok serzeniste bulunmustum!
Aslinda onlar sadece o anki kizgin ifadelerimdi, gercek hissettiklerim degildi, ama iste o artik ona gidip ne turlu anlatipta bana olan askini tukettirdi bilemiyorum..
Birlestikten sonra, dedigim gibi sadece ogullarim icin bir sans vermistim, hayatinda asla o kadin yeniden olmadi ya da baskasi, ama bana bakarken bir bosluga bakiyor gibiydi, ne benimle dogru duzgun vakit geciriyor ne de yuzume ask dolu bakiyordu. Bunu iliklerime kadar hissettim, bu duygu insani yiyip bitiriyor. Yani birlestigimizde bana karsi icinde hicbirsey kalmamisti ve ben ne yaptiysam yeniden insaa edemedim. Kalpleri evirip ceviren Rabbimdir, o ol derse yine olur deyip dualara sarildim hep, cok mucade ettim ama olmadi, asla bir dayakti kavgaydi olmadi, ama o davranislari beni psikolojik olarak yikiyordu, anlayacagin ben bu sekilde ayrilmadan ogullarim var diye iki yabanci gibi yillarca evli kalabilirdim, ama bunu ne ona ne de kendime yapmak istemedim, cunku sevgisiz bakan bir cift goz gormek hergun bitiriyordu beni. Benim de ona karsi hislerim birlestikten sonra az da olsa vardi, o da caba gosterseydi belki de hersey daha guzel olabilir ogullarimizi birlikte buyutebilirdik. Ama o kolayini secti, bana da bu yolda yalniz yurumek kaldi arkadasim.
Kolay mi? Hayir degil ben henuz 31 yasindayim, meslegim var evet, ekonomik zerre kadar bir sikintim yok hamdolsun ama iste ogularimin bir dali kirik olacak. Ogullarina deli gibi duskun cok bagimli, asla ihmal etmiyor asla, ins boyle devam eder diye dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden..

canim Allah yardimcin olsun
senin ve cocuklarin icin hayirli olan neyse oyle olsun
bende ayni durumu yasiyorum sen cok guzel ozetlemissin
benim esimde simdi ayni sanki bana degilde bir bosluga bakiyor
bir kac adim sonra ne olucak goremiyorum

canim Allah yardimcin olsun
senin ve cocuklarin icin hayirli olan neyse oyle olsun
bende ayni durumu yasiyorum sen cok guzel ozetlemissin
benim esimde simdi ayni sanki bana degilde bir bosluga bakiyor
bir kac adim sonra ne olucak goremiyorum

Ahh! benim kader arkadasim uzuldum ne diyeyim ki, esasinda oyle cok birbirine benzer yasanmisliklarimiz var ki ama iste bazilarimiz benim gibi dile getirirken kimileri de sessiz takipte kaliyor, ve ayni benim hikayem dedirtebiliyor maalesef, Rabbim hickimseye yasatmasin, cokk zor bir durum..

Sana yazabilegim cumlelerim ne derece yoluna isik tutar bilmiyorum ama;
Eger o boslugun sende yarattigi hasarla yasamayi goze alabiliyorsan, boyle yasamaya devam et guzel arkadasim, ama ben asla yapamadim, bir sure denedim evet ama o beni deli gibi seven adam'i coktan kaybettigimin farkina vardigimda da son noktayi koydum...

Ahh! benim kader arkadasim uzuldum ne diyeyim ki, esasinda oyle cok birbirine benzer yasanmisliklarimiz var ki ama iste bazilarimiz benim gibi dile getirirken kimileri de sessiz takipte kaliyor, ve ayni benim hikayem dedirtebiliyor maalesef, Rabbim hickimseye yasatmasin, cokk zor bir durum..

Eger o boslugun sende yarattigi hasarla yasamayi goze alabiliyorsan, boyle yasamaya devam et guzel arkadasim, ama ben asla yapamadim, bir sure denedim evet ama o beni deli gibi seven adam'i coktan kaybettigimin farkina vardigimda da son noktayi koydum...

sagol canim benim
bu skintilarin gecicegine ferah gunlerin gelicegine inaniyorum ben
ben bu hasarla yasayamam ustelik hala onunla beraberken
sen esin anladigim kadar kadindan ayrilmis ona ragmen affedememissin
bende cok doluyum surekli benimle sakalasan sevdigini soyleyen o adam gitti
malesef bende kaybettim ama bunu kalbime beynime anlatamiyorum icimde bir yangin var duayla sondurmeye calisiyorum
senin icinde dua edicem

Yanlarına kalmaz emin ol .
Allah sabır versin sana .
Rabbim onlara senin yaşadıkların kat be kat fazlasını yaşatsın inşallah .

yakamozum35 arkadasim;

Selam Arkadasim..

Tespitlerimide yasamisliklarima dayanarak yazdim zaten..
insanoglu iste! cig sut emmis..
Sen o an o kadini insan sanip, bir bayan olarak ic dokmussun ama onun yaptigina bak...
Bu olay sana aci bir tecrube olsun arkadasim.
Bundan boyle kimseye tam manasiyla guvenme..
Ne demisler "Beyaz gul`un golgesi bile siyahtir"
Guvenmek oyle degerli birsey ki... Ayni bir bedendeki ruh gibi.. O ruh gittimi birdaha geri gelmez..
O kadinin dolduruslari ile, kocaninda beyni yikanmis bir sekilde, belkide sana olan inancini,sevgisini,guvenini yitirdi..
Ama bana inan, hislerime dayanarak soyluyorum.
Esin seni gercekten iyi taniyor olsaydi, o kadinin doldurusuna gelmezdi.
Onu elinin tersiyle itip, agzini kapatirdi.. Sustururdu..
sakin beni yanlis anlama..
Ama erkek olmak ile ADAM olmak ayri seyler..
Senin esinde cok kabahatli..
Ne erkekler var, helal olsun diyorum bazen gorunce..
Adam donup karsisindaki kadinin suratina bakmiyor, yuzunu ceviriyor!
Sadece esi ve cocuklari ile ilgileniyor.. Karsisina istedigi kadar cezbedici,cekici,guzel kadin cikarsa ciksin donup bakmayan erkekler yok mudur bu dunyada? bence vardir, ben gormustum 1 2 tane..
Buda karakter meselesi iste..

ikisi bir olup, hem yuvani, hem seni bozmuslar iste..Yaralamislar..
sen ona kimsenin yapmayacagi ikinci bir sansi vererek, insanligini gostermis zaten..
Elinden geleni yapmissin..
Degerlendirememisse bu onun hatasi..

Umarim yuvasini ve biricik esini bir kadin yuzunden yikarak, enkaza ceviren esin, hic olmazsa 3 yavrusu icin iyi bir baba olur ....

Allah esinin kalbine herdaim merhamet ve vicdan versin..

sevgilerimle kolayliklar dilerim hayat yolunda sana ve cocuklarina..

Adam evliyken her gün beraber aynı evi paylaşıp uyuduğu kişiyle çay içebilen

Bunu kabullenip yaşayan midesiz kadın erkeğin gözünde helal kabul edilirken,

Yıllarca namusuyla evinde sadık kalan kadın terkediliyor...

Yazılacak o kadar çok şey var ki .....

Asla arkadasim asla! Onun bir ignesini dahi istemiyorum, evet kahretsin ki hala seviyorum ama ayni oranda da tiksiniyorum!
Bu nasil bir kisir dongu ben de bilmiyorum yani bu iki duyguyu da ayn anda yasayabilmek...

Yasadigim yer dolayisiyla zaten herhangi bir maddi destege ihtiyacim yok, ki yakin zamanda meslegimi yapmaya baslayacacim, cocuklari icin nafaka odeyecek aslinda onu dahi istemiyorum ama zorunlu olarak zaten veriyor olacak..

Onu evden ben kovdum ama o asla hayir demedi, hatta giderken bana bir ozur sozcugu dahi kullanmadi onun yerine 3 kere bos ol diyecek kadar karaktersizlik yapti!
Akli sira dini nikahimizi bozdu, foyasi ortaya cikmis olmasaydi daha nekadar kandiracakti beni acaba bilmiyorum....

Var ya konuyu buraya kadar sinirle ,hiddetle,hayretle okudum ama şu BOŞ OL lafını da okuyunca çıldırdım!!!!Karaktersiz şeref...........!!! Bi de dini nikahını bozuyor pez.... Arkadaşlar kusura bakmayın hayatta küfür etmem ama böyle hayvan demenin hayvanata hakaret olduğu varlıklar adama herşeyi yaptırır.Bir ilahiyatçı olarak söylüyorum

1)İmam nikahı asla gizli olamazzz !Çünkü nikahın amacı evliliği helalliği duyurmaktır.Bu adilerin yaptığı şey ZİNAdır ki zaten imam nikahını dini hassasiyeti olan yapar.Bunlarda din iman mı varmış ki utanmadan helal haram olayına girmişler ! Kendilerini kandırsınlar şimdi helalim helalim diye.
2)Sen şuna emin ol o adam en fazla 2 yıl içinde düşünüp kendini yemeye başlayacak çocuklarımın annesi bana ne yaptı da ben ona bunu yaptım.Bunları haketti mi diye.Dönerse asla kabul etme.Biz kadınlar duygusalız gerçekten aşk,sevgi,yaşanmışlık önemli bizim için.

BIRAK DA SON NEFESİNDE BU YAPTIĞININ PİŞMANLIĞINI İLİKLERİNE KADAR HİSSETSİN!!! BOŞA VE TEVEKKÜL ET.SADECE AHİRETTE DEĞİL BU DÜNYADA DA CEZASINI ÇEKECEĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN.YAVRULARINA SARIL VE ÇOK İYİ BİR ANNE OL Kİ NE KIZIN O KADIN GİBİ O... OLMASIN.NE DE OĞLUN BABASI GİBİ PİSLİK!!!

Fred, bu anlattıkların bana hiç yabancı gelmedi. İnan aynı durumu ablamda yaşadı. Hatta artık eniştemden tamamen ümidi kesmiştik. Bizde boşanma normal karşılanmaz. Gelinlikle girilen evden kefeninle çıkarsın işte o mantık. Ablam çok zor günler geçirdi. Kendisi çalışmıyor, ev hanımı. ekonomik özgürlüğü de yok anlicağın. ilk dönemlerde kendini toplamakta çok zorlansa da Allah ona öyle bir güç verdi ki bunların hepsini arkasında bıraktı. Eniştem dönüp ablamın yüzüne bakmıyordu, o derece gözünde kararmıştı. Komşusu olacak kadın artık nasıl doldurmuşsa eniştemi bilemiyoruz. Sonuç olarak şöyle söliyim, ablam kendine çekidüzen verdi. Fazla kiloları vardı, onları verdi. Giyim kuşamını tamamen değiştrdi. tüm dolabını ayakkabılarını çantalarını eskiye dair herşeyi değiştirdi. Eniştem bu değişiklikleri görünce yine ablama karşı ilgili olmaya başladı. Filmlerde olurdu da biz inanmazdık. Aynen öyle bir durum yaşandı. Erkek milleti işte, hiç bir zaman %100 güvenmiceksin. Doğrusu günümüzde bayanların da erkeklerden aşağı kalır yanı yok. Erkekleri (özellikle evli erkekleri) yoldan çıkarmak için yapmadıkları şey kalmıyo. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve gönlünüzü buna razı etsin inşallah. Çaresi olmayan tek şey ölüm. onun dışında herşey yalan.

daha çok gençsin cnm yeniden hayatını kurarsın. yeniden evlenir bebek bile yaparsın bugünleride unutursun. inana o adam da değil ama artık ne denir se aklına bile getirme. söylemek kolay tabi ama unut ve unut zaten unutcaksın yaşadıkların sana ders olmuştur. çok iyi niyetli olma çevrene karşı. iyilikten maraz doğar. bende çok iyi niyetliydim ama artık keinlikle çok mesafeli ve geri duruyorum tanıdık ve arkadaşlarımdan. iki oğlunda var negüzel onları da büyüt ama kendini de ihmal etme. o adam müsvettesi yaşarken sende hayatını ziyan etme ağlayarak. birkere geliyosun dünyaya yas tutma ve yaşamın tadını çıkar. inan başaracak ve bu kötü günlerini unutacaksın. kendi karısına bunu yapan yine yapar evli bir adamı ayartan kadın neden yine yapmasın. kimse kimseyi dolduruşa getiremez o insan pislikse pisliktir ve öyle kalacaktır. allah yardımcın olsun

Yanlarına kalmaz emin ol .
Allah sabır versin sana .
Rabbim onlara senin yaşadıkların kat be kat fazlasını yaşatsın inşallah .

Sagol arkadasim, ama benim bu konuyu acmamin uzerinden neredeyse 1 yil gecti, ozaman'dan bu zamana cok sey degisti, yeniden birlestik ama tabi kadindan coktan ayrilmisti. Yani yeniden denedigimizde o kadina dair herseyi akasinda birakmisti. Konuyu tamamen okudugunda anlaman mumkun..
Yani bu sefer ki bosanma kararimin o kadinla bir ilgisi yok ama evliligimi taa bastan yikip yeniden insaa etmemi engelleyen evet o kadinin taaa kendisidir..

Son düzenleme:
Fred, bu anlattıkların bana hiç yabancı gelmedi. İnan aynı durumu ablamda yaşadı. Hatta artık eniştemden tamamen ümidi kesmiştik. Bizde boşanma normal karşılanmaz. Gelinlikle girilen evden kefeninle çıkarsın işte o mantık. Ablam çok zor günler geçirdi. Kendisi çalışmıyor, ev hanımı. ekonomik özgürlüğü de yok anlicağın. ilk dönemlerde kendini toplamakta çok zorlansa da Allah ona öyle bir güç verdi ki bunların hepsini arkasında bıraktı. Eniştem dönüp ablamın yüzüne bakmıyordu, o derece gözünde kararmıştı. Komşusu olacak kadın artık nasıl doldurmuşsa eniştemi bilemiyoruz. Sonuç olarak şöyle söliyim, ablam kendine çekidüzen verdi. Fazla kiloları vardı, onları verdi. Giyim kuşamını tamamen değiştrdi. tüm dolabını ayakkabılarını çantalarını eskiye dair herşeyi değiştirdi. Eniştem bu değişiklikleri görünce yine ablama karşı ilgili olmaya başladı. Filmlerde olurdu da biz inanmazdık. Aynen öyle bir durum yaşandı. Erkek milleti işte, hiç bir zaman %100 güvenmiceksin. Doğrusu günümüzde bayanların da erkeklerden aşağı kalır yanı yok. Erkekleri (özellikle evli erkekleri) yoldan çıkarmak için yapmadıkları şey kalmıyo. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve gönlünüzü buna razı etsin inşallah. Çaresi olmayan tek şey ölüm. onun dışında herşey yalan.

Ahh be guzel arkadasim, keske bakimsiz birisi olsaydim da bu nedenle tum bunlari yasamis olsaydim.
Aksine gorsel olarakta statu ve kultur adina ne ararsan hep bir adim onde olmusumdur..

Bir arkadasim her der ki; (cok klasik ama)
'O seni tasiyamadi!*

Son düzenleme:
daha çok gençsin cnm yeniden hayatını kurarsın. yeniden evlenir bebek bile yaparsın bugünleride unutursun. inana o adam da değil ama artık ne denir se aklına bile getirme. söylemek kolay tabi ama unut ve unut zaten unutcaksın yaşadıkların sana ders olmuştur. çok iyi niyetli olma çevrene karşı. iyilikten maraz doğar. bende çok iyi niyetliydim ama artık keinlikle çok mesafeli ve geri duruyorum tanıdık ve arkadaşlarımdan. iki oğlunda var negüzel onları da büyüt ama kendini de ihmal etme. o adam müsvettesi yaşarken sende hayatını ziyan etme ağlayarak. birkere geliyosun dünyaya yas tutma ve yaşamın tadını çıkar. inan başaracak ve bu kötü günlerini unutacaksın. kendi karısına bunu yapan yine yapar evli bir adamı ayartan kadın neden yine yapmasın. kimse kimseyi dolduruşa getiremez o insan pislikse pisliktir ve öyle kalacaktır. allah yardımcın olsun

Yazdiklarinin aksine, her gunumu ogullarimla dolu dolu yasiyoruz, neredeyse hergun disari cikip geziyoruz.
Zaten aksam uzeri de o goturuyor uyku saatlerine kadar.. Yani ben oyle yas falan tutmuyorum elhamdulillah. Kendi kaybettiklerine uzulsun arkadasim. Altinin kiymetini kuyumcu anlarmis misali!
Ben kurtulduguma seviniyorum, surekli arkamdan isler ceviren, yalanlar soyleyip hayatimi alt ust eden bu virusten kurtuldugum icin, sanki uzun bir hastaligin tedavi sonrasi gibi hayata umut dolu bakiyorum, fakat o umut bavulumun icine, en sevdigim 3 seyi koyup agzini da bir daha acmamak uzere iyice kapadim, ne evlenmesi, ne bebegi arkadasim...

Back
X