- 10 Eylül 2011
- 5.663
- 22.739
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Hiç bu kadar sıkıntılı bir dönemim olmamıştı
Tabiki buna da şükür ama psikolojim çok kötü geceleri ağlayarak uyanıyorum iş yerinde çok büyük haksızlığa uğradım mobbing görüyorum sırf sigara içen birini şikayet etmek istiyorum diye seni bu dairede istemiyoruz dediler.
Sorun değil ben de onlara meraklı değilim ama başka çalışabilegim daire de yok arkadaşlar bir tane vardı onun da müdürü sürekli bana asılan babam yaşında bir adam.
O kadar köşeye sıkıştım ki anlatamam burada da kalsam birim de değiştirsem her türlü çok kötü benim için hiç bu kadar çaresiz olmamıştım
Güçlü olamıyorum artık... Bu günler geçecek mi çok mutsuzum iş yerinde...
Ne yapiyorlar ki size
Ay bu mu hayatının en kötü günlerinin sebebi. Allah başka dert vermesin. Sen bakma ya insanlara tatlım onlara inat daha çok asıl işine hep neşeli ol hiç sallama. Sonra peşinden koşarlarHiç bu kadar sıkıntılı bir dönemim olmamıştı
Tabiki buna da şükür ama psikolojim çok kötü geceleri ağlayarak uyanıyorum iş yerinde çok büyük haksızlığa uğradım mobbing görüyorum sırf sigara içen birini şikayet etmek istiyorum diye seni bu dairede istemiyoruz dediler.
Sorun değil ben de onlara meraklı değilim ama başka çalışabilegim daire de yok arkadaşlar bir tane vardı onun da müdürü sürekli bana asılan babam yaşında bir adam.
O kadar köşeye sıkıştım ki anlatamam burada da kalsam birim de değiştirsem her türlü çok kötü benim için hiç bu kadar çaresiz olmamıştım
2 ay sonra emekli oluyormuş ya herif, bu kadar dert etmeye gerek yok.Kendine yer bul dediler ve beni söz dinlemezlikle huzur bozmakla suçluyorlar
Hakaret eden müdür
Geçen günlerde konu açmıştım biliyorsunuz müdürümle aynı ofiste çalıştığım ve odada sigara içtiğine dair. Salı günü sabah gittiğimde yanına da bir yancı almış odada sigara içiyorlardı (kendisini önceden defalarca uyarmama rağmen en azından yanına gelen kişi içmesin diye) odayı kahveye...www.kadinlarkulubu.com
Sabredecek durum kalmamıştı zaten ben sizi de şikayet edicem diyince adamdan hemen emeklilik dilekçesi aldılar bana da sen de git dediler2 ay sonra emekli oluyormuş ya herif, bu kadar dert etmeye gerek yok.
Sigarayla ilgili bir sağlik probleminiz varsa hastaneden rapor alin sigara icilen ortamda çalisamaz vs diye, yoksa sanredin iki ay
Kamuda mısın?Sabredecek durum kalmamıştı zaten ben sizi de şikayet edicem diyince adamdan hemen emeklilik dilekçesi aldılar bana da sen de git dediler
Sen ver dilekçeyi. Sen neden gideceksin ki ... emekli olup müdür giderse, diğerleri de zaten öyle cesaret bulamaz eskisi gibi.Sabredecek durum kalmamıştı zaten ben sizi de şikayet edicem diyince adamdan hemen emeklilik dilekçesi aldılar bana da sen de git dediler
Kamuda mısın?
Evet..Kamuda mi çalışıyorsunuz?
Sormayın tüm psikolojim alt üst olduŞu sigara olayı sizin başınızı yedi.
Becayiş hakkın yok mu?Hiç bu kadar sıkıntılı bir dönemim olmamıştı
Başka yere tayin isticem ama olmazsa naparım bilmiyorumBecayiş hakkın yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?