• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en zor 15 günü part 2 geliyor :) !!!

Gel canim gel ben senin sinirlerini ameliyatla alayim bi :) cuma gunu benim basimada aynisi gelecek ayni kader ortagiyiz benim ahh 15 tatil kardesim gelcekti gelme dedim artik napim benim evde kucuk ne banyosu ne lavobosu rahat olmuyo... simdik sen kardesini alip alip cikacaksin birak evin hakimiyetini alsin 2 hafta sonra gitmicekmi 3 gunde toparlarsin bise olmaz yemegini yapar islerini yapar onlarla bi kahve icersiniz kardesini alip cikarsin hem orayi eylersin hem kardesini.. gozunu kulagini kapa bitir iki haftayi esinin ailesi atsan atilmaz satsan satilmaz..
Normal bi aile olsalar başımın üstünde yerleri var ama normal değiller o yüzden nasıl katlanırım bilmiyorum evimiz gerçekten 7 kişinin kalabileceği bir ev değil birde 15 gün hiç değil o yüzden anlayışlı olmaları gerek. Olamazlarsa bende olamam kusura bakmasınlar.

Normal bi aile olsalar başımın üstünde yerleri var ama normal değiller o yüzden nasıl katlanırım bilmiyorum evimiz gerçekten 7 kişinin kalabileceği bir ev değil birde 15 gün hiç değil o yüzden anlayışlı olmaları gerek. Olamazlarsa bende olamam kusura bakmasınlar.
Cnk sende en iyisi acik acik soyle ,boyle giderse nasil ilsa bir yerde patlayacaksin,bari sakinken konus,o zamn iyice kotu seyler soyleme ihtimalin var

Sana diyorumda ben napcm bilmem
Senn esin arkandaymis bu guzel
Bnm bile br sansm yok,ustelik misilleme yapio,ben onlara bsy deyince o da bnm aileme demekle tehdit edio

C

Cnm kulagina kupe olsun ,bekle tatli tatli git gel,ozlet kendini ,onlar davet etsinler.o zamn kafan rahat olur sennde gelinlerinnde, saygi sevgi hurmet gorrsun,severler seni annem derler,
Bana nefret geldi daha 2-3 yillik evliyim.birinin evine gidip mecburiyet hastalik bisey olmadgi surece aylarca kalinmaz,3-5 gun bilemedin bir hfta
Zaten yaslilkta lazim olck bu gunler
ilgınc buldum benım kv asla kalmaz bır kere kaldı oda eşim cagırdı o yurt diskna cıktı bende hamıleyım dıye eşim yanlız kalmamı ıstemedı. insan bır dusunur bunlar evlı helekı yenı evlılerın evınde haftalarda asla kalınmaz cok sacma .

Sana diyorumda ben napcm bilmem
Senn esin arkandaymis bu guzel
Bnm bile br sansm yok,ustelik misilleme yapio,ben onlara bsy deyince o da bnm aileme demekle tehdit edio
ne bıcım eşın var böyle adamları cok agrıyormusunuz anlamadım gıttı . gıtsın ozaman annesınım evıne temelı kalsın hıcte ugrasmazdım kapı orda

Bu durumun kalıcı bi çözümü var mı sizce ?
Diyorum ya. Geleceğiz demişsiniz ya hani. Bir bahane bulun hastalanın komşuda oturmanız olsun gününz olsun yani eşinizin ciddiyetini anlamayacağı birşey uydurun. Eşiniz çok önemli sansın. Kv de anlasın ama sudan bahane bulup gitmediğinizi. Gitmeyin. Görümceleriniz falan da gelmesin. Üniversite okuyan kızlar sizin evsahipliğinize mi kaldı? Ben üniversitedeyken hop bi otel falan bulur buluşturur gezerdik heryeri arkadaşlarla... Kim yengesiyle dolaşmak ister ki arkadaşları dururken? Kadın bahane ediyor resmen..

Diyorum ya. Geleceğiz demişsiniz ya hani. Bir bahane bulun hastalanın komşuda oturmanız olsun gününz olsun yani eşinizin ciddiyetini anlamayacağı birşey uydurun. Eşiniz çok önemli sansın. Kv de anlasın ama sudan bahane bulup gitmediğinizi. Gitmeyin. Görümceleriniz falan da gelmesin. Üniversite okuyan kızlar sizin evsahipliğinize mi kaldı? Ben üniversitedeyken hop bi otel falan bulur buluşturur gezerdik heryeri arkadaşlarla... Kim yengesiyle dolaşmak ister ki arkadaşları dururken? Kadın bahane ediyor resmen..
Gitmesek o gelecek yine ısrar edip bu da geçici bi çözüm. Zaten gelmesini istemediğimizi gayet iyi anlıyor yine de gelmek istiyor uzun uzun kalmak istiyor.

Gitmesek o gelecek yine ısrar edip bu da geçici bi çözüm. Zaten gelmesini istemediğimizi gayet iyi anlıyor yine de gelmek istiyor uzun uzun kalmak istiyor.
yuzune dıyeceksın herkes kendı evınde kalsın rahat edemıyorum oyle ıma etmekle degıl.yüzüne de okadar

Bu benim fikrim. Gitmemelisiniz. Bir arkadaş demiş katılıyorum. Nabza göre şerbet oluyor sizinkisi. Şunu bilin. Siz oraya giderseniz kv dönerken peşinizden gelicek. Siz de gittiğinize yanarsınız artık. Geçmiş olsun. Allah sabır versin.

Akıllanmış halim. Evimiz küçük gelmeyin okadar kişi ağırlayamayız başka planımız var dedikten sonra hala gelicem diye ısrar ediyorsa ne yapabilirim ki ben ? Gelicek yani yüzsüz işte ben ne desem gelicek.
Geldiklerinde huzur evlerinden bahset, bizim arka sokaga da acilacakmis bir tane de , artik kismetse sizi oraya yerlestiririz gul gibi gecinirsiniz canim annecigim de
Yuzsuz arsiz terbiyesiz kocakari;)

Bu benim fikrim. Gitmemelisiniz. Bir arkadaş demiş katılıyorum. Nabza göre şerbet oluyor sizinkisi. Şunu bilin. Siz oraya giderseniz kv dönerken peşinizden gelicek. Siz de gittiğinize yanarsınız artık. Geçmiş olsun. Allah sabır versin.
Gitmezsek gelicek ve uzun uzun kalıcak böyle daha iyi benim için oğlunu mu özledin al getirdim benim evim müsait değil diyip sonra surat asıcam orda da anlasın diye.

Gitmezsek gelicek ve uzun uzun kalıcak böyle daha iyi benim için oğlunu mu özledin al getirdim benim evim müsait değil diyip sonra surat asıcam orda da anlasın diye.
Sonra da eşin diyecek ki madem gelmek istemiyordun surat yapacaktın ne diye kış günü getirdin bizi buraya? Daha önce seni destekleyip yanında olan adam gidecek suratsız bir versiyonu gelecek.
Bu plan senin aleyhine döner canım söyleyeyim.
Ayrıca daha nasıl reddedeyim demişsin ya siz reddetmemişsiniz ki? Erteleme istemişsiniz.
Bugün olmasa haftaya o da olmasa bir ay sonra gene gelecek yani bu durumda.

Önce eşinle konuş, böyle durumlarda evin hanımı aranır diye, seni arayıp sorsunlar. sen de öyle yumuşak falan konuşma, kesin ve net olarak misafir kabul edemiyoruz diye söyle.

Bulduğunuz fikir güzel evet ama size bi önerim var.
Kv ye gittiğiniz zaman asla hediye filan götürmeyin eliniz boş gidin.
Bir de asla ama asla hizmet etmeyin kendi çayınızı ve eşinizin çayınızı doldurun yeterli.
Mesafeli durun kesinlikle.Evde kocaman kızlar varmış zaten sizden hizmet beklemesinler.
O kızları da gezmeye götürdüğünüz de sakın yemek filan ısmarlamayın asla taviz vermeyin gönülsüz götürdüğünüzü anlasınlar.
Yani normalde asla böyle tavsiyeler vermem ama bu insanlar iyi niyetten anlamıyorlar.
Bir şekilde belli edin onlara karşı olan tavrınızı hele maddi anlamda sizi sömürmeye çalışmaları çok yanlış.

Sonra da eşin diyecek ki madem gelmek istemiyordun surat yapacaktın ne diye kış günü getirdin bizi buraya? Daha önce seni destekleyip yanında olan adam gidecek suratsız bir versiyonu gelecek.
Bu plan senin aleyhine döner canım söyleyeyim.
Ayrıca daha nasıl reddedeyim demişsin ya siz reddetmemişsiniz ki? Erteleme istemişsiniz.
Bugün olmasa haftaya o da olmasa bir ay sonra gene gelecek yani bu durumda.

Önce eşinle konuş, böyle durumlarda evin hanımı aranır diye, seni arayıp sorsunlar. sen de öyle yumuşak falan konuşma, kesin ve net olarak misafir kabul edemiyoruz diye söyle.
Zaten bu kadar laf söylüyoruz alınmıyor çekinmiyor asla kadın. Gelmeyin kabul edemiyoruzu anlamıyor ki. Gelecek. Ne desem gelecek. Benim sorunum gelmeleri veya bizim gitmemiz de değil ki. Tabiki gelicek oğlunun evinde kalıcak ben gelmeyin evimize gelemezsiniz kalamazsınız diyemem. Ama bu insanlar sınırlarını bilmiyor. Tek tek gelseler az az kalsalar amenna. 5 kişi gelmek istiyorlar, 15 gün kalmak istiyorlar, kendi evleri gibi davranmak sormadan gelmek sormadan hareket etmek istiyorlar. Bunlar bu insanların karakterlerine yerleşmiş.

Tavrımız gayet netti zaten eşiminde benimde. Sizin kurduğunuz cümleyi kurduğumu yazdım zaten önceki yorumlarda. Eşim benim kardeşimin geleceğini misafir edemeyeceğimizi söyledi kapattı telefonu. Tekrar arayıp bir hafta o kalsın bir hafta biz gelicez dedi kadın. Ne diyebiliriz ki tavrımız gayet net değil mi ? Ben de benim kardeşim iki hafta kalıcak dedim zaten kadın hala gelicem diyor eşimin de benim de diyebileceğimiz bişey kalmadı artık red mi edelim ?

Eşiniz Yok anne misafirim var daha sonra uygun bir zamanda deseydi madem. Onlar israrciysa siz daha ısrarcı olun.

Back
X