hayatımın hatasını yaptım.

secilizmir94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
6
1
30
Öncelikle hemen yargilicaksiniz fakesin falan diye.şuan size 3 gün önce yaşadığım olayı anlatıcam tutacak gücüm kalmadı. Ben 21 yaşında evliyim 1 evladım var eşimin tanıdığı biriyle 2 hafta telden konuştuk. Herşey arkadaşaydı sonra görüşelim dedim. Beni evine davet etti gittim. Herşey normaldi kendi bekar bu arada. Sonra biz öpüşmeye başladık çok utanıyorum ama ötesi olmadı. Çok yanlış olduğunu farkettik ve iletişimi kestik. Sosyal medya hesaplarımda hala bar kendisi. Ben şimdi nparrim da unuturum içimden atarım vicdan azabı çekiyorum çok ama aklımdan da çıkmıyo. Nolur kötü konuşmayın çok pişmanım çok..

Öncelikle hemen yargilicaksiniz fakesin falan diye.şuan size 3 gün önce yaşadığım olayı anlatıcam tutacak gücüm kalmadı. Ben 21 yaşında evliyim 1 evladım var eşimin tanıdığı biriyle 2 hafta telden konuştuk. Herşey arkadaşaydı sonra görüşelim dedim. Beni evine davet etti gittim. Herşey normaldi kendi bekar bu arada. Sonra biz öpüşmeye başladık çok utanıyorum ama ötesi olmadı. Çok yanlış olduğunu farkettik ve iletişimi kestik. Sosyal medya hesaplarımda hala bar kendisi. Ben şimdi nparrim da unuturum içimden atarım vicdan azabı çekiyorum çok ama aklımdan da çıkmıyo. Nolur kötü konuşmayın çok pişmanım çok..
cocugunuzu kime bıraktınz giderken?
evine ne amacla gittiniz?

Evine hangi sebeple gittiğini sen bizden daha iyi biliyorsundur?? Hangi pişmanlık hangi vicdan azabı, geç allahaşkına

keşke ileri de gitseymişsiniz... yani bir o kalmamış yapmadığınız. yapsaydınız,yaşasaydınız onunda pişmanlığını duysaydınız.. belkiiii ileride o nu yapmadığınız için de pişman olursunuz.bilemedim. ben neye üzülim, şaşırım, yavruya üzülim mi , evde ki eşinize mi.. neden yapmadığınıza mı.. pek fake geldi konunuz ama. hayde bakalım..

Evine gittikten sonra pişman olmak başlı başına saçmalık.
Bilinçliydiniz bunu yaparken. :KK12:

Öpüşeceğini bilerek gitmişin şimdi niye pişman oluyosun ki ateşle barut yan yana durmaz arkadaşça buluşmak isteyen cafede buluşur eve gitmek zaten bile bile lades

:KK11:eşini alenen aldatmışsın

Ne hatasi be kuzum papucumun hatasi..bekar bi erkegin evine giderek herseyi goze almissin resmen aldatmissin neyin vicdani .. bir de sadece opustuk diyosun yatincami aldatma katagorisine giriyor

X