- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Bu yorum bir depresyon hastasına yapılabilecek en son yorumdur bana göre!!!herkesin sıkıntıları sanıyor musun herkes mutlu herkes lay lay lom...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yorum bir depresyon hastasına yapılabilecek en son yorumdur bana göre!!!herkesin sıkıntıları sanıyor musun herkes mutlu herkes lay lay lom...
İlk defa bi mesajı bikaç kez üst üste okudum. Çok güzel yazmışsınız. Elinize dilinize sağlık. Eski eşimde şuan mutlu, hayatını yaşıyor. Benim bu halimi görse kendine pay çıkartır eminim. Ama sizin durumunuz gibi o bana uygun biri değildi. O zaman bitmeseydi bikaç yıl sonra yine biterdi. Evliliğimi Başarısızlık olarak görmemem gerekir aslında. Ama insan yine de üzülüyor geçen yıllara. Çevremdeki mutlu evlilikleri çocukları gördükçe ben de böyle olabilirdim diyorum. Herşey kısmet tabi ki.İnan bana yaşamak her şeye rağmen çok güzel.teselli eder mi bilmiorum ama ben 33 yasima kadar kendi degerimi bilememisim.bu sene anladim.ve hayat daha zevkli hale geldi.
Cok basaeisizliklarim vardi benim de coktu.evlendim beceremedim ayrildim.kendimi sucladim.cunku o yine evlenip mutlu olabildi.ama sonra anldim ki o adam bana uygun degildi.ben bunu kendini avutmak icin degil gercekten soyluyorum o hayata layik degildim.ben ozgur biriyim.gucluyum.onun beni ezmesine musade edemezdim.o kadin ediyor.ve mutlular.o adam bana uygun degildi.bu benim basarisizligim degildi ve bu tecrube beni ben yapti.guclendirdi aslinda.iyi ki evlendim...iyi ki bosandim...bu bir ornek.
Sonra arkadaslarimdan ben de kazik yedim.iyi ki yedim.insanlara nasil davranilir ogrendim.o.zamanlar canim yanmisti.kendimi degersiz hissetmistim.ve sorun neydi biliyormusun her olayda hatayi kendimde bulmamdi.hata bende ya da onlarda degildi.herkes fitratina gore davrandi.zamanla bu tecrubelerden sonra fitratiniza uygun insanlari hayatiniza alacaksiniz.ve mutlu gunler yakın emin olun.
Once bi plan yapin temel ihtiyaciniz nedir?para mi ask mi?sonra bunlari elde edebilmek icin plan yapin.o hedefe uyun.kucuk kucuk asamalar koyun kendinize.ornek veriyorum.beni mesela su an guzel bir bilgisayar mutlu eder.bunun icin ne yapmaliyim.once hango bgisayari alacagimi sececegim.her ay 200 tl kenara koyma hedefim olacak.hee ay 200 tl kenara koyabdigimde kendimi odullendirecegim.en son para biriktiginde bgisayari aldigimda da kendimi odullendirecegim.bu sacma bi ornek oldu ama.anlatabildim sanirim.kendini burakma,kendini motive et.ve fitrati sana uymayan insanlardan dost edinme
Kimseden ne iyilik ne kotuluk bekleme.yasa gitsin cok dusunme.seni ne mutlu ediyorsa ona yonel,hedefine yonel.iyi olanlar yaninda kalir,olmayanlar gider.sen sen ol gerisini bosver.yasa gitsin.ve depresyin haplari sandigin gibi uyusturmaz.cok da iyi gelir.gercekleri daha iyi gormeni saglar.doktora gitmekten imtina etme.iyi gelecek emin ol.İlk defa bi mesajı bikaç kez üst üste okudum. Çok güzel yazmışsınız. Elinize dilinize sağlık. Eski eşimde şuan mutlu, hayatını yaşıyor. Benim bu halimi görse kendine pay çıkartır eminim. Ama sizin durumunuz gibi o bana uygun biri değildi. O zaman bitmeseydi bikaç yıl sonra yine biterdi. Evliliğimi Başarısızlık olarak görmemem gerekir aslında. Ama insan yine de üzülüyor geçen yıllara. Çevremdeki mutlu evlilikleri çocukları gördükçe ben de böyle olabilirdim diyorum. Herşey kısmet tabi ki.
Verdiğiniz örneği de çok iyi anladım. Yaşadığıö şehir küçük ama buna rağmen yapılacak şeyler bulmaya çalışıcam. Mutlaka olmalı.
Arkadaş çevrem için artık kimseye güvenim yok. Paronayaklaşmadım ama herkesten herşeyi bekler oldum. Annem babam dışında herkes bana zarar verebilir, üzebilir. İçimde bir yerlerde inancım var. Yoksa şimdiye kadar çoktan bitirirdim. İyi olmak isteği var küçükte olsa.
Kimsenin hayatı inanın mükemmel değil. Ben mükemmel hayat görmedim daha. Gören varsa buyursun gelsin. Zengin insanlarla dolu etrafım. O dışarıdan mükemmel görünen insanlarla ama dertleri öyle büyük ki.Ne güzel demişsiniz, insanlar hayatı yaşamaktan değil yaşadıkları hayattan kaçmak isterler diye.. o kadar haklısınız ki.. geçmişe saplanıp kalmak, tüm olumsuzlukların sanki benim başıma geleceğini düşünmek, sürekli başarısız olacağımı düşünmek.. bu halimden ben de çok sıkıldım. Kesinlikle özenmek değil ama internette bi adamın videosunu izledim, aslında o kadar mantıklı şeyler söylediki, veda videosu bırakıp intihar etmiş. Dışardan baktıgımızda çoğu insana göre mükemmel bir hayatı varken üstelik. İnsan olarak neyi nasıl istiyoruz ya da içimizdeki bu boşluğu neden dolduramıyoruz bilmiyorum..
Mehmet pişkin in intihar videosunu diyorsun dimi cnm, ben de defalarca izledim onu hep kendimi gördüm söylediklerindeNe güzel demişsiniz, insanlar hayatı yaşamaktan değil yaşadıkları hayattan kaçmak isterler diye.. o kadar haklısınız ki.. geçmişe saplanıp kalmak, tüm olumsuzlukların sanki benim başıma geleceğini düşünmek, sürekli başarısız olacağımı düşünmek.. bu halimden ben de çok sıkıldım. Kesinlikle özenmek değil ama internette bi adamın videosunu izledim, aslında o kadar mantıklı şeyler söylediki, veda videosu bırakıp intihar etmiş. Dışardan baktıgımızda çoğu insana göre mükemmel bir hayatı varken üstelik. İnsan olarak neyi nasıl istiyoruz ya da içimizdeki bu boşluğu neden dolduramıyoruz bilmiyorum..
Size göre işte herkesin bakış açısı farklıBu yorum bir depresyon hastasına yapılabilecek en son yorumdur bana göre!!!
Bu hayat sana verilmiş çok büyük Bi ödül ve hayat her zaman yaşamaya değer. Sen sürekli kendine olumsuz şeyler söylersen tabi kötü hissedersin. Lütfen otur ve şükredebikeceğin şeyleri düşün. Düşündükçe aslında ne kadar çok şeye sahip olduğunu göreceksin. Yaşadığın her olumsuzluğu atlatabilecek güce sahipsin. Sen ve hepimiz çok güçlüyüzHerkese merhaba,
Konuyu açmadan önce eski tüm konularımı okudum. Ne güzel heycanlı zamanlarım varmış, gerçi sonucunda bişey olmamış ama yine de mutlu günler yaşamışım.
Uzun zamandır içimde bastırmaya çalıştığım duygularım var. Şu an bu yazıyı işyerimde ağlayarak yazıyorum. Hassas bi dönemdeyim sanırım, hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim kendimi. Ama ben artık sabahları heycanlumutlulukla kalkmıyorum. Hiç bir şeye karşı bi isteğim yok. Ne iş konusunda bi başarı yakalayabildim ne aşk.
Eski işyerimde çok büyük haksızlıklar gördüm, arkadaş kazığı yedim hem de iki kere. Çok çabuk insanlara güvenip onları içime alıyorum, kötülük beklemiyorum. Bu huyum yüzünden defalarca kez üzüldüm, hayal kırıklığına uğradım.
Beni mutlu eden hiçbir şey yok. Bi 10 yıl sonrasını merak etmiyorum, heycanlanmıyorum. Evlenirimçocuk sahibi olurum gibi bir hayalim yok. Biliyorum çünkü onu da beceremem. İlk evliliğimi beceremediğim gibi. Girdiğim sınavları kazanamadıgım gibi..
sadeceailemi düşünüyorum. Onları mahveder bu durum.belki de kendilerini suçlarlar, hep neden ararlar nedenyaptı diye. Ama inanın sabah uyandıgımda ilk aklıma gelen ölmek oluyor. Eskiden yaptıgımda beni mutlu eden şeyler artık eskisi gibi mutlu etmiyor beni.
Şuan düşünüyorum neye sahip olsamhayatım değişir ve eski mutluluguma sahip olurum diye, kocaman bir hiçbirşey!
Psikologa git diyeceksiniz biliyorum, onların hiç yardımı olmuyor, hayatımdaki bütün olumsuzlukları sihirli değneğiyle dokunup değiştiremeyeceklerine göre boşuna gitmiş olurum. Sadece o anlık cesaretimin gelmesini bekliyorum. Buraya neden yazdım onu da bilmiyorum, kimseye anlatamadıgım için sanırım. Ama içimde artık hiç istek yok, hiçbişeye karşı. İlaçlarla uyuşup robot gibi de yaşamak istemiyorum. Keşke bu kadar korkmasam, canımın yanacağını düşünmeden o bikaç dakikalık cesareti yakalayabilsem..
İlk defa bi mesajı bikaç kez üst üste okudum. Çok güzel yazmışsınız. Elinize dilinize sağlık. Eski eşimde şuan mutlu, hayatını yaşıyor. Benim bu halimi görse kendine pay çıkartır eminim. Ama sizin durumunuz gibi o bana uygun biri değildi. O zaman bitmeseydi bikaç yıl sonra yine biterdi. Evliliğimi Başarısızlık olarak görmemem gerekir aslında. Ama insan yine de üzülüyor geçen yıllara. Çevremdeki mutlu evlilikleri çocukları gördükçe ben de böyle olabilirdim diyorum. Herşey kısmet tabi ki.
Verdiğiniz örneği de çok iyi anladım. Yaşadığıö şehir küçük ama buna rağmen yapılacak şeyler bulmaya çalışıcam. Mutlaka olmalı.
Arkadaş çevrem için artık kimseye güvenim yok. Paronayaklaşmadım ama herkesten herşeyi bekler oldum. Annem babam dışında herkes bana zarar verebilir, üzebilir. İçimde bir yerlerde inancım var. Yoksa şimdiye kadar çoktan bitirirdim. İyi olmak isteği var küçükte olsa.