hayatımın kararı

aynen zaten doğru dürüst bir işim yok belli bir alanım yok yani şu anki iş yerinde. ne verirlerse yapıyorum. birilerinin yönlendirmesine bakıyorum. çünkü hiçbir yetkim yok. vasıfsız hissediyorum kendimi böyle olunca da. severek yapmak istiyorum ilgilendiğim alanda.

Cnm bunu işten çıkmadan da yapabilirsin ben 30 yaşındayım 3. Üniversite için hazırlanıyorum üstelik bi de Bebek yapıyorum kazanamam diye korkma hergün düzenli 2 3 saatini versen kazanırsın bu sene olmazsa bir sonra ki seneye daha iyi hazırlanırsın. Ama bana kalırsa işten çıkma. Çalışman hazırlanman için engel değil ben 2. Üniversitem psikoloji bölümüydü hem çalışıp hem okudum İnan hiç zor değil.

ben sanki işle sınava hazırlanma sürecinin bir arada yürütmeyi başaramıyorum. kpss yede akşamları çalışıyordum ama olmadı yapamıyorum ikisini bir arada. zaten düşük aldım kpss den 64 puan. o yüzden birinden vazgeçmem gerekecek.

ayrıca sizi de tebrik ederim gerçekten.

Acikogretimde psikoloji bölümü var. Lisans okuyan ve lisans mezunlarına sinavsiz giris hakki da var. Bi arastirin, is olarakta daha kurumsal bir firma bulma ihtimalinizi arastirin. Hem okuyup hem calisabilirsiniz belki
hayir yok olmadigi gibi sinavsiz gecis de yok. bir ara acacaklardi karsi cikildi cunku insan sagligindan bahsediliyor acikogretimle olacak egitim degil aslinda pek cok egitimin acik ogretimle olmadigi gibi...

hayir yok olmadigi gibi sinavsiz gecis de yok. bir ara acacaklardi karsi cikildi cunku insan sagligindan bahsediliyor acikogretimle olacak egitim degil aslinda pek cok egitimin acik ogretimle olmadigi gibi...
evet ben de olmadığını biliyorum hatta baktım da şimdi aöf sitesinden. zaten olsa da ben aöf den gitmek istemiyorum çünkü üniversite ortamında olmak istiyorum.

evet ben de olmadığını biliyorum hatta baktım da şimdi aöf sitesinden. zaten olsa da ben aöf den gitmek istemiyorum çünkü üniversite ortamında olmak istiyorum.
okumayı meslek ediniyor bazıları ve girdikleri işlerde yeterli sabrı gösteremeyip mutsuz oluyorlar.böyle biri misiniz yoksa

Hayatımda bir daha sahip olamayacağın kadar yüksek maaş almıyorsan, maaşınla aileni geçindirmiyorsan kısaca maddi sorumluluğun yoksa direk sınava hazırlan derim.

okumayı meslek ediniyor bazıları ve girdikleri işlerde yeterli sabrı gösteremeyip mutsuz oluyorlar.böyle biri misiniz yoksa
hayır. sadece lise döneminde ikinci kez sınava girmeye cesaret edemeyip, mecbur başka bir bölüm okudum. ve iş yerinde de ne yaptığım belli değil. çünkü belli bir görev tanımı yok. yetkim de yok. ayrıca dediğim gibi ticaretten hiç anlamıyorum. istesemde , kanunları araştırsam da sevmediğim bir alan olduğu için kendimi yeteri kadar veremiyorum ve haliyle verim sağlanamıyor.
o yüzden böyle bir kararın eşiğindeyim. yani işi bırakıp, tekrardan sınava girip okumak ve sonrasında sevdiğim dalda çalışmak..

psikolojiokuyup ekmek kazanabilecek misin, sanmıyorum, meslek sahibi ol,sağlık öğretmenlik hukuk vs yoksa ekmek kazanmak zor.ha iktiat ha psikoloji ne fark eder, yabancı dil öğren ve dış ticaret yap bence eğlencelidir, faklı kültürülke insan süper bir iş

psikoloji mezunları pek de o kadar iç açıcı işlerde çalışmıyorlar.

Yaparsın niye yapmayasin çok gencsin hayatım boyunca sevmedigin bir iş ile çalışmak çok çok zor çünkü insan yeri geliyor sevdiği işten bile nefret esiyor bakınız ben senin yaşlarındayim üstelik sevdiğim işi yapmama rağmen çok bunaldim çevre değişikliği yapmak istiyorum kardeşim tedavisi biter bitmez hem çevre değişikliği yapıp hemde fotoğraf kursuna gitmek isteyorum kendimi bu yönden geliştirmek çok istiyorum.

Bende karsiyim ancak sonucta var böyle bir imkan diye arkadasa sundum.
Zira kendi alanimda da aciktan okuyanlar ve okumayanlar arasinda cok fazla fark yasayarak görüyoruz maalesef ki. Açıktan okumak pek cok bransta sıkıntıli.
Ancak sinavsiz gecis aciköğretimdeki branslarda var iki yildir. .

psikooloji yok tatlim.

aöf de psikoloji bölümü var mı bilmiyorum ama ben daha çok bir üniversite ortamında bulunmak istediğim için tercih etmiyorum bu defa. çünkü iktisat bölümünü açık öğretim de okudum.
Bolumunuzu bitirdiginizde sinavsiz ikinci universite okuma sansiniz var acik ogretimin. Aof de psikoloji de var.

Sevdiğin isi yaptığın zaman daha mutlu olacaksın önemli olanda mutluluk degilmi bi isim olmadığı hala icimde kalan çok şey var ve firsatin varken yap son pişmanlık fayda etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…