Teşekkür ederim yorumunuz için. Başına buyrukluk aslında annemin yorumuydu ve bu şekılde bekarken eşimi de doldurdu arkadaşıma karşı. Klasik aile işte. ben daha başıma buyruktum bekarken ve ikimiz bi araya gelince tutamıyolardı bizi, bu yuzden ikimizin ailesi de istemiyodu karşılıklı suçlayarakİnsanların yaşam tarzına göre ‘iyi insan / kötü insan’ diye değerlendirmek çok yanlış .
Neymiş başına buyrukmuş . Eeee?
Eşiniz sizi kendi istediği gibi yapmaya çalışıyor , arkadaşınız ise böyle şeylere karşı olan biri mi ? Belki de yarın bir gün sizin aklınızın çelineceğini (!) mi düşünüyor ? Eğer doğru biri değilse buna eşiniz değil siz karar verirsiniz.
Eşe saygı - sevgi güzel de , karşılıklı olursa ...
Her dediğini yapmayın şu adamların .
Teşekkür ederim yorumunuz içinYanlis bir sey yapmiyorsunuz,yetiskin bireysiniz kendi arkadasinizi kendiniz secersiniz. Bakin esiniz en dogrusunu yapiyor size sormuyor bile. Siz de haber verme zorunlulugu hissetmeyin caninizin istedigi gibi gorusun arkadasinizla.
Gerçektenn şu son 6 aydır hiç kendime ayırdığım vakit yok. 6 aylık bebeğim 2 buçuk yaşında kızım var. Ne derece bunaldığımı tahmin edersinizHadi eşini geçtim ane baban bile istememisse bırseyler biliyorlardır yada hissediyorlardir. Gorusmemen daha doğru. Eşinin durumuna bakacak olursak hissettiklerinde haklısın. Arkadaş yok varsa yoksa ev eş çocuk. Kendine biraz zaman ayırıp sosyalleşmek lazım. Kursa git kuaföre git ne bileyim hobin olsunhayatinda kendine de yer ayirabilirsin
sen mi hemde o derece serbesttinO bu derece serbest, rahatken benim böyle ufacık bi durumdan rahatsız hissetmem normal mi sizce?
bence engelle o kişiyi ve asla görüşme.Annen,baban,eşin hepsi haksız sayışlmazlar değil mi? zaten o arkadaşının çok doğru bir insan olmadığı belli kocası bile hapisteymiş.Sana çok zarar gelir o kızdan.Binada komşun filan yok mu çok konuşmak istersen onlarla konuş.İlk baştan kocalarınız size çalışma evde otur çocuk doğur büyüt dediğinde çok hoşunuza gidiyor,evde yan gelip yatmak oh,sonra yalnız kaldım diye sıkılmaya başlıyorsunuz.Aç bi kitap oku.Hadi eşini geçtim ane baban bile istememisse bırseyler biliyorlardır yada hissediyorlardir. Gorusmemen daha doğru. Eşinin durumuna bakacak olursak hissettiklerinde haklısın. Arkadaş yok varsa yoksa ev eş çocuk. Kendine biraz zaman ayırıp sosyalleşmek lazım. Kursa git kuaföre git ne bileyim hobin olsunhayatinda kendine de yer ayirabilirsin
Evet. Büyük ihtimalle o arkadaşıyla ilgili sıkıntı var. Konu sahibine söylemiyor olabilirler. Belki soylenemeyecek birseydirbence engelle o kişiyi ve asla görüşme.Annen,baban,eşin hepsi haksız sayışlmazlar değil mi? zaten o arkadaşının çok doğru bir insan olmadığı belli kocası bile hapisteymiş.Sana çok zarar gelir o kızdan.Binada komşun filan yok mu çok konuşmak istersen onlarla konuş.İlk baştan kocalarınız size çalışma evde otur çocuk doğur büyüt dediğinde çok hoşunuza gidiyor,evde yan gelip yatmak oh,sonra yalnız kaldım diye sıkılmaya başlıyorsunuz.Aç bi kitap oku.
Hey Allahım yaa tamam okurum Allahtan söyledin kitap okumak hiç aklıma gelmezdi nasıl düşünemedim. Çok zekisiniz. 2 kucuk çocukla ne ara sıkılcaksambence engelle o kişiyi ve asla görüşme.Annen,baban,eşin hepsi haksız sayışlmazlar değil mi? zaten o arkadaşının çok doğru bir insan olmadığı belli kocası bile hapisteymiş.Sana çok zarar gelir o kızdan.Binada komşun filan yok mu çok konuşmak istersen onlarla konuş.İlk baştan kocalarınız size çalışma evde otur çocuk doğur büyüt dediğinde çok hoşunuza gidiyor,evde yan gelip yatmak oh,sonra yalnız kaldım diye sıkılmaya başlıyorsunuz.Aç bi kitap oku.
Sen önce okuduğunu anla bisen mi hemde o derece serbesttin
kızım sende özgüvenin ö sü yok
görüşür yada görüşmezsin beni ilgilendirmez
kızın nesi var gotik mi katil mi hırsız mi
yada belki mini etek giyiyordur
Çok teşekkür ederim. HaklısınızEşinizle hiç ilgisi yok yazacaklarımın, arkadaşlarınıza karışmamalı
Ama arkadaşınızın içinize sinmeyen bir yanı varsa kendinizi çok fazla kaptırmamanızı yani nasıl desem güvenip bağlanmamayı denemenizi tavsiye ederim. Arkadaşlık ilişkilerim beni çok etkiler. Çok severim resmen bağlanırım yanlışlarında da çok üzülürüm.
Ben bazen hayatımın bu yöne kaymasını (küçük yaşta evlenmiş olmayı) o yaştaki en yakın arkadaşlarım ile ilişkilendirmiyor değilim mesela. Koskoca kadınsınız, tabi ki bu derece olumsuz bir sonucu olmayacaktır ama ben olsam biraz mesafe koyardım.
Sonuç olarak hayat çok kısa, çok kıymetli, içinizdeki en baskın duygu ne; o arkadaşınızın mutlaka hayatınızda olması gerektiğini hissediyorsanız devam ama aksi ise başka arkadaş mı kalmadı...
Birini vurmus , ölmüşKızın eşi neden hapiste? Bence bu önemli. Hayat bu hepimizin başına her şey gelebilir. Ama sebep vaaar sebep var.
Ee yani şimdi. Bu sizce umursanmayacak bir şey mi? Sebebi olmaz ama yine de sorayım. Neden vurmuş?Birini vurmus , ölmüş
Evet değil.. merak ettim ama sormadım sebebini açıkcasıEe yani şimdi. Bu sizce umursanmayacak bir şey mi? Sebebi olmaz ama yine de sorayım. Neden vurmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?