Hayatımın soku

Ne zannediyordun ki
Huylu huyundan vazgeçmez
Aynı şey kırk kere olsa yine tamda böyle olur...
Babana küs unut diye demiyorum
Elindeki tüm imkanları zorlama diye diyorum...

ben öyle evladin 40 sene kölesi olurum

Babana yumuşak ses tonunla bu konuda ki kırgınlığını açıklayabilirsin. En azından kardeşi, öz kızından gerçekten daha mı değerli bunu düşünmüş olur..

Kardeşiyle sürekli sorun yaşayıp, yüz yüze görüşemediği için, (unutulduğu için) baban son derece kırgın ve üzgündü. Bir an da kardeşini görünce duygu patlaması yaşadı ve kızgınlığını unutuverdi. Özlemişti çünkü. Hastalığından dolayı sadece duygularıyla hareket ediyor. Mantık yormak istemiyor. Kardeşi geldi ve mutlu olmak istedi. Affetmek istedi. Tabi ki kardeşi bu cömertliği haketmiyor. Sende bu haksızlığı asla haketmiyorsun. Duygulara kendisini öyle bir kaptırmış ki senin kalbini kırıvermiş. Gereğinden fazla tepki göstermiş.

Konuştuktan sonra yine ters tepkisine devam ederse ona kızma. Amcan için istediğin şeyi düşünebilirsin tabi. Ama baktın baban kırıcı oluyor, sen ona gül uzat. Emin ol ki o güller düşündürüyor insanı. Tokat gibi geliyor. "Peki babacığım, ama bil ki ben seni herkesten çok seviyorum. Yine de her zaman yanında olucam ne zaman istersen burada olucam. İnşallah sende birgün beni en az amcamı sevdiğin kadar seversin."

Ne de olsa hasta toprak.. Bugün söylediğin kırıcı bir cümle yarın çok canını yakabilir. Allah korusun.. Sen olması gerekeni yapmalısın

Siz evlatlik gorevinizi yapmissiniz vicdaniniz rahat bosverin bence.. kardesler ne yaparsa yapsin hep kiymetliler kendi amcalarimdan biliyorum..

Babanin duygulari hastalik,ölüm korkusuyla karişmis olabilir. Baba ve hasta oldugu icin olumsuz hic birsey soyleyemiyorum.
Allah sana da senin gibi evlatlar nasip etsin kardess..

Bence sessiz kal ve babanın yanında olmaya devam et. Neticede onlar kardeş. Nasıl değerlendirmek istiyorsa kendisi değerlendirin. Boşuna kötü olma.
O zaten biliyordur neyin ne olduğunu.

Biraz alakasiz olacak tatlim ama osym sonucun ne oldu merak ettim. Babana gecmis olsun hasta psikolojisi onu da anlamak gerekiyor. Sen evlat olarak elinden geleni yaptin neticede.

Bu arada maşaAllah sana, Allah hepimize senin gibi evlat nasip etsin. :)
Allah razı olsun cevremdeki herkes öyle der hayatımı aileme adadım ben öğrencilik yıllarından beri para biriktirirdım d
Bu arada maşaAllah sana, Allah hepimize senin gibi evlat nasip etsin. :)
Allah razı olsun uzakta üniversite okuyordum devletin verdiği krediyi bile biriktirir ailemin ihtiyacını alırdım kardeşlerine okutmaya çalışırdım, baktım böyle olmuyor 3.sınıfa gelince memurluğu kazanmıştım hep ailem için yaşadım nedenini bilmiyorum ama ne yaparlarsa yapsınlar hemen unutuyorum

Aynı şeyler bizdede bar çok teşekkü ederim Allah razı olsun

pisman olur ve sonra yine kardesi basina isler acip üzerse onun icin artik üzulmezsiniz.
Biricik kardesinle hallet meseleni bizi karistirma dersiniz.
Mesafe diyorum.
Bu birde babamın yaptığı ilk değil sürekli aynı oluyor sonu

Ne evlatlar var maşallah.Öyle nankör evlatlar tanidim bildim ki bu kız yeryüzüne inmiş bir melek.
Valla oldum olası böyleyim gecen seneler tüp bebek tedavisi görmüştüm o zamanda amcalarım yüzünden burnundan getirmişti cocugu olmuyorsa banane demişti tedaviyi yarıda bırakıp evime gitmiştim bana yapmadığı kalmadı ama ben hep unuttum işte çok mu safım diye çok kızdım kendime

Çok haklısınız inanın o kadar yorulduki beynim bedenim ne diycegimi bilemiyorum bir kere olsun kalbini kırmadım ama çok üzülüyorum ben neler çektm bir de babam böyle yapınca çok üzülüyorum

Amcalar hep şeref yoksunu mu acaba? Babandan çıkarları var mı, mal mülk davasına yanaşmıştır ? Ölürse pay sahibi olmak için yanlıyorlardır. Tersleme kimseyi meseleyi öğrenmeye çalış. Baban da olsa kendi hayatını tehlikeye atacak şeylere girişme ,bak iki dakikada seni tanımamış. Belki tedaviyi senin değil de amcanın yaptırdığını falan sanıyordur. Sakin ol, lafları yut, olayın iç yüzünü öğren. Ondan sonra tekrar yaz buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…