Bu olay bile affedilecek şey degil.Valla unutuyorsan kim ne yaptı madde madde kağida yaz kinini tazelemek için çıkarıp çıkarıp oku. Bi ara aklima geldi benim yazacaktim.Sil baştan yapiyorum ben de kin tutamiyorum herkesi insan yerine koymaya calisiyorum.Olmuyor maalesef.Valla oldum olası böyleyim gecen seneler tüp bebek tedavisi görmüştüm o zamanda amcalarım yüzünden burnundan getirmişti cocugu olmuyorsa banane demişti tedaviyi yarıda bırakıp evime gitmiştim bana yapmadığı kalmadı ama ben hep unuttum işte çok mu safım diye çok kızdım kendime
Anlıyorum canım seni.. Ama sinirlerine, kendine hakim olacaksan bunun için en doğru zamandasın.. Babanın durumundan dolayı bu şekilde. Şu durumda yaptığın hiçbir fedakarlık karşılıksız kalmaz toprakcım.Çok haklısınız inanın o kadar yorulduki beynim bedenim ne diycegimi bilemiyorum bir kere olsun kalbini kırmadım ama çok üzülüyorumben neler çektm bir de babam böyle yapınca çok üzülüyorum
İnşaallah Allah razı olsunAnlıyorum canım seni.. Ama sinirlerine, kendine hakim olacaksan bunun için en doğru zamandasın.. Babanın durumundan dolayı bu şekilde. Şu durumda yaptığın hiçbir fedakarlık karşılıksız kalmaz toprakcım.
Maddi çıkarı var da geldi yoksa hayatta gelmezdiAmcalar hep şeref yoksunu mu acaba? Babandan çıkarları var mı, mal mülk davasına yanaşmıştır ? Ölürse pay sahibi olmak için yanlıyorlardır. Tersleme kimseyi meseleyi öğrenmeye çalış. Baban da olsa kendi hayatını tehlikeye atacak şeylere girişme ,bak iki dakikada seni tanımamış. Belki tedaviyi senin değil de amcanın yaptırdığını falan sanıyordur. Sakin ol, lafları yut, olayın iç yüzünü öğren. Ondan sonra tekrar yaz buraya.
Birde baban açısından düşünsene kardeş bu ne kadar kötülük yapsa da ne kadar kızsan kırılsın da yüzüne bir gülüşü yeter onu affetmen için. Bence baban seni üzmek istemedi yaptıklarına karşı nankörlük de o sadece çok özlediği kardeşinin yanında ne yapacağını şaşırdı desek daha doğru olur. Eğer bir kardeşin varsa daha iyi anlarsın dediklerimiArkadaşlar şuan o kadar çok soktayım ki neyi nasıl anlatacagımı bile bilemiyorum,önceki konumda babamdan bahsetmiştim, babam kanser hastası ailesinin yapmadığı söylemediği laf kalmamıştı köyden kovmuslardı babama beş kuruş vermemişlerdi, alternatif tıp uygulandığı için tedavisi yarım kalmıştı cebinde beş kuruş parası olmadığı için, durumu çok kötüydü,
Ben elimde avcumda ne var ne yok satıp kredi kartlarınında son kuruşuna kadar babama harcadım, hastaneye yatrmıştık babamı 10 gündür hastanede AC susuz uykusuz babamın basında bekledim, gözlerim ağlamaktan açılmaz oldu , ayaklarım o kadar şiştiki üzerine basamaz oldum
Babamı bugüne kadar hüç aramadılar sormadılar babama para vermezken tedavisi için, üstüne 250. Bin liraya traktör almışlar daha neler neler neyse işte bugün amcam geldi ilk kez babamın yanına ağlamış oldu (1 aydır hiç arayan soran olmamıştı) nasıl anlatsam bilmiyorum babam resmen bizi sattı ya hemen kardeşi oldu, bana söylemediği laf kalmadısen karışma bana sanane kardeşim sizden kıymetli ne diye demediğini bırakmadı şok oldum ben resmen babam beni enayi yerine koydu o kadar zorum gidiyorki ne düşünceğimi şaşırdım bu zamana kadar saygıda zerre kusur etmedim ama artık yeter siz şimdi taburcu oldu amcamı görünce hiç bişeyi kalmadı çay içmeye gittiler siz olsanız naparsınız ya hasta diye her şeye benim gibi susarmısınız yoksa mesafe mi koyarsınız , her defasında böyle yapıyordu ama bunu hiç yapmamıştı beni kullandı resmen ya
Haklısınız ama amcam iyi niyetle gelmedi ki traktör aldılar babamı kefil ettiler onun için geldi bu duruma ne diycegimi bilmiyorumBirde baban açısından düşünsene kardeş bu ne kadar kötülük yapsa da ne kadar kızsan kırılsın da yüzüne bir gülüşü yeter onu affetmen için. Bence baban seni üzmek istemedi yaptıklarına karşı nankörlük de o sadece çok özlediği kardeşinin yanında ne yapacağını şaşırdı desek daha doğru olur. Eğer bir kardeşin varsa daha iyi anlarsın dediklerimi
Böyle düşünüp kendini doldurma babanla arana da mesafe koyma arana onu anlamaya çalış derim ben
Kefil mi oldu bir de? Ayy Allahim Allah size güç versin.Haklısınız ama amcam iyi niyetle gelmedi ki traktör aldılar babamı kefil ettiler onun için geldi bu duruma ne diycegimi bilmiyorum
Amcana tavrını belli edebilirsin. Ama babana bu şekilde davrandığı için kızma darılma o şuan amcanın gelişinin kötü tarafını göremiyo belki de görmek istemiyor ama babanı da alttan alttan uyarabilirsn sonradan hayal kırıklığına uğramasın adamcağız hasta hastaHaklısınız ama amcam iyi niyetle gelmedi ki traktör aldılar babamı kefil ettiler onun için geldi bu duruma ne diycegimi bilmiyorum
İstediğim kadar iyi oluyum yok olmuyor,Bu olay bile affedilecek şey degil.Valla unutuyorsan kim ne yaptı madde madde kağida yaz kinini tazelemek için çıkarıp çıkarıp oku. Bi ara aklima geldi benim yazacaktim.Sil baştan yapiyorum ben de kin tutamiyorum herkesi insan yerine koymaya calisiyorum.Olmuyor maalesef.
Amin inşaallahKefil mi oldu bir de? Ayy Allahim Allah size güç versin.
Herkese karsı tavrm belli babam uyarılmaya gelmezki hemen bize patlarAmcana tavrını belli edebilirsin. Ama babana bu şekilde davrandığı için kızma darılma o şuan amcanın gelişinin kötü tarafını göremiyo belki de görmek istemiyor ama babanı da alttan alttan uyarabilirsn sonradan hayal kırıklığına uğramasın adamcağız hasta hasta
O zaman sen üzerine düşeni yap ve kenara çekil. Ki sen zaten bir evladn yapması gerekeni fazlasıyla yapmışsn ve emin ol çoğu evlat yaptıklarını yapmazdıHerkese karsı tavrm belli babam uyarılmaya gelmezki hemen bize patlar
Çoğu evlat yapmaktan ziyade babamın bana yaptıklarına sabredemezdi ve hayatta konusmazdı, evlendiğim ilk zamanlar doktor senin çocuğun olmaz demişti tüp bebekle bile zor demişti , tüp bebeğe başlatmışlardı izne ayrılıp memlekete gelmiştim babam banane çocuğu olmuyorsa demişti, tedaviye başladım bir kavga çıkardı köye gitcem senimi bekliycem burada sıkıldım ne diye çok zoruna gitmişti tedaviyi yarım bırakıp o kadar parayı çöpe atıp evime gitmiştim aklım geldikçe yüreğim sızlar nasıl bir baba evladına bunu yapar diye ameliyat olmuştum memlekette 4 gün hastanede yattım bir kere olsun gelmedi yanıma aramadı sormadı bile babamdır diyip oma da sustum, düğünümde 9 yaşındaki kuzenimi arabada yer yok baba ben gelinlikle kucagıma nasıl alıyım dediğimde kına gecesinde üatüme yürümüştü başladım senin arabana bu kız gidecek diye yapmadığı bırakmamıştı her şeye sustum hastanelerde 4 ayım geçti kredi çekip herseyini yaptım ,öyle özenle bakıyorumki anlatamam bebek sampuanlarıyla yıkıyoruz bebek sabunuyla yıkıyoruz, bebek gibi incitmeden baktık hep vallahi billahi babamdan bana böyle yaptı diye hiç kin tutmadın en ufak bişeyde sanane sen karışma onlar kadar banamı üzülüyorsunuz lafları bu defa çok zoruna gittiO zaman sen üzerine düşeni yap ve kenara çekil. Ki sen zaten bir evladn yapması gerekeni fazlasıyla yapmışsn ve emin ol çoğu evlat yaptıklarını yapmazdı
Ben babamı kanserden kaybettim ,çok yakın bir zamanda ..pişman olacağın şeyler yapma ..bazı kanser hastaları (hastalığın türüyle alakali) çok tutarsız olabiliyormuş, istemeden ..belki de seni kırdığının farkında değil ..abisinin yaptıklarının da ...o yüzden sen babandan uzak durma ..yarin sıcak yüzü yerine toprağını öpersin ,zoruna gider ..Arkadaşlar şuan o kadar çok soktayım ki neyi nasıl anlatacagımı bile bilemiyorum,önceki konumda babamdan bahsetmiştim, babam kanser hastası ailesinin yapmadığı söylemediği laf kalmamıştı köyden kovmuslardı babama beş kuruş vermemişlerdi, alternatif tıp uygulandığı için tedavisi yarım kalmıştı cebinde beş kuruş parası olmadığı için, durumu çok kötüydü,
Ben elimde avcumda ne var ne yok satıp kredi kartlarınında son kuruşuna kadar babama harcadım, hastaneye yatrmıştık babamı 10 gündür hastanede AC susuz uykusuz babamın basında bekledim, gözlerim ağlamaktan açılmaz oldu , ayaklarım o kadar şiştiki üzerine basamaz oldum
Babamı bugüne kadar hüç aramadılar sormadılar babama para vermezken tedavisi için, üstüne 250. Bin liraya traktör almışlar daha neler neler neyse işte bugün amcam geldi ilk kez babamın yanına ağlamış oldu (1 aydır hiç arayan soran olmamıştı) nasıl anlatsam bilmiyorum babam resmen bizi sattı ya hemen kardeşi oldu, bana söylemediği laf kalmadısen karışma bana sanane kardeşim sizden kıymetli ne diye demediğini bırakmadı şok oldum ben resmen babam beni enayi yerine koydu o kadar zorum gidiyorki ne düşünceğimi şaşırdım bu zamana kadar saygıda zerre kusur etmedim ama artık yeter siz şimdi taburcu oldu amcamı görünce hiç bişeyi kalmadı çay içmeye gittiler siz olsanız naparsınız ya hasta diye her şeye benim gibi susarmısınız yoksa mesafe mi koyarsınız , her defasında böyle yapıyordu ama bunu hiç yapmamıştı beni kullandı resmen ya
Şu hayatta aileyle alakalı çok şeyler tecrübe ettim, öğrendim ama kafama en çok kazınan 1- kardeşler arasında kan davası dahi olsa karışılmaz, 2- Karı-koca ilişkilerine karışılmaz, 3- evlat anne baba ilişkisine karışılmaz, ne zaman dayanamayıp müdahale etmeye kalksam ağzımı açık bırakacak hareketlere şahit olduğumdan hiç araya girmem, babanızın yaptığını sizi kullanmak olarak görmeyin, hasta ve ne olursa olsun babanız, birşey demeyin, bırakın kardeşleriyle ne istiyorsa yapsın, siz ne taraf olun ne ilişkilerine karışın.Karşılık asla beklemedim yıllardır her konuda destek oldum ama çok zoruma gidiyor onlara hiç bişey olmamış gibi davranması ve bir de bize yüklenmesi 10 gündür ne çektik bi Allah bi biz biliriz
Onlar kardeş. Et tırnak meselesi. Ayrıca ben olsam babam kardeşi ile barışınca bu kadar mutlu oluyorsa,onun adına sevinirdim.diğer konunu da biliyorum.baban kardeşini affetmiş.babanın dediği gibi sana ne?Arkadaşlar şuan o kadar çok soktayım ki neyi nasıl anlatacagımı bile bilemiyorum,önceki konumda babamdan bahsetmiştim, babam kanser hastası ailesinin yapmadığı söylemediği laf kalmamıştı köyden kovmuslardı babama beş kuruş vermemişlerdi, alternatif tıp uygulandığı için tedavisi yarım kalmıştı cebinde beş kuruş parası olmadığı için, durumu çok kötüydü,
Bende şimdi sana diyorun sanane bilip bilmeden gelişi güzel yorumlar yapma sen yaOnlar kardeş. Et tırnak meselesi. Ayrıca ben olsam babam kardeşi ile barışınca bu kadar mutlu oluyorsa,onun adına sevinirdim.diğer konunu da biliyorum.baban kardeşini affetmiş.babanın dediği gibi sana ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?