Hayatımın soku

Bu olay bile affedilecek şey degil.Valla unutuyorsan kim ne yaptı madde madde kağida yaz kinini tazelemek için çıkarıp çıkarıp oku. Bi ara aklima geldi benim yazacaktim.Sil baştan yapiyorum ben de kin tutamiyorum herkesi insan yerine koymaya calisiyorum.Olmuyor maalesef.

Kardeş kardeşi bıçaklamış, sonra tutmuş kucaklamış. Bu sebepten asla kardeş arasına girmem. Daima sıkıntı yaşayan siz olursunuz.

Çok haklısınız inanın o kadar yorulduki beynim bedenim ne diycegimi bilemiyorum bir kere olsun kalbini kırmadım ama çok üzülüyorum ben neler çektm bir de babam böyle yapınca çok üzülüyorum
Anlıyorum canım seni.. Ama sinirlerine, kendine hakim olacaksan bunun için en doğru zamandasın.. Babanın durumundan dolayı bu şekilde. Şu durumda yaptığın hiçbir fedakarlık karşılıksız kalmaz toprakcım.

Maddi çıkarı var da geldi yoksa hayatta gelmezdi

Birde baban açısından düşünsene kardeş bu ne kadar kötülük yapsa da ne kadar kızsan kırılsın da yüzüne bir gülüşü yeter onu affetmen için. Bence baban seni üzmek istemedi yaptıklarına karşı nankörlük de o sadece çok özlediği kardeşinin yanında ne yapacağını şaşırdı desek daha doğru olur. Eğer bir kardeşin varsa daha iyi anlarsın dediklerimi
Böyle düşünüp kendini doldurma babanla arana da mesafe koyma arana onu anlamaya çalış derim ben

Haklısınız ama amcam iyi niyetle gelmedi ki traktör aldılar babamı kefil ettiler onun için geldi bu duruma ne diycegimi bilmiyorum

Haklısınız ama amcam iyi niyetle gelmedi ki traktör aldılar babamı kefil ettiler onun için geldi bu duruma ne diycegimi bilmiyorum
Amcana tavrını belli edebilirsin. Ama babana bu şekilde davrandığı için kızma darılma o şuan amcanın gelişinin kötü tarafını göremiyo belki de görmek istemiyor ama babanı da alttan alttan uyarabilirsn sonradan hayal kırıklığına uğramasın adamcağız hasta hasta

İstediğim kadar iyi oluyum yok olmuyor,
Kefil mi oldu bir de? Ayy Allahim Allah size güç versin.
Amin inşaallah

Herkese karsı tavrm belli babam uyarılmaya gelmezki hemen bize patlar

O zaman sen üzerine düşeni yap ve kenara çekil. Ki sen zaten bir evladn yapması gerekeni fazlasıyla yapmışsn ve emin ol çoğu evlat yaptıklarını yapmazdı
Çoğu evlat yapmaktan ziyade babamın bana yaptıklarına sabredemezdi ve hayatta konusmazdı, evlendiğim ilk zamanlar doktor senin çocuğun olmaz demişti tüp bebekle bile zor demişti , tüp bebeğe başlatmışlardı izne ayrılıp memlekete gelmiştim babam banane çocuğu olmuyorsa demişti, tedaviye başladım bir kavga çıkardı köye gitcem senimi bekliycem burada sıkıldım ne diye çok zoruna gitmişti tedaviyi yarım bırakıp o kadar parayı çöpe atıp evime gitmiştim aklım geldikçe yüreğim sızlar nasıl bir baba evladına bunu yapar diye ameliyat olmuştum memlekette 4 gün hastanede yattım bir kere olsun gelmedi yanıma aramadı sormadı bile babamdır diyip oma da sustum, düğünümde 9 yaşındaki kuzenimi arabada yer yok baba ben gelinlikle kucagıma nasıl alıyım dediğimde kına gecesinde üatüme yürümüştü başladım senin arabana bu kız gidecek diye yapmadığı bırakmamıştı her şeye sustum hastanelerde 4 ayım geçti kredi çekip herseyini yaptım ,öyle özenle bakıyorumki anlatamam bebek sampuanlarıyla yıkıyoruz bebek sabunuyla yıkıyoruz, bebek gibi incitmeden baktık hep vallahi billahi babamdan bana böyle yaptı diye hiç kin tutmadın en ufak bişeyde sanane sen karışma onlar kadar banamı üzülüyorsunuz lafları bu defa çok zoruna gitti

Ben babamı kanserden kaybettim ,çok yakın bir zamanda ..pişman olacağın şeyler yapma ..bazı kanser hastaları (hastalığın türüyle alakali) çok tutarsız olabiliyormuş, istemeden ..belki de seni kırdığının farkında değil ..abisinin yaptıklarının da ...o yüzden sen babandan uzak durma ..yarin sıcak yüzü yerine toprağını öpersin ,zoruna gider ..

Allah şifa versin ..

Karşılık asla beklemedim yıllardır her konuda destek oldum ama çok zoruma gidiyor onlara hiç bişey olmamış gibi davranması ve bir de bize yüklenmesi 10 gündür ne çektik bi Allah bi biz biliriz
Şu hayatta aileyle alakalı çok şeyler tecrübe ettim, öğrendim ama kafama en çok kazınan 1- kardeşler arasında kan davası dahi olsa karışılmaz, 2- Karı-koca ilişkilerine karışılmaz, 3- evlat anne baba ilişkisine karışılmaz, ne zaman dayanamayıp müdahale etmeye kalksam ağzımı açık bırakacak hareketlere şahit olduğumdan hiç araya girmem, babanızın yaptığını sizi kullanmak olarak görmeyin, hasta ve ne olursa olsun babanız, birşey demeyin, bırakın kardeşleriyle ne istiyorsa yapsın, siz ne taraf olun ne ilişkilerine karışın.

Canım benim ya kıyamam sana hatırlıyorum eski konunu. Baban amcana göstermelik yapmış olabilir mi sence? Bak siz bana bunu yaptınız ama yine de affediyorum kimseye de laf ettirtmiyorum. Herhangi bir miras yüzünden durum buraya gelmiş olabilir mi? Allah korusun babanın vefatının akabinde babana düşen miras için sürtüşme olmaması için?

Oncelikle geçmiş olsun Acil şifalar dilerim. Benim babam ailesine çok düşkün dü onlardan biri evimize geldiğinde hepimiz gece yarılarına kadar hizmet ederdik, onların tek amacı gezip tozmak ve yiyip içip vakit geçirmekten başka birsey değildi sonradan öğrendik ki defalarca para alışverişlerde olmuş. Babam 2014 de kansere yakalandı 2015 Eylül'de vefat etti hastalığı sürece çoğu akrabası arayıp sormadı biz ona moral vermek için hep aradıklarını söyledik kemoterapinin etkisiyle hep bitkin ve halsizdi zaten telefonda konuşacak durumu yoktu ayrica üzülerek söylüyorum bu konuda altarnetif tıpta'da çok büyük paralarda kaybettik ama çözüm olmadı. Size tavsiyem iyi niyetle geleni görüşmek isteyeni geri çevirmeyin,ne derse desin alttan alın kirmayın uzmeyin,incitmeyin Allah gecinden versin ölüm gibi birşey olursa keskelere çare bulamazssiniz ve o akrabaların gerçek yüzünü ancak o zaman görürsünüz görüşüp görüşmemekte sizin tercihiniz

Onlar kardeş. Et tırnak meselesi. Ayrıca ben olsam babam kardeşi ile barışınca bu kadar mutlu oluyorsa,onun adına sevinirdim.diğer konunu da biliyorum.baban kardeşini affetmiş.babanın dediği gibi sana ne?

Onlar kardeş. Et tırnak meselesi. Ayrıca ben olsam babam kardeşi ile barışınca bu kadar mutlu oluyorsa,onun adına sevinirdim.diğer konunu da biliyorum.baban kardeşini affetmiş.babanın dediği gibi sana ne?
Bende şimdi sana diyorun sanane bilip bilmeden gelişi güzel yorumlar yapma sen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…