NE BEN TAM ANLATALMİŞİM NE SİZ ANLAMIŞSINIZ ACIMASIZCA ELEŞTİRENLER VAR AÇIKLIK GETİREYİM
1) Eşimle aramızda hiç izin mevzusu olmaz buna karşıyım
2) sorun sadece alkol değil o gece ile ilgili çok şüphelerim var
Merhaba bu sabah eşim wc deyken telefonunu karıştırdım ve hayatımın şokunu yaşadım. Kimseye anlatamam lütfen yorum yapın

Ellerim titriyor şuan. Öncelikle şunu söylim eşimle 11 yıldır mükemmel bir ilişkimiz vardı çok ilgili saygılıdır bana karşı. Şoktayım şuan.
Bizim ailecek sevdiğimiz bir abimiz vardı. Onun yanında kalmak istiyoruz dedi 3 kişi. Diğerlerini de tanıyorum yakinen. Çok çalışıyor bunalıyor diye izin verdim. Daha sonra eşim O günü sorduğumda kaçınmaya bana sesini yükseltmeye Başladı. Vicdanı da rahat değildi. Uzak duruyordu benden. Bu sabah telefonunu karıştırdım. o arkadaşlarıyla 500 tl lik içki içtiğini sarhoş olduğunu Kafası iyi olduğu için elini yaraladığını Öğrendim. Gerçekte nerede kaldıklarını yanlarında kimin olduğunu bilmiyorum. Çok kötü bir haldeyim şuan ölsem rahatlarım. Allah rızası için akıl verin nasıl bir yol izleyeyim lütfen ben düşünemiyorum. Ben kariyerli bir mesleğe sahibim rezillik de yaşamak istemiyorum. Şimdi bu şehirde boş olan ailemin evine gitmek ve bir süre yalnız kalmak istiyorum. Düşünemiyorum ne yapmam lazım? Diğer kaldıkları arkadaşlarının eşini mi arim?
alkol bizim için kırmızı çizgiydi. Tövbe etmişti. Asla kullanmazdı. Eğer ağzına sürersen seni boşarım demiştim. Bunu bile bile içtiğine göre demekki göze almış.
hepsinin dışında bana yalan söyledi ve bu yalanla yaşıyor. Yüzüme bakıyor. Bir ara da yaIşmada “içire içire konuştururuz” diye birşey geçmiş. Ne yapsam bilmiyorum.lütfen bir akıl verin