hayatımıza araba girdiğinden beri mutsuzuz :((

Ben olsam küçücük bir çizik için bana bağırdığında o arabayı boydan boya çizerdim.

Ama siz yapmayın böyle.

her konuda aynı.. dün film izlemeye sinemaya gittik bana sordu ne izleyelim diye alacakaranlık dedim beğenmedi evim sensini izleyelim dedim türk filmi olmasın dedi.. sonra sessiz tepemidir nedir korku filmi varmış onu istedi tamam dedim yoksa ayrı filmlere giricektik nerdeyse.. tmm bende izlerim korku filmi ama iş çıkışı bi rahatlayalım diye film izlemeye evt dedim gerim gerim gerildim bide söylendim tabi üstüne

Ben olsam küçücük bir çizik için bana bağırdığında o arabayı boydan boya çizerdim.

Ama siz yapmayın böyle.

satıcam arabayı gör bak dedim benim üstüme nasılsa.. varya gerçketen şeytan diyo ilan ver sat gitsin.. herşeyden geçtim apartman görevlisi falan da gördü tartıştığmızı beni arabada bırakıp çıktı apartmana rezillik diz boyu bağırcak diye korkumdan sesim çıkaramıyorum artık...

erkek milletinin çoğu böyle sanırım aşırı araba düşkünlükleri var
bir defa arabadan inerken kapısını bilmeden kaldırıma çarpmıştım eşim de bana bağırmıştı sonra da gönlümü almaya çalıştı ama sinir olmuştum bende
belki eşinin bu tavırları zamanla azalır eğer ilk arabasıysa heyecanı fazla olabilir
sen tartışmadan kavga etmeden eşine sitemli konuş araba benden kıymetli mi diye sor seni ne kadar kırdığını bilsin

evet ilk arabası ama artık arabayı kıskanır oldum

Bazı tutkuları anlamak lazım diye düşünüyorum. Araba hayatı kolaylaştırıyor ve eşlerden birisi bir konuda çok istekliyse diğer tarafında desteklemesi olgun bir davranış. Borç ikinizin borcu hayat ikinizin...Eşiniz sinirlenmiş öncesinde ve sonucunda size çatmış. Gönlünüzü alır; hayat o kadar zorki böyle küçük şeylere takılmayın...En güzel aylarınızı keyifle geçirin!

çok benzer bir kocam benim de arabayı heryere park etmez çok dikkatlidir bazen arabamı benmi deseler araba diyeceksin diye korkuyorum diyorum gülüyor öyle arabsını heryerde bile yıkatmaz torunlarımıza kadar kullanacakmışız İlk aldı o zaman çıkıyoruz daha dalga geçtim aman senin araban çok kıymetli diye yemeğe gittik dönüşte kocaman çizmişler resmen nazarım değmişti bende hep sürttürürüm bağırır bana bende sinir olurum böyle canım boşver sende gezmenin tadını çıkar :)

biri arabamı dedi yahu bu erkeklerin hepsi mi aynı olur, bana göre kuma, kocama göre kızı olur kendileri ve hiç abartmıyorum her sene yeni bir modelle sıfır olarak değişir, pazar sabahları kahvaltıdan önce bir kere binmeden gelmez bahanesi arabayı yıkatıp gelicem dışardanda poğaça börek alırım sen kahvaltıyı hazırlayana kadar geliyorumdur ha atlamayım araba yıkandıysa o gün camları açılmaz leke oluyormuş, yolda sulu bi zemin görsün araba kirlenmesin diye sağa sola nereye kaçacağını bilemez hele bir damla su gelsin saymadığı laf kalmaz nasıl dayanıyorum o arabada hayret ediyorum şimdi bebeğimiz var arabada emzirmeme bile karışır oldu koltuklarına kusarmış düşün artık ama zamanla alıştım:... hiiiç takma canım bu yüzden bak beterin beteri var

ayyy yazık ya benim bile gözüm korktu valla
allah yardımcın olsun :26:

teşekkür ederim kızlar moral verdiniz bana.. eşim kendini uykuya verdi yas halinde arabası çizildi diye ya ben akşam olsun da birlikte vakit geçirelim istiyorum onun yaptığına bak

Son düzenleme:
Erkek çocuklar,arabalarla oynayarak büyüyorlar.
En büyük hayalleri,günün birinde gerçek arabaya sahip olmak oluyor :)
Çok görmemek lazım.Elinden oyuncağı alınan çocuk gibi düşünün.
Veya çok istenen oyuncak alınır da,bir süre kutusunu bile açmaya kıyamazsınız.
Bu da öyle birşey :)

bazi erkeklerde araba sevgidi baskadir
sizden daha degerli degildir merak etmeyin
bu tutku iste
benim esimde arabasina cok özen gösterir
öyleki eskimesin diye fazla kullanmaz :) bende dikkat ediyorum
bence sizde biraz dikkat edin
yeni arabaya baya hasar vermissiniz yazik bence

sadece erkeklere özgü birşey değil araba sevgisi benimde eşim için önemli değildir bizden kıymetlimi der amaaa benim için önemli ben sinirlenirim arabama birşey olunca elimde değil

eee altınlar satılmış kredi çekilmiş borç üstüne borçla alınmış araba..

Borç varken hele ki altın bozdurulup araba alınması çook yanlış..neyse bu farklı bir konu da..

Valla değerli olur tabii kusurabakma..Hele ki erkekler için..

sen şu sözü hiç duymadın galiba.....bir erkek arabanın kapısını karısına açıyorsa, ya arabası yenidir, ya karısı..

arabaları o derece değerli yanii, kadın kapıyı düzgün açamaz diye açarlarmış ya da yeni kadına jest olsun diye........yaaaaaaaaa

Son düzenleme:
henüz araba kullanmadığınız için arabanın çizilmesinin yada arabanıza aldığınız kişinin kapıyı kaldırıma sürtmesinin ne kadar sinir bozucu olduğunu anlayamazsınız. bi keresinde benim daha yepyeni mis gibi bej rengi koltuklu arabamın arka koltuğuna içinden sular sızan armut poşeti konuldu hem de gelinimizin annesi tarafından. çok sevmeme ve de kesinlikle art niyet olmadığını bilmeme rağmen resmen nerdeyse sinir krizi geçirecektim.(tabii eve dönünce, kadıncağızın yanında değil) yani eşinizin dediği doğru arabayı sahiplenince onun başına gelen şeylere üzülüyorsunuz. ama bence sıfır araba almakla hata etmişsiniz. sonuçta içinizden biri araba sürmeyi öğrenecek. keşke hali hazırda çizikli ezikli 2.el bir araba alsaydınız.gönül rahatlığıyla kullanırdınız o zaman.

ne çok abartan var yahu,
ölüme çare yok bu hayyata, araba çizilmiş onu mu düşünüyosunuz, boyattınız cilalattınız oldu bitti,
size bişey olmasın mal için bu kadar dert etmeye değmez, heleki eşe kızmaya küsmeye ne gerek var,

arkadaşım, bence eşini dikkate alma,çizik için sanamı bağırdı, uyar onu, sana bağıracak diye korkup konuşmazsan çok daha ileri gider, Allah yardımcın olsun.

merhaba hocam ben de öğretmenim. öncelikle öğretmenler gününüz kutlu olsun. eşiniz arabayı yeni aldığınız için böyle davranıyor. yeni şey heyecan demektir. zamanla bunlar geçecektir.

ama çekilmezz oldu artık tavırları yani noluyo anlamıyorum sonuçta ikimizin arabası bu sahiplanme niye.. bazen benimle sırf araba almak için evlenmiş gibi hissediyorum..

evet ikinizin arabası tabi hocam. bazı şeyleri zamana bırakmanızı isityorum. eşiniz de öğretmen mi?

hocam hevesim kırılıyor. bu yazdıklarınızı görünce. 5 yıllık öğretmenim.daha evlenmedim evlenmeyi çok istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…