biri arabamı dediyahu bu erkeklerin hepsi mi aynı olur, bana göre kuma, kocama göre kızı olur kendileri ve hiç abartmıyorum her sene yeni bir modelle sıfır olarak değişir, pazar sabahları kahvaltıdan önce bir kere binmeden gelmez bahanesi arabayı yıkatıp gelicem dışardanda poğaça börek alırım sen kahvaltıyı hazırlayana kadar geliyorumdur ha atlamayım araba yıkandıysa o gün camları açılmaz leke oluyormuş, yolda sulu bi zemin görsün araba kirlenmesin diye sağa sola nereye kaçacağını bilemez hele bir damla su gelsin saymadığı laf kalmaz nasıl dayanıyorum o arabada hayret ediyorum şimdi bebeğimiz var arabada emzirmeme bile karışır oldu koltuklarına kusarmış düşün artık ama zamanla alıştım:... hiiiç takma canım bu yüzden bak beterin beteri var
hocam hevesim kırılıyor. bu yazdıklarınızı görünce. 5 yıllık öğretmenim.daha evlenmedimevlenmeyi çok istiyorum.
O arabayı ortak aldınız, niye sadece onunmuş gibi davranmasına izin veriyorsunuz?
Araba için beni kıracak, gider bi'çizikte kasıtlı atarım hiç olmazsa azar işittiğime değer:44:
Bence o arabanın ikinizin olduğunu hatırlatın. Benim babamda araba delisi adam kendine parfüm sıkmaz, arabada parfüm kokusundan geçilmez
merhaba canım. merak ettim arabayı bekarken mi almıştın.bizde de tam tersi benm arabaya olan düşkünlüğüm eşimi çileden çıkartıyo
oğlum diye seviyorum çok değer veriyorum , kmseye de kullandırmam tabi eşim hariç ama oda benden korkusuna kullanmıyo beni sen bırak oğlunla arana grmiyim diyo
araba bi tutku kızlar bağlılık bnm kendi paramla dişimle tırnağımla aldığım ilk malım o yzden öyle değerliki isim bile koydum ona düşününve bu bağımlılık farklı bişi şuan piyasada bilmediğim araba yoktur her otoshow olduğunda beni orda mutlaka görebilirsniz:))
şimdi 2013 araçları bekliorum çıksın sıfr araç alıcam allah kısmet ederse...
teşekkür ederim senin de öğretmenler günün kutlu olsun.. evet eşim de öğretmen.. hevesini kırmak istemem işte bazen insanın canını sıkıyo böyle erkek milleti..
o dediğini yaz tatilinde yaparsın. ama bence az önceki planımı düşün:)kavgaya müsait bir yapım yok malesef ya da benim tatışmalarım anlıktır da diyebilirim uzatıp mutsuz olmak istemiyorum inatlaşıp huzursuz bir ortam yaratmak yerine ödün verip mutlu olmayı tercih ediyorum galiba çünkü eşim gülerce surat asabilme kabiliyetine sahip.. aslında çekip gitmek var şöyle bi süre kafa dinlemek için ama malesef işim yüzünden burdan ayrılamam
yazılanları okudum ıyıkıde okudum esımde araba alalım dıye bana ısrar edıyo bende kararsızdım bıraz bırıkmısım vardı vermek ıstemıorum yazılanlardan sonra kesın araba almıyoruz ağrısız başımı ağrıtamam
keşke benim eşimde sizinkine benzese biraz:)
krediyle güzel bir araba aldık bi baktım arkayı çarpmış kızdım biri gelmiş vurmuş dedi.bişey diyemedim ama inanmadım resmen parkederken vurmuş.bi gün baktım kocaman çizik.yine kızdım.bi gün baktım araba leş gibi bi sürü eşye taşımış iş için.bigün aradım arabayla berbat bi semte gitmiş iş için.ben özeniyorum ama eşim hiç önemsemio.o kapıları bi çarpıoki sanırsın kapı yerinden çıkıyooo...çok kızıyorum ama değişmio.bende en sonunda sattırdım.ucuz bi araba aldık rahat ettim sinirlenmiorumda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?