- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
ben sana hak verdim, ama kalkıp gitmekle iyi mi yaptın kötü mü yaptın onu tam kestiremedim.
yani onlara orda bu benim düşüncem deseydin onlara laf düşmeyeceğini anlatmış olurdun belki.
benim kayınvalidem de oğluyla çook övünür.
bişey olsun hemen oğlum yüzbaşı der.
hatta hiç unutmam ihlastan aramışlardı bi keresinde, eşimle nişanlıydık o zaman, eşim temizlik robotundan almış, onun bakımı için soru soruyolardı..tabi fatura eşimin üzerine kayıtlı olduğu için direk onu sordular..o da oğlum yüzbaşı burda yok dedi :)
var öyle anneler..
oğluyla övünür tabi, onun yavrusu, onun hayatıyla mutlu olabilir her şekilde. ister abartarak ister abartmayarak.
ancak sizi hiç bir şekilde aşağılayamaz..
keşke zamanında lafını verseydin..
aklıma gelmiyor şu an da benim kayınvalidemin de gafları olmuştur, saygıdan üzülmesin diye güldüm geçtim, bir şey demedim.
ama sonucunda ne oldu sevgili kayınvalidem bunları bana koz olarak kullandı, hiç düşünemeyeceğim bir şekilde..
kimsenin lafına gülüp geçmeyeceksin.
vericen ağzının payını, oturcaklar oturdukları yerde.
borsayı eşin mi oynuyor orayı tam anlayamadım?
yani onlara orda bu benim düşüncem deseydin onlara laf düşmeyeceğini anlatmış olurdun belki.
benim kayınvalidem de oğluyla çook övünür.
bişey olsun hemen oğlum yüzbaşı der.
hatta hiç unutmam ihlastan aramışlardı bi keresinde, eşimle nişanlıydık o zaman, eşim temizlik robotundan almış, onun bakımı için soru soruyolardı..tabi fatura eşimin üzerine kayıtlı olduğu için direk onu sordular..o da oğlum yüzbaşı burda yok dedi :)
var öyle anneler..
oğluyla övünür tabi, onun yavrusu, onun hayatıyla mutlu olabilir her şekilde. ister abartarak ister abartmayarak.
ancak sizi hiç bir şekilde aşağılayamaz..
keşke zamanında lafını verseydin..
aklıma gelmiyor şu an da benim kayınvalidemin de gafları olmuştur, saygıdan üzülmesin diye güldüm geçtim, bir şey demedim.
ama sonucunda ne oldu sevgili kayınvalidem bunları bana koz olarak kullandı, hiç düşünemeyeceğim bir şekilde..
kimsenin lafına gülüp geçmeyeceksin.
vericen ağzının payını, oturcaklar oturdukları yerde.
borsayı eşin mi oynuyor orayı tam anlayamadım?