• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımızdaki insanın gerçekten evlenmek istediğini nasıl anlarız?

az önce konuştum cumartesi görüşelim diye..2 haftadır sallıyor zaten.dedim bu hafta görüşemezsek daha sonraki haftalarda hep işlerim var.misafirler gelecek dedim bakarız dedi yaww.şok oluyorum her gün.ayrılınca barışma arefesinde aşkımdan ölüyorum bitiyorum diyo ne iş??

allah beni bu adamla sınıyor galiba.ayy çıldırıcam bu umursamaz tavırlarına.yok sorunları varmış yok hastaymış.oymuş buymuş yeter yaaa.ben ayrılıcam dediğimde benden kötüsü yok.hemen beni allaha havale eder.yarı yolda bıraktn sen nasıl insansın.bilmem ne.offffffffffffff

Canım benim yaa inan çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor,eğer burdaysan ve bize soruyorsan birşeyleri,üzerine düşme,inan bana evlenilecek adam onun sana yaptıklarını yapmaz,şimdiden böyle yapan evlenince neler yapar,acı ama gerçek bunlar,biz bayanların duymak istemediği gerçekler bunlar,fakat senin yapman gereken şu anda ayağa kalkıp omuzlarını dik tutmak,ona evlenilecek adamın yalnızca o olmadığını hissettirmen gerekiyor,arama bir,arasada soğuk konuş,onun yaptıklarının seni üzdüğünü söyleyince anlamıyor zaten ona soğuk davranarak hissettir,adamların anladığı dil onlar yokmuş gibi yaşamamız,işe yaramazsa boşver canım,biri gider biri gelir,daha iyileri girer hayatına,inan bana şimdi üzülsen bile,aradan 1 sene geçince ismini bile hatırlamazsın bu şahsın,mükemmel olmasada seni mutlu edecek şahsı bulana kadar devam,unutma asla seni üzmelerine izin verme,senden bir tane daha yok....

Çok iyi yapmışsın canım.alkisalkisalkis
İlerde evlendiğinde inan herşey çekiliyorda, tembel bir adam insanı çok yaralıyor.
Biliyorum şimdi üzgünsün ama, sonra şükredersin böyle yaptığın için..

:teselli: ayrıldıkkkkkk

iyiki ayrılmışsın, ailesi kapan ve çalışma diyorsa zaten ne geleceğin olacak ne özgürlüğün. Her halikarda çalışıp kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar bir gelirin olmalı, ardından devam etseydi evlenseydiniz yarın öbür gün eminim, eşin sana satın alınmış bir ürün muamelesi yapacaktı, sürekli yüzüne vuracaktı, çalışmıyorsun hiçbirşey yaptığın yok bunu yap gibisinden.. Hayırlısı işallah daha hayırlı birisini bulursun :1hug:

çok canım yanıyor şimdi hep içimdeki ara onu sen onsuz yaşayamazsın o seni çok seviyor diye kandıryor.kaç kere gitti elim telefona offf offff:Saruboceq:

duygularının sesini dinlersen bir ömür üzülürdün(tabi evlenseydin o evlilik bir ömür sürmezdide) sen çok gönüllü olmadan kapanıp üstüne birde çalışmayacaktın eee beyimizde zaten çalışma gönüllüsü değil ne olacaktı ailesinin eline bakacaktınız bahsettiğin üzere bir varyemezlikleride sözkonusuymuş...ee nasıl bir mutluluk sürülecekti!..
ahh canım valla Allahın şanslı kulusunda birde bunu farketsen ayrılmışsınız, biraz zaman geçsin olayın az dışına çık o zaman buraya sevinç çığlıklarını ekle... kaydirigubbakcemile5

inşalllahhhhhhhhhhhh canım yaa sevinç çığlıkları atmayalı bayağı oluyor allah bana yardımm etsinnn

şu askerden gelenler yokmu askerde ömrümüzü yememişler gibi bide askerden geldikten sonra yiyolar..ayrıl barış ayrış barış nereye kadar ilk defa bi ciddi ayrılıştan çıktım geçen hafta yoluna soktuk geri şükür...bilmiyorum artık askerden geldikleri içinmidir bu dengesizlikleri yada artık bahaneleri kalmadıda evlilik için ayrılmayımı seçiolar keyif sürelim die anlamadım gitti :umursamaz::olmaz:

cardelenss'cim bak canım hersey gönlünce olsun ama sakın kendini harap edip üzme..Hayat cok uzun daha karsına kimler cıkacak belkide daha büyük asklar yasacaksın..Eger sevseydi seni haketseydi ne kapanmana razı olurdu ne de calısmamanı istemelerine ..Demekki seni haketmiyormus ömür cok kısa bugn varız yarın yokuz oyuzden kendini degmeyecekler üzme canım :)

askerde cok fazla baskı ve emir altında oldukları için
özgürlükleri tamamen kaybettikleri icin
normel olarak gelince biraz özgür kalma psikolojisine girmiş olabilir
bir kaç ay zamana bırak

Back
X