• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımızdaki insanın gerçekten evlenmek istediğini nasıl anlarız?

öncelikle ailesiyle tanıştırdıysa
kendı ve senin aileni sahiplenıyorsa
seni koruyorsa,seviyorsa,sayıyorsa
saygıda kusur etmeyip arada muzurluğunuda yapıyorsa
evlilik teklifi yaptıysa
evlenmek istiyordur

cnm valla bnm de 2 yıllık bi ilişkim var.ama çok karamsar bi insan ya.bide hep fikirleri değişio sanki.oda bana önceden aşkımla uyucam günler glckmi filan diyodu şimdi bu sıralar da hiç oralı değil bana yazın bişeyler yaparız artık demişti ama şimdi de tam tersi şeler sölüo.evlilikten soğudu gibi sanki ve bu durumda beni inanılmaz üzmeye başladı hızla kilo varmeye başladm bgn baktım 54 kilodan 50 kiloya düşmüşüm.bende attım kendimi kadınlar kulubunun elinee offf off ben pek umutlu değilim de sen pozitif bakabilen birisin galibaa :gitme::gitme:

cnm valla bnm de 2 yıllık bi ilişkim var.ama çok karamsar bi insan ya.bide hep fikirleri değişio sanki.oda bana önceden aşkımla uyucam günler glckmi filan diyodu şimdi bu sıralar da hiç oralı değil bana yazın bişeyler yaparız artık demişti ama şimdi de tam tersi şeler sölüo.evlilikten soğudu gibi sanki ve bu durumda beni inanılmaz üzmeye başladı hızla kilo varmeye başladm bgn baktım 54 kilodan 50 kiloya düşmüşüm.bende attım kendimi kadınlar kulubunun elinee offf off ben pek umutlu değilim de sen pozitif bakabilen birisin galibaa :gitme::gitme:

cnm sen bu kadar kendini niye yıpratıyosun diğer yazını da okudum ama kendi canından önemli birşey yok sonuçta bende erkek arkadaşımla çok sorunlar yaşadım değiştiğini düşündüm çok olaylar oldu ama zamanla oturdu yerine herşey sende zamana bırak eğer baktın olmuyor zaten yolunu ayırmaktan başka çare kalmaz dilerim bütün sevenler kavuşsun.

Back
X