Hayatımızdan çıkardığımız aile bireyleri

Özel değilse neden kopardınız bağı ve bu süreçte neler yaşadınız?
Annem anlatılmaz yaşanır denen bir kadın ama en son olayda dolaylı yoldan oğluma biraz zararı dokundu...oğluma bişey olmadı da....hiç hoş değildi yaptığı...ve üstüne inkar etti
En sonunda yeter dedim....kabus gibi bir hayat yaşattı zaten amenna ama yetti yani....numaramı değiştirdim oldu bitti
ha kapıma gelirse kovmam tabi de...ama bu kadar

Nefret insana zarar verir.Mesafeli durabilrisin ama cenazeme düğünüme....girme bu konulara.Yarının ne getireceğini bilmezsin.

Konu dışı,profil resmin ilginç

kurtulmakda istesen önce bir boşluğu düşüyorsun
sonra da senin gayretine göre kendinde şekilleniyorsun

ama çarptığın kapıya dönmek durumunda kalacağını unutma
ve öyle büyük konuşma büyük laflar etme ailene karşı

Ya analarinda. ,babalarindan, kardeslerinden eslerini ayiran baglarini koparttiran gelinlere nedemeli.Hepiniz annesiniz yada anne olacaksiniz yavrunuzdan bir gun ayrilirmisiniz ?

Olaya tersten bakmışsınız ben sevgilim için değil bu karakterde bi insan olduğu için uzaklaşmak istiyorum. İnsan yabancılardan bekliyor ama aile içinde olanlar daha çok acıtıyor. Sevgilime anında tekmeyi bastım bir daha görüşmemek üzere ama o sinsi yılan hala yüzyüzce yüzüme bakıyor. Ayrıca karısının kardeşiyle yatan adam diye bir şeyi kabul etmiyorum adam karısının ablasıyla yatmış da kadının ablası eniştesiyle yatmamış mı?

Ya analarinda. ,babalarindan, kardeslerinden eslerini ayiran baglarini koparttiran gelinlere nedemeli.Hepiniz annesiniz yada anne olacaksiniz yavrunuzdan bir gun ayrilirmisiniz ?
aynen bu şekilde bir gelin var basımızda
annem babamla değil ama derdi benimle
kardesımle resmen aramı actı
onu Allah a havale edıyorum
dilerim kendı de kız kardesı evlenınce
kız kardesının kocası yuzunden kardesı ıle ayrı düşer
sessizce o gunlerı beklıyorum

Bizim ki aldi bile bizden ne konusabiliyoruz ne gorusebiliyoruz sanki onun bir anasi bir babasi kardesleri yok .

Gelin damat kaynana görümce vs böylelerinin aşırı kompleksli olduğunu düşünüyorum. Anne olucazda anne var anne var. Siz iyisiniz diye her anne annelik duygusu hissediyor sanıyorsunuz ama malesef öyle olmuyor. Allah kimseye ailesinden uzaklaştırıcak olaylar yaşatmasın. Burda eleştirenlerde var aynısını onlar yaşasa kuzu kuzu aman canım ne var bunda mı diceklerdi çok merak ediyorum.

Okudum konunuzu çok üzüldüm. Önce çocuğunuza sonra aile huzuruna zarar vermiş. Tedaviye ihtiyacı varmış gibi geldi bana. Uzaktan destek olursunuz belki

Saygısızlık yapmıyorum kavga etmiyorum kötü bir şey söylemiyorum. Belki bu yüzden bu kadar ezdiler. Konuşsam bir dert sussam bir dert. Ömür böyle geçmiyorum. Bende bir bireyim sonuçta. Evlenip gitsem bile huzur vermiceklerini adım gibi biliyorum

memurlugu kazanıp para kazanmaya başlayınca işler degişir merak etme,

işte ozaman tavrını net koyacaksın.

memurlugu kazanıp para kazanmaya başlayınca işler degişir merak etme,

işte ozaman tavrını net koyacaksın.
Memur değildim ama çalışma hayatım oldu liseden beri. Hem okudum hem çalıştım. Üni bittikten sonra özel bir hastanede çalıştım. Yine aynı tas aynı hamam. Konunun seyri değişmesin para gözlü olmakta suçlanmıyım diye yazmadım ama çalışırkende kazandığım üç kuruşu harçlık dahi bırakmadan alıyordu

Ben de abimi çıkardım hayatımdan. Aslında annem hariç diğer abim ve tüm sülale görüşmüyor onunla. Ama en büyük eziyeti bana çektirmiştir. Bir gün bile pişman olmadım görüşmediğim için. Yaklaşık 10 senedir çok mecbur kalmadıkça görmüyorum. Anlatsam roman olur ama sana söyleyebileceğim şey hiçkimse ve hiçbirşey kendi hayatından değerli değil. Hiçbir kan bağı da senden değerli değil. Hep söylediğim şey, ben kan bağına inanmam, kalp bağına inanırım

Yok büyük konuşmuyorum yani bu çok kötü birşey çok üzücü o anlamda dedim.onlar da olmazsa hayatında ne anladın ki en yakinimiz olmali onlar.kiz kardeşin hatalıdır mutlaka ama en azından annenlere sans verebilir misin acaba.belki araniz bozulmasın diye yangına körükle gitmek istememişlerdir,ya da kızlarının sizin nisanliniza o kadarını söyleyebileceğini dusunemiyorlardir.ne bileyim tabi yasadiginizi siz bilirsiniz

Annemin huyu bu. Şans vermeyi bırakın yıllarca yaptığı haksızlıklara hak verdim. Anneme okadar bağlı okadar seviyordum ki kusurlarını görmezden geliyordum iyi niyetinden diyordum. Ama en son o yüz ifadesiyle yine beni suçlayınca tamam dedim artık. Annemdende ondanda tamamen eminim artık malesef.

Kimse ailesini çok mecbur kalmadıkça hayatından çıkarmaz. Ben ailemden iki kişiyi hayatımdan çıkardım.
Şuan ikiside pişman ama ben pişman değilim!
Yüzünü yumuşak tutunca eski hallerine dönüyorlar.

Ablanda ne ayakmış öyle ?!
Sevgilini ayartıp seni karalaması
artık ona güvenmemekte haklısın hepmi öyledi , sanırım bunun önceside var

Ablanda ne ayakmış öyle ?!
Sevgilini ayartıp seni karalaması
artık ona güvenmemekte haklısın hepmi öyledi , sanırım bunun önceside var
Çocukluktan beri öyle. Biri görür görmez ilk işi beni kötülemek oluyor o böyle o şöyle diye. Daha başka şeyleride var tabi. Bu olay yaşanmadan önce konduramıyordum her şeye rağmen huyu böyle boşboğazlığından söylüyor derdim ta ki gözümle görünceye kadar. Gerçi bu çocukla konuşmalarını görmeden önce evlenirsem eşimin ailesiyle tanışmasın isterdim onların karşısında beni kötüler onlara malzeme verir diye ama söylemezdim. Ama eşimi ahartır diye de asla asla düşünmedim ama işte karakter olmayınca her şey yapılabiliyormuş

Yaşamayan bilmeyen insanlar yadırgıyor işte. Ailemde öyle yapıcak biliyorum. Görüşmüyorum diye kötü olan ben olucam o iyi olucak. Bana da herkesle irtibatı kesen ruh hastası muamelesi. Ama artık umursamıyorum okadar sabrettim hep kendime zarar verdim en azından kafam gözüm kulağım rahat olur. Bu arada onlarda pişman olucak yüz yok tersine yeni dedikodular için fırsat

Sanirim saglikcisin lojmanda kalmayi denesen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…