Hayatımızdan çıkardığımız aile bireyleri

Sanirim saglikcisin lojmanda kalmayi denesen ?
Hemşirelere veriyorlar mı lojman ilk defa duyuyorum. Gerçi şu an çalışmıyorum ama
zaten hemsireler için lojmanlar istanbulda her özel hastanenin var sen nerde yasiyorsunki

okurken moralim bozuldu yaprak dokumu leyla gibisin canim allah sabir versn

Kusura bakmayin tam anlayamadim ablanizla esiniz sizi mi aldatti

Kusura bakmayin tam anlayamadim ablanizla esiniz sizi mi aldatti
Çok şükür ki eşim olmadan aldattı. Yıllarca peşimden koşan çocuk ablamın dolduruşuna geldi benden gizli konuşuyorlarmış. Konuşmaları okudum Allah için çocuğun konuşmasında bir şey yoktu. Ama ablam asılmış çok yakışıklısın şöyle bir erkeksin falan canımlı cicimli konuşmalar tripler. Flörtleşmişler yani baya

A aaaa nasil abla. Gorusmemekte haklisin. Her hatayi yok annem yok ablam kuzenim teyzem diye affedersek cok eziliriz

Sana kötülüğü yapanla görüşmemek en doğal hakkın. Ama annen ve babana kusmene gerek yok. Çünkü olay dışında kalan kişiler genelde şahısları yatistirmaya çalışırlar. Biliyorum o da incitir ama anne baba olarak başka da bir şansları yoktur. Evlattan vazgecilmesi cok cok zordur.Ben de abimden darbe yedim. İnsan ilk sinirle istiyor ki haksızlığa yapana kizsinlar hatta silsinler. Ama soz konusu evlatsa zor, ileride anne olunca anlayacaksın.

Ayrıca anne ve babanı neden ablana bırakacaksin ki? Bu onun da işine gelecektir. Ayrıca evleneceğin zaman ablayla görüşmemek çok sorun olmasa da anne ve babanın olmaması çok büyük sorunlara yol açabilir. Evlendikten sonra anne ve babanın manevi desteğine daha da muhtaç oluyorsun.

Yani asıl suçlunun dışındakileri harcaman da haksızlık olacaktır.

bazi kardeslerde bu gibi durumlar olabiliyo ablayi ornek alinca farkedilmek farkinda olunmak istiyo maalesef bunuda bu sekilde yapacagini dusunmus olmali ogretmenine asik olan cocuklar gibi boyle dusunun ilerde duzelecegini dusunuyorum daha ne var bilmiyorum ama bundan baska

Yatıştırma değilde daha çok beni suçlamaya onu aklamaya çalıştılar. Ona bir şey söylemeye cesaret edemez ama ben yumuşak yüzlüyüm diye nasıl olsa bir şey olmaz diye düşündü ama beni çoktan kaybetti. Aradan bir yıldan fazla geçti ben hala aynıyım. Bilmiyorum ben mi kinciyim ama biri kasıtlı olarak kötülük haksızlık yaptığında affedemiyorum. Annem babam zaten öyle değerli insanlar olsalar ablama bırakmazdım onlarda buna fırsat vermezdi. Çok iyi çokyapıcı birine benziyorsunuz güzel yorumunuz için çok tşk ederim. Allah sağlıklı olarak bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inş

Kardeşim yazmışım ama benden büyük 31 yaşında yetişkin

B Birgaripsaglikci bu yıl kötü geçti malesef

Ailem iyi niyetli olmalarına rağmen o kadar psikolojik zarar verdiler ki bana. Yıllarca doktora gidip geldim, ilaç kullandım hala "düzeldim" diyemiyorum. Yeni yeni kendime geldim. Üstelik cshil insanlar falan değiller.

Eğer yapabilirsen takma. Uzak dur. Evlat olmanın sorumluluğu var da. Ebeveyn olmanın yok mu. Bu kadar uyarıya rağmen kendini düzeltmeyen ebeveynlere kızıyorum

kesinlikle ailemin yüzünü senelerce görmek istemiyorum.

benim son konumu oku. zor anında yanında olmayan insana arkadaş denir tanıdık denir aile denmez!

Yaşamadığınız için anlayamazsınız zaten kimse yaşamasın da..
Sadece empati kurun biraz kimse ailesiyle canıyla kanıyla böyle olmak istemez.

Ben evlendiğimden beri çok değiştim ailemle arama mesafe koydum daha fazla zarar görmemek için ama bu durum beniüzüyor vicdanen. Onlarınsa her zaman ki gibi umuru değil.

Ben de 1 senedir annemle görüşmüyorum...sebebi ise haksızlıklara uğradığımı düşünmem ve hicbir kötü günümde yanımda olmadığı gibi her zaman kayırdığı insanların tarafını tutması..hatalı olduklarında bile hatalarını hep bahanelerle kapatması..pişman değilim hatasını kabul edip özür dileyene kadar hicbisi değişmeyecek...eksiklik de hissetmiyorum zaten uzun süreden beri o olmadan hayatımı idame ettiriyorum...akrabalarımın çoğu ile de görüşmüyorum çoğu dedikodu torbası fesat ve kıskanç tipler...zarar vericeklerine hiç olmasınlar daha iyi...kısacası ailem yok gibi...ailemin yerine koyabilecek insanlar bulmaya çalışıyorum...ikame yeteneğim baya fazla...herkesin bi ikamesi vardır...hiç kimse vazgeçilmez değildir...

kakkumi bende benzer şeyler yaşadım kız kardeşimşe senin yaşlarındayken benim babamla aram hep iyidi hala iyi annemle koptuk onun yüzünden ama ben sadece kardeşime mesafe koydum kendimden uzak tuttum benle ilgili hiçbişey bilmedi hiçbi zaman aradan 4 yul geçti ben evlendim o da evlendi aklı başına geldi özür diledi affetmedim bütün kapılarımı açmadım ama konuşuyoruz şimdi bide çocuğu oldu biraz daha akıllandı şimdi yanımdan ayrılmak istemiyor evime yakın biyere taşındı ama ben yinede korkuyorum ilerde böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…