kızlar ben 1 ay once burda bır hastane var orya ıs ıcın murcat ettım sekreterlık muhaserbe danısma olarak bu hastanede benım bılgılerımı almıs ozel sadece dıs uzerıne olan bır hastaeneye butun bılgılerımı sivilimi o hastaneye gondermısler bu diş hastanesınden benı radılar aksam beste gelın goruselım dıye bende dusunuyorum bu hastaneye muracat etmedımnasıl olur ama olsun ıs ıstır dedım gıttım gorusmeye benım ıstedgım bolumlerden bırıyse ne alaa dedım neyse bekledım bıraz oranın sahıbı gelmedııı benı baska bır hastaneye ıs gorusmesı ıcın yolladılar gıt ordadır dıyee bı 10 dakka yurudum hastaneye kadar gıttım bı 10 ddakka da orda bekledım neyse sonunda gorustum bana gorusmede dedıkı yapacagın ısı bılıyomsun dedımkı benı nerden buldunuz nasıl ulastınız dıyee bu hastaneye muracat etmemıstım adam bız su su hastaneyle baglantımız var ıste ordan aldık sivilinizi ok dedım dedım ozman o hastaneden aldıysanız benım orda yapbılcegım ısler bellıydı ve ben okunuda urcat ettımdedım adam dıyokı yarın hemen amelıyata gırceksın ınsallah kana ve tukruge dayanıklısındır dıyo sastım dondum kaldım yanı benım bolumum nekı lıse mezunuyum ne amelıyatı ne kanı ne tukurugu afalladımm cene cerahsı amelyıyatına ımplant tedavısınee yarın hemen 8 de ıse basla eger korkarsan 2 gun dıs cekımınn yanında basla ıgne yapmayı ogretsınler ondan sonra amelıyat asıstanı ve ılerde teknısen olursun elınde bı ısın olur ovunursunnn dıyooo dedımkı ben lıse mezunuyum sız benım sıvılımı baska bırıyle karsıtırdınız ssanırım deıdmm hayır dedı bıze unv bu ısın tecrubesını yapmıs ınsalr lazım deıl bız bu sekılde adam yetıstırıyoruz sonrada kendıne baska bı erde teknısyenlık yapabılrısın dedı dedım ksra bnakmayın ben kana ve tukurge dayanıklı deılım dedım duser bayılırmmm adammm peki siz bılırsınzı sıze elınıze gecmıycek bır ıs ımkanı sundum ama degrlendırmyı bılmıyosunuz sız olmasanız baska bırı olur dedııı vb lafşlarrr kusra bakmayın dedım ve cıktımm ama o hastanede okadar hastası olan bır hastanekı benım gıbı kısılerı alıyolarsa o hastalrın durumu ne olurr nasıl ısın tecrubesını o ıs uzerınee ders almıs kıslerı deıldee benım gıbııı hıcc dıs cektırmekten bıle korkan bır ınsdanı tutar amelıyata sokarlar yaaa bune sorumsuzlukk bız kendımızı nasıl bu ınsanların onune emaet edıpde amelıyat oluyoruz veya dıs cektırıyoruzz bu kadar sorumsu bır devlette yasayabılıyoruzz yarın oburgun ben bu ıs kabul etsem ve yanlıs bır tekk uygulasammm adam onumde olsee bunun hesabını kıme verıcem bu nasıl bır hastane yaa sastım ve hala soktayım haksızmıyım kızlarrr