Hayatımızı bunlara mı emanet ediyoruz?

myflowers

biroyana birbuyana salla
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.366
14
643
Antep
kızlar ben 1 ay once burda bır hastane var orya ıs ıcın murcat ettım sekreterlık muhaserbe danısma olarak bu hastanede benım bılgılerımı almıs ozel sadece dıs uzerıne olan bır hastaeneye butun bılgılerımı sivilimi o hastaneye gondermısler bu diş hastanesınden benı radılar aksam beste gelın goruselım dıye bende dusunuyorum bu hastaneye muracat etmedımnasıl olur ama olsun ıs ıstır dedım gıttım gorusmeye benım ıstedgım bolumlerden bırıyse ne alaa dedım neyse bekledım bıraz oranın sahıbı gelmedııı benı baska bır hastaneye ıs gorusmesı ıcın yolladılar gıt ordadır dıyee bı 10 dakka yurudum hastaneye kadar gıttım bı 10 ddakka da orda bekledım neyse sonunda gorustum bana gorusmede dedıkı yapacagın ısı bılıyomsun dedımkı benı nerden buldunuz nasıl ulastınız dıyee bu hastaneye muracat etmemıstım adam bız su su hastaneyle baglantımız var ıste ordan aldık sivilinizi ok dedım dedım ozman o hastaneden aldıysanız benım orda yapbılcegım ısler bellıydı ve ben okunuda urcat ettımdedım adam dıyokı yarın hemen amelıyata gırceksın ınsallah kana ve tukruge dayanıklısındır dıyo sastım dondum kaldım yanı benım bolumum nekı lıse mezunuyum ne amelıyatı ne kanı ne tukurugu afalladımm cene cerahsı amelyıyatına ımplant tedavısınee yarın hemen 8 de ıse basla eger korkarsan 2 gun dıs cekımınn yanında basla ıgne yapmayı ogretsınler ondan sonra amelıyat asıstanı ve ılerde teknısen olursun elınde bı ısın olur ovunursunnn dıyooo dedımkı ben lıse mezunuyum sız benım sıvılımı baska bırıyle karsıtırdınız ssanırım deıdmm hayır dedı bıze unv bu ısın tecrubesını yapmıs ınsalr lazım deıl bız bu sekılde adam yetıstırıyoruz sonrada kendıne baska bı erde teknısyenlık yapabılrısın dedı dedım ksra bnakmayın ben kana ve tukurge dayanıklı deılım dedım duser bayılırmmm adammm peki siz bılırsınzı sıze elınıze gecmıycek bır ıs ımkanı sundum ama degrlendırmyı bılmıyosunuz sız olmasanız baska bırı olur dedııı vb lafşlarrr kusra bakmayın dedım ve cıktımm ama o hastanede okadar hastası olan bır hastanekı benım gıbı kısılerı alıyolarsa o hastalrın durumu ne olurr nasıl ısın tecrubesını o ıs uzerınee ders almıs kıslerı deıldee benım gıbııı hıcc dıs cektırmekten bıle korkan bır ınsdanı tutar amelıyata sokarlar yaaa bune sorumsuzlukk bız kendımızı nasıl bu ınsanların onune emaet edıpde amelıyat oluyoruz veya dıs cektırıyoruzz bu kadar sorumsu bır devlette yasayabılıyoruzz yarın oburgun ben bu ıs kabul etsem ve yanlıs bır tekk uygulasammm adam onumde olsee bunun hesabını kıme verıcem bu nasıl bır hastane yaa sastım ve hala soktayım haksızmıyım kızlarrr

bence hastaneyi şikayet etmeliydiniz,
ne biçim bir insanlar yhaa doktor olmadan amliyata sokuyorlar:delphin:

elımde ne kanıt varkı ne sekıdle sıkayet edıcem sıkayet etsem bu kaıdn yalan soyluyooo hanı ısbatııı dıycek ve ortbas edılcekkk adam zaten o pıskınlıkle bana senın gıbı bır suru kıss calısyo hastanemde dıyo ama

Resmen bir skandalda kurban rolünde oynamışsınız arkadaşım..TV ana haber bültenlerine layık bir olay bu..Sağlık Bakanlığına şikayet edin derim..

Hasta insanları, eğitimsiz kişilerin ellerine teslim eden zihniyetleri cezalandırmak lazım..

Resmen bir skandalda kurban rolünde oynamışsınız arkadaşım..TV ana haber bültenlerine layık bir olay bu..Sağlık Bakanlığına şikayet edin derim..

Hasta insanları, eğitimsiz kişilerin ellerine teslim eden zihniyetleri cezalandırmak lazım..

ben hala osoktayım yaa nasıl benı amelıyata sokucak ya aorda bırıne bısey olsa bunu hesabını kım verecekk ben yapcam kıme ne y dıycem hanı senın dıploman dıycekler hanı egıtımın ne yalan soyluycemmm bunların hepsının sorumlusu benmı olucammm

kesinlikle Sağlık Bakanlığına şikayet etmelisiniz...
tam teftişlik bir durum...
sonuçta teftiş için giden müfettişler bir şekilde bilgi alırlar...
yani sağlık hiç sayılıyorda memleketimizde,bu kadarınada pes diyorum ben...
sevgiler...

sıkayet etmek ıstıyorumm ama ne sekılde bu rollerını ıspat edebılrım benı yalancı konumuna dusurler dıye kokuyorummm aslında gıdıp orda tekrar ıse baslasamda ıspatmı etsem dıye dusunuyorummm ama ya elımde bırmırı olur molurse ben amelıyata gıremmekı ondanda korkuyorum ben kan aldırırken bıleee nerdeyse bayılır durumuna gelıyorumm

Siz ilgili yerlere şikayette bulunun..
Yetkililer zaten sivil polis gönderip deneyebilirler sizin yaşadıklarınızı bence..:sm_confused:

Siz ilgili yerlere şikayette bulunun..
Yetkililer zaten sivil polis gönderip deneyebilirler sizin yaşadıklarınızı bence..:sm_confused:

gusel bı fıkır aslındaaa hem kendımıde bu ınsalarla bulastırmams olkurum yarın ılk ısım bu olucakk

Son düzenleme:
gusel bı fıkır aslındaaa hem kendımıde bu ınsalarla bulastırmams olkurum yarın ılk ısım bu olucakk

ben sizin yerinizde olsam kendimi sonuna kadar bulaştırırdım bu işe.

sonuçta herkes ben bulaşmıyım dediği için bu vicdansızlar yüz buluyor.
kimse uğraştırmasınlar beni diye şikayetçi olmayınca ipler bunların eline kalıyor.yasakkelime

lütfen ama lütfen bu tarz sağlık konularına tepkisiz kalıp bu insanların ekmeğine yağ sürmeyelim.:delphin:

ben sizin yerinizde olsam kendimi sonuna kadar bulaştırırdım bu işe.

sonuçta herkes ben bulaşmıyım dediği için bu vicdansızlar yüz buluyor.
kimse uğraştırmasınlar beni diye şikayetçi olmayınca ipler bunların eline kalıyor.yasakkelime

lütfen ama lütfen bu tarz sağlık konularına tepkisiz kalıp bu insanların ekmeğine yağ sürmeyelim.:delphin:

haytım ben su konuda bulastırmıyı dedım benım esım bıraz tutucu ondannnn yok sımdı cok ırdelesem bu sefer onunla aram acılcak bundna emınımm

bu başlık niye hatatımız diye başlıyo gülesim geliyo her okuyuşumda....
diğer meseleye gelince.
1)hasta haklarına kesin şikayet edin
olmadıysa başhekime şikayet edin
olmadıysa il sağlık müdürlüğüne şikayet edin
olmadıysa sağlık bakanlığına şikayet edin
hiç yapamıyorsanız mail atın...

valla ben olsam şimdiye uğur dündarı aramış adresi vermiş onları haberlerde bekliyo olurdum.......

haytım ben su konuda bulastırmıyı dedım benım esım bıraz tutucu ondannnn yok sımdı cok ırdelesem bu sefer onunla aram acılcak bundna emınımm

canım benim bu konunun tutuculukla alakası yok ki ama.

yarın öbür gün eşiniz bir sağlık problemi yaşayıp bu gibi insanların eline kalsa.
allah korusun bir terslik yaşasa.

ona da anlatın durumun vehametini. o irdelesin o zaman eşimin başına böyle birşey geldi diye.

saglık bakanlıgına arayıp durumu anlattım yetkılı kısye bagladılar onda detaylı skeıdle anlattııım adam zaten teftıs ıcın mufettıslerımzı burda su an bu durumu orataya atmasak ve gereklı ıncelemeyı yaparlar daha sonra dedı her gelen sıkayetııı su anda muft varken degerlendırrsek ya yalan cıkarsa elazıgın adı ne olr bune sorumsuzluk yaaa allah askına elazıg saglık bakanlıgında ıs yok kaldıkı hastanelerde olsunn baktım bunda ıs yokk elazıgigsk da ya mail yolladım bakalım artık bundan ne cvp gelcekk

bu başlık niye hatatımız diye başlıyo gülesim geliyo her okuyuşumda....
diğer meseleye gelince.
1)hasta haklarına kesin şikayet edin
olmadıysa başhekime şikayet edin
olmadıysa il sağlık müdürlüğüne şikayet edin
olmadıysa sağlık bakanlığına şikayet edin
hiç yapamıyorsanız mail atın...

bicir kızz yazım hatası canım cokta gulunecek bısey deıl o ankı sok ustemdey hala atmıs deıldım ve o sokla yazınca ne yazdıgımı bıle dogru duzgunnn gormesem bılmıycemmm

valla müfettişler geliosa canlarını çıkartır...aboo valla yandılar..

Açtığın konu ilginç ama bir de türkçemizi güzel kullansaydın daha iyi olurdu arkadaşım:enbuyukkk:

Back
X