- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
Kendi eliyle yaşamını tutuşturan çok kadın var. Ah yurdumun yoksunluklarla dolu kadınları. Keşke başka bir yaşam ufkumuz olsaydı.o noktada farkındalık devreye giriyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi eliyle yaşamını tutuşturan çok kadın var. Ah yurdumun yoksunluklarla dolu kadınları. Keşke başka bir yaşam ufkumuz olsaydı.o noktada farkındalık devreye giriyor.
Bende bende bende isterim..Senelerce korkunc boşluk yasamis biri olarak, bu konuyla alakali bi kitap onermek isterim, nerdeyse tum sorularin cevabını iceren bi kitap.. Isteyen varsa ozelden goruselim : )
Senelerce korkunc boşluk yasamis biri olarak, bu konuyla alakali bi kitap onermek isterim, nerdeyse tum sorularin cevabını iceren bi kitap.. Isteyen varsa ozelden goruselim : )
Bu arada son birşey daha. Tüm bu yaşadığınız şeyin dini inancın olup olmaması ile ilgili olmadığını düşünüyorum. İnançlı insanlar da depresyona giriyor,boşluğa düşüyor,intihar ediyor. Yani tanrı inancı herkeste aynı etkiyi yapmayabilir. Herkesin tanrıyı algılama şekli de farklı olabilir. Sürekli meseleyi inanç üstünden açıklamaya çalışanlar var. İnanmak bir tercihtir. Kişiseldir. İnançlı olmak boşluğa düşmekten korumaz insanları.
Inaniyoruz cok sukur ama varligimiza, varolusa dogru anlami veremedigimiz, vermeyi bilmediğimiz icin dusuyoruz o boşluklara..Aynen katılıyorum ancak inancın insan hayatında önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum ben.
Mesela bence inanmak bir ihtiyaç.
Sevilmek sevmek bir ihtiyaç.
Güvenmek bir ihtiyaç.
Insanı hayatta bir parça daha güçlü yapan şeyler bunlar.
Herkes boşluğa düşebilir ama ben şahsen inanmasaydım o boşluktan hiç çıkamazdim sanırım .
Dusunmeden yasayalim tarzi yaklasanlar olmus ama zihnimiz bir saniye bile dusunmeden yapamiyor. Buradan dusunmemiz gerektigini anliyorum. Yaratan dusunmemizi istemis belli ki.
Ne güzel ifade etmişsiniz. Tanrı inancı bir yerde ihtiyaç. Kişisel. Şimdi şurada ikimiz inandığımız tanrıdan bahsetsek ortaya öyle farklı bir algı şekli çıkar ki. Herkes kendi şekline,duygusuna, ihtiyacına göre tanrı algısı ortaya çıkartıyor.Aynen katılıyorum ancak inancın insan hayatında önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum ben.
Mesela bence inanmak bir ihtiyaç.
Sevilmek sevmek bir ihtiyaç.
Güvenmek bir ihtiyaç.
Insanı hayatta bir parça daha güçlü yapan şeyler bunlar.
Herkes boşluğa düşebilir ama ben şahsen inanmasaydım o boşluktan hiç çıkamazdim sanırım .
Hayatımda hiç, bir kadının neden çocuk yapmadığını merak etmedim.Insanlar programlanmis gibi neden yaptığını bile bilmiyor. Yaptığı şeyden emin değil gerçekten istemiş miydi yoksa düzene mi uymuştu?
Bu ara gördüğüm 10 kişiden 8 inden duyduğum soru çocuk neden yapmıyorsun?
Üzerine gitmiyorum hayırlısı olsun diyorum. Deli gibi istediğimden bile emin değilim. Evladından azar isitip geliyor kadın. Olsun Yap yine de bi tane diyor. Üstelik babasız büyütmek zorunda babası da karaktersizin teki.
Duruma bahane uydurmuş ergenlikten hep. Kardeşine sorsan o küçükken de öyleydi.
Bana sorsan böyle hayırsız evladım olacağına olmasın.
Kadına sorsan olsun yapmak gerek yap bir tane.
Sıcak kahve içemez olduk foto paylascaz sosyal medyada diye.
Kahvaltı masasına oturuyorum gittiğim yerde bir çatal atcam ayyy dur bir foto çekeyim.
Bunların hepsi öyle anlamsız geliyor ki bana..
Millet sunum gösteriş diye hayata anlam yüklemiş iste.
Yukleyemeyen bizde problem sanırım.
Cakran tikandi senin :)
Ya kök yada solarpleksus cakrasiydi tam emin degilim insani boyle hissetiren
Aç onu :)))
Bunla ilgili bir suru meditasyon varSevabina şu çakra islerini bana da öğretseniz ne olur :)
Belki bir hayat neşe bulur olmaz mı?
dünyada bir sürü inanış, bir sürü din var…Hayatının anlamsız gelmesi çok doğal çünkü hayatın anlamını yitirmişsin.. İnanç olmadan ne yaparsan yap o boşluk hiç dolmayacak var olan birşeyi görmezden gelerek inanmıyorum diyerek kurtulamazsın...
Seninde dediğin gibi herkes doğru yada yanlış birşeye inanıyor çünkü bu yaradılışımızda var inanmıyorum dediğin için o boşluk dolmaz dedim müslüman olmadığın için değil.. Güneşe aya taşa toprağa inananlar bişekilde Yaradanı aramıştır ruh beden bunu isterdünyada bir sürü inanış, bir sürü din var…
binlerce tanrı inanışı var…
sizin yazdığınıza göre müslüman olmayan herkes var olan bir şeyi, hak dini "inanmıyorum" diyerek görmezden görüyor…
size göre koskoca dünyada hepi topu bir avuç müslüman hariç herkes koskoca bir boşlukla mı dolu?