Hayatın boş gelmesi

Bu 2. sorum yeni üyeyim ve bu platformu çok sevdim kadınlar olarak tavsiye almak çok güzel. Teşekkürler yardımcı olanlar için. evlenmeden önce de böyle olduğum için bu konuda da tavsiye istiyorum sizlerden. Laboratuvar bölümünden mezunum çalışmıyorum kendi isteğimle bunu da belirteyim. Hayat çok boş geliyor yıllardır sürekli evde kalmak istiyorum koronadan önce de öyleydim. Korona bi bana etkisi olmadı yine internetten alışveriş yine evdeydim. Bazen soruyorum niye yaşıyorum diye çünkü hiç bir şeye heves etmiyorum ilgi duymuyorum eşim nefes al diye zorla evden çıkarıyor gidince daha da sıkılıyorum 15 dk kalmadan eve gelmek istiyorum sürekli mutsuz bir suratım var. Lise de çok eğlenceli bir tiptim hani herkesi güldürenlerdendim şimdi arkadaşlarımı görmek istemiyorum bile çağırdılarında hep yalan söylüyorum işim var diyorum hayat enerjim yok adeta. Sizce neden böyle oldum
Herkes dönem dönem böyle hisseder bazılarında daha kısa /uzun bazılarında sık sık / seyrek görülebilir. Bence işe başlayın ve kazancinizla faydalı olmak adına biseyler yapabilirsiniz. Çalışmaya başlamadan da yapabilirsiniz mesela hayvan barınaklarına gidebilirsiniz , sevgi evlerinde masal anlatabilirsiniz, oyun ablaligi yapabilirsiniz vs vs . Sizin varlığınızı anlamlandirmaniz gerekir

Aynen eski eşim .Lütfen bunu yapmayın kendinize insan oğluna meşguliyetten başka şifa yoktur der ibni Sina .Kalkın kendinize iyi olacak şeyler yapın sevin Gül'ün mutlu olun sağlıklı siniz kıymetini bilin dua edin sevin kitap okuyun amaç belirleyin bilemedim .inanın yeni eşimden ayrıldım 35 yaşındayım iki çocuğumla kaldım yaşlı bı annnemden başka desteğim yok
Ama kalkıyorum kendime bakıyorum evimi temizliyorum alese hazırlanıyorum .dilimi geliştiriyorum .Kendime geleceğime umutla bakıyorum .Hayat çok güzelken gençken yaşayın ne demek neden yaşıyorum .İnancınız varsa ahirete yönelin .Bu dünyanın amacı zaten sınav .

Back