Hayatın silinen renkleri

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Mutsuz olmam için hiçbir sebep yokken mutsuzum. Hayatımın renkleri silinmiş sanki

Kendi hayatım için, isim için hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. Zevk alamıyorum hicbirseyden.

Bu durum nasıl aşılır ki? Ne yapılabilir

Hobiler edinebilirsiniz ya da yürüyüş yapabilirsiniz iyi gelir belki.

Çalışıyor musun bilmiyorum da , halk eğitim merkezlerinde çok güzel yararlı kurslar oluyor... belki monoton hayat seni böyle yapmıştır...aktivitelere katılsan hayatına bir renk girer diye düşünüyorum:super:

Hicbirseyden zevk alamıyorum maalesef

Hayat siyah beyaz geliyor bana yaşam enerjim çekildi sanki
Bana da olmuştu bi ara ise bile gitmek istemiyordum. Bütün gün öyle yatıp tv izlemek istiyordum sonra çıktım bir deniz kenarında hava aldım iyi geldi.

Hep bir şeyler eksik gibi, değil mi? Yaşlandıkça daha da yavanlaşıyor hayat. Tat alma duyumu kaybediyor gibiyim. Garip bir duygu gerçekten.

Mevsimin de etkisi var bence. En azından bende öyle. Güneş olmayınca bir hiç gibi hissediyorum kendimi artık. Haydi yaz geldi gelecek de sonbahar ve kışı kara kara düşünüyorum. Gerçekten ağır geliyor artık bu mevsimler. :/

Mutsuzluğu engellemenin ya da daha doğru bir tabirle fark etmemenin en büyük yolu, bir şeylerle devamlı meşgul olmak. Ben eğitime devam ederek bunu bir nebze başarabiliyorum. Siz de buna benzer şeyler deneyebilirsiniz.

Depresyon galiba bu . İnsan birşeyleri kaybedince kıymetini anlıyor keşke o zaman elimdeki ile mutlu olsam diyorsun ama artık çok geç olmuş oluyor. Elindekilerin kıymetini bil . Çalışmıyorsan bir iş bak çalışıyorsan hobi edin . Yürüyüş yap örgü ör puzzle yap. En önemlisi eğer inançların varsa çok çok dua et iyi gelecek İnan

Canım malesef böyle durumlarla karşılaşıyoruz.en azından anlamışsın ne olduğunu.şimdi kendine biraz zaman tanı ve bu konuyu düşünmemeye çalış.kafanı dağıtacak şeyler bul dışarı çık.

Back
X