Hayatın stres ve zorluklarından yorulan arkadaşlar buraya..

dua ederek Allaha sığınarak. kendime uğraşlar, hobiler bularak ve sevdiklerimle vakit geçirerek

valla su aralar tamamen kendımı kaybetmıs durumdayım motıve ve ben bırbırımızden okadar uzagız kı.yıne de her zaman Rabbıme sıgınıorum.ne varsa onda var.ama bılmıorum ne zamn duzelırım.kendımı cok kotu hıssedıorum.9 aydır evdeyım ne kendıme guvenım kaldı ne ıstıkrarım.cok yoruldum cok yıpranmıs yalnız mutsuz ole ıste cok kotuyumm yanıı

bende kötüyüm canım sanki hiç bişeyden tat almıyorum ama kendimizi motive etmemiz lazım ayakta durabilmek için..

bende kötüyüm canım sanki hiç bişeyden tat almıyorum ama kendimizi motive etmemiz lazım ayakta durabilmek için..

ıste sorun problem o ya.nasıl olcak o?nasıl toparlanıcaz.yok yanı ben ne yaptım ne ettıysem olmadı.uzun ı zamanda olmayacakmıs gıbı gozukuo.saldım valla ben artık.koyverdım gıttı.

Güzel düşünmek güzel şeyler düşünmek bence en iyi motive şeklidir. Müzik dinlemek de çok iyi geliyor bana kıpır kıpır oluyorumm...

Motive ede ede şanzumanım bozulcak bi gün:delphin:

Mutfaga atarak. Kitap okuyarak motive etmeye calışıyorum kendimi-tatlicadiarzu-

bedenimizin gıdaya ihtiyacı olduğunda nasıl doyuruyorsak ruhumuzun da gıdaya ihtiyacı olduğunu unutmayıp onu da doyurmalıyız.doyurmazsak ne hayattan ne de başka şeylerden zevk alırız.ben ruhumu maneviyata ve dine yönelterek doyuruyorum.tavsiye ederim.ben faydasını gördüm.

hangimiz yorulmadık ki ben bu yaşıma rağmen öyle yoruldum ki antidepresanlarla ayakta duruyorum dha 17 yasına yeni girmeme rağmen.. bşiye kızınca sinirlenince hep anneciiimden çıkarıyorum sinirimi öyle çok dokunuyoki bana yapmıycam diorm kendimi tutamıyorum halbuki o hem anne hem baba bnm için senağlamasenağlama ama annemde kendi derdiyle kendi sıkıntısıyla beni boğuyo tmm anlıyorm hem ergenlik dönemindeki bi kızla hem de 3 yasında aşırı yaramaz bi çocukla uğraşmak kolay değil ama beni biraz anlasa üstüme gelmese ne güzel olucak her şeyy... aslnda haklısınız en iyi yol ALLAH'A sığınmak annem de hep öyle der bana ama anneme kötü dawranıyorum yani bağırıyorum diye belki de ALLAH'ım benim dualarımı kabul etmez annem hep böyle der de...... ama bn sonradan çook pişman oluyorm... işte bnm de sorunm bu umarım düzelirim bnu gönülden istiyorum anneme layık hayırlı bir ewlat olurm inş. belki sinirim geçer ...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ay iiki böyle bi topic war burda anlattım rahatladım yaaaa :teselli:

canım bende kullandım antidepresan ama bıraktım gerçi bıraktığım için bi kaç gündür de pek iyi hissetmiyorum ama nereye kadar kullanıcaz bu ilaçları başka türlü motive olmanın bi yolu olmalı. Ama bu ilaçlarda artık öyle çok satılıyorki insanlar ilaçlarda derman aramaya başladı

canım bende kullandım antidepresan ama bıraktım gerçi bıraktığım için bi kaç gündür de pek iyi hissetmiyorum ama nereye kadar kullanıcaz bu ilaçları başka türlü motive olmanın bi yolu olmalı. Ama bu ilaçlarda artık öyle çok satılıyorki insanlar ilaçlarda derman aramaya başladı

aynenn bn sanki o ilacı alınca derdm bticek geçicek gbime gelio bi de ben yaklaşık 5 aydır psikoloğa gdiorm ama işte hala aynıyım sinirime hakim olabilsem her şey eminim dha da güzel olcak

hayat beni neden yoruyorsun diye bir şarkı var ya,
hayat gerçekten çok güzel ama çok yorucu...
ne olursa olsun kendimize vakit ayırmak durumundayız...
ne yapmaktan,ne yemekten hoşlanıyorsak
yapmamız gerek diye düşünüyorum...
ben para harcarım,kuaföre gidip değişiklik yaparım...
haa motive oluyor muyum diyorsanız ,belki anlık belki günlük..
sonra yorucu maratona tekrar başlıyoruz...
işte hayat bu...
sevgiler...

aynenn bn sanki o ilacı alınca derdm bticek geçicek gbime gelio bi de ben yaklaşık 5 aydır psikoloğa gdiorm ama işte hala aynıyım sinirime hakim olabilsem her şey eminim dha da güzel olcak

canım doktorda faydalı oluyor tabi bendee gittim ama bizede çok iş düşüyor bazen kendi kendinin doktoru olucaksın. İlaç içtiğim zaman hayata o kadar güzel bakıyordum ki keşke normaldede ilaç içtiğim gibi olsa diyordum. Şimdi fena değil ama ilaç içtiğim zamanki kadar iyi değilim. Bunalıyorum sıkılıyorum ne biliyim herşey boş geliyor.

herşey kafada bitiyor unutmayın...
millet dertlenince sigara yakıyor,derdi mi bitiyor?
siz ilaç alıyorsunuz,herşey düzeliyor mu?
tabi ki hayır,öncelikle sizin kendinize inanmanız lazım,
herkes de bir dert vardır kesinlikle,
bazısı küçük,bazısı büyük ...
ne olursa olsun halimize şükretmemiz gerektiğine inanıyorum...
kısaca dertler de bizler için,mutluluklar da,
önemli olan ayakta kalabilmek,güçlü olabilmek...
sevgiler...

Hayatın stres ve zorluklarından,
Maneviyata yönelerek kurtuluyorum
Hayata dair herşeyi tasavvufta buluyorum,
Sevgi en büyük ilaç ve herşeyin başı, kırıldıklarıma bile sevgiyle bakıyorum, böylece yaram kapanıyor,
Ailem, çocuklarım, eşim hiç bitmek tükenmek bilmeyen sevgi menbağım,
Hayata güzel bakmak, güzellikleri getiriyor buna tüm kalbimle inanıyorum.

Back
X