Hayatın stres ve zorluklarından yorulan arkadaşlar buraya..

hayat gerçekten yorucu ve çok aşılması zor olan engellerle dolu ama bunda bize tek yardımcı tek sığınacağımız rabbimdir diye düşünüyorum ve ona sığınıp ondan istiyorum içim huzurla dolu oluyor ve geleceğe dair umudum... anlık sıkıntılarımı ise KK sağolsun bana iyi geliyor o an için dertleşek birini bulamasam bile kendimi burda bulup rahatlıyorum,keyifli bi film izleyerek,kulağa hoş gelen müzik dinleyerek,sevdiğim arkadaşlarımla vakit geçirerek motive oluyorum ben her şeye rağmen hayat yaşama değer yerimseniben

evet spor yap, seratonini arttır, güzel uyu
şu kitabıda okuyabilirsiniz $kprofil1.webp

Şu günlerde hiç iyi değilim kızlarrr.
Kendimi motive edemiyorum.
Ne spor yapacak gücüm var, ne de bir işle uğraşmaya....
Kafam hep problemlerimde.....
Neler söylüyorsunuz dualarınızda, nasıl huzura kavuşurum ben?

yaşıyorsak eğer hayatta herşey başımıza gelebilir diye düşünüyrum ben, Allah herkezi şuanki sıkıntılarının daha beterinden korusun inşallah :Saruboceq:
zaman zaman herkes kendini mutsuz yada yorgun hissedebilir bu çok normal ama önemli olan sürekli bu duyguya yoğunlaşmamak, öyle bir anınızda kendinizi zorlada olsa başka bişeye verin, kalkın dua edin, kitap okuyun, iş yapın yada kimseyle konuşmak istemeseniz bile bi arkadaşınızı arayın. Mutlaka birinden biri azda olsa çokda olsa o anki ruk halinizden soyutlayacaktır sizi. Yok siz öyle olmaya devam ederseniz elbetteki etkisinden çıkamassınız,
nerdenmi biliyorum çünkü ben öyle yapıyorum kızlar, hadi bakalım hayatta kimbilr daha ne güzel şeyler yaşayacağız ve o güzel şeyleride gelip burada paylaşacağız sositososito sositososito

kitap okurum
müzik dinlerim
yürüyüşe çıkarım
uzun zamandır görmediğim arkadaş yada akrabalarıma gider kafamı dağıtırım
rabbime sığınıp dua ederim
ağlarım ağlamak beni çok rahatlatıyor
kadın proğramlarını izlerim inanın hergün birbirinden değişik insanlar ve problemleri var onları izlerken allahım neler varmış diyorum
yemek yaparım özellikle hamurişi stes flan kalmıyor
arkadaşlar şu fani dünyada hiç bir şeyi dert etmeye değmez herşey yalan herşey boş
tabiki sıkıntılarımız oluyor heleki türkiye şartlarında işsizlik zam
hayat pahlılığı
insanlara verilen değer
trafik
sadece şu genel sorunlar bile bizi depresyona sokuyor ama bir şekilde hayatta devam ediyor hepinize mutlu huzurlu bir ömür diliyorum

Bağırıyor, çağırıyorum. Bu yüzden sinirliye çıktı adım. Yada kendimi banyoya kapatıp böğürerek ağlıyorum. Allah kolaylık versin bizlere.

Back
X