Hala kasiyer ise sende git kartla bir şey al o da silpten adını soyadını bulup ekleyecek mi bak . İlk adımı o atsın sen atma bence . Zaten konuşmalarınız uzayıp giderse eklemek ister sizi sorarArkadaşlar, bundan üç dört yıl kadar önce kasiyer bir cocuktan hoslanmistim ama bir daha çalıştığı yere pek gitmedim ve zamanla aklımdan silindi gitti. İşin ilginç tarafı şu, yıllar sonra bu çocuk karşıma çıktı. Diğer konumu okuyanlar bilir bir kaç aydır markette çalışıyorum. Onun çalıştığı yer o tarafta evi de o tarafta sanırım neyse.. ilk karşılaştığımızda bir iki birşey sordu kapanistaydım bizim geç kapatmanız dikkatini çekmiş onu sordu. Diğer karşılaşmamızda ağır bir işe yardım etti. Bugün alışveriş için geldi bana birşeyler söyledi ama heyecandan anlamadımakşam yine sokaktan geçti biraz konuştu. Kart slipinde ismi yazıyordu buldum sosyal medyadan ekleyim mi yoksa işten çıkmayı bekleyim ya da hiçbir şey yapmayım mi? Hakkımda şöyle dusunmesini istemem "kıza iki selam verdik kendisine ilgim olduğunu düşündü" öyle bir dusuncem yok.
İki sosyal medya hesabımı da bilgi amaçlı kullanıyorum aktif değiller takipçim yok ve kilitli. Kendime ait bir profil fotoğrafı kullanmadım bulması çok zor.O eklese daha hoş olur
Bence kendi adını ve resmini koy hemenİki sosyal medya hesabımı da bilgi amaçlı kullanıyorum aktif değiller takipçim yok ve kilitli. Kendime ait bir profil fotoğrafı kullanmadım bulması çok zor
Sırf aynı sektördeyiz diye belki muhabbet açmıştır bilmiyorum. İsmimi nereli olduğumu falan sormuştu.O zaten yapıyor bişeyler, sen bekle biraz.
Hakkımda şöyle dusunmesini istemem "kıza iki selam verdik kendisine ilgim olduğunu düşündü" öyle bir dusuncem yok.
Belki ilgisi yoktur.Bekle, bırak biraz cabalasin, kendi açmaya çalışsın konuyu. Eğer ilgisi varsa açılır, erkekler bizim gibi değildir. Senin birsey yapmana gerek yok.
İlgisi yoksa da varsa da senin birsey yapmana gerek yok şu aşamada. İlgisi varsa zaten kendisi kıvranır seni görmek için, çaba sarf eder. 5 dakika görmek için, iki kelam etmek için gelip durur. Sonra muhabbeti ilerledikçe telefonunu falan ister. Sen birsey yapma. Hemen konunun üzerine atlama. Erkekler avcıdır derler. Bırak görüşmek için o cabalasin. Emek verilen ilişkiler yürür, kıymeti bilinir. Senden gerçekten hoşlanıyorsa onun konuyu açmasına, seni görmek için bahane bulup gelmesine, muhabbet açmak için ugrasmasina izin ver. İlgisi yoksa zaten gelmez bir süre sonra. Gozlemle, kendini kaptırma.Belki ilgisi yoktur.
Acele etme bu aşk dediğin biraz zaman alıyor .Arkadaşlar, bundan üç dört yıl kadar önce kasiyer bir cocuktan hoslanmistim ama bir daha çalıştığı yere pek gitmedim ve zamanla aklımdan silindi gitti. İşin ilginç tarafı şu, yıllar sonra bu çocuk karşıma çıktı. Diğer konumu okuyanlar bilir bir kaç aydır markette çalışıyorum. Onun çalıştığı yer o tarafta evi de o tarafta sanırım neyse.. ilk karşılaştığımızda bir iki birşey sordu kapanistaydım bizim geç kapatmanız dikkatini çekmiş onu sordu. Diğer karşılaşmamızda ağır bir işe yardım etti. Bugün alışveriş için geldi bana birşeyler söyledi ama heyecandan anlamadımakşam yine sokaktan geçti biraz konuştu. Kart slipinde ismi yazıyordu buldum sosyal medyadan ekleyim mi yoksa işten çıkmayı bekleyim ya da hiçbir şey yapmayım mi? Hakkımda şöyle dusunmesini istemem "kıza iki selam verdik kendisine ilgim olduğunu düşündü" öyle bir dusuncem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?