Hayatın tuhaf tesadüfleri

Kendi kendime gelin güvey oldum herhalde. Bence ilgisi falan yok. Ne kadar daha beklemede kalacağım. Ya da gerçekleri mesaj olarak yazsam o zaman "kıza iki selam verdik yanlış anladı" diye düşünmez.

Bekle bence

türk erkekleri kadının ilk adımı atmasına hiç uygun değil inan bana.
hoşlandıklarında, ilgi duyduklarında mutlaka adım atıyorlar.
Ben adım atmazsam aramızda birşey olmayacağı kesin. İlgimi anlamasi bile yeter belki tanışmak isteyebilir daha önceki tanışmada çekingen davrandım bana adımı sordu memnun oldum dedi ben soramadım.

Ben adım atmazsam aramızda birşey olmayacağı kesin. İlgimi anlamasi bile yeter belki tanışmak isteyebilir daha önceki tanışmada çekingen davrandım bana adımı sordu memnun oldum dedi ben soramadım.
anladım neyse zaten eklemişsiniz sanırım. kabul etti mi?

Instagramdan henüz eklemedim ekleyip mesaj atmasını mi bekleyim yoksa gidip sohbet mi acayim ne yapmalıyım sizce?

Kadın adım atarsa genel de kaybeder ilk o adım atsin

Ne cok seceneginiz var. Instagram twitter vb. Bizim zamanimizda mektup yazarlardı. Biz camdan bakardik kizlar olarak. Erkeklerde sokağı tavaf ederdi. Hey gidi günler hey

Instagramdan henüz eklemedim ekleyip mesaj atmasını mi bekleyim yoksa gidip sohbet mi acayim ne yapmalıyım sizce?
Sizin olduğunuzu anlayabileceği bir isim, fotoğraf yoksa sizin takip isteklerinizi kabul etmemesi çok doğal. Fake hesapsınız çünkü şu an onun gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…