Hayatında başkası var (Rus kızı)

Kadın şarap gibidir, yıllar geçtikçe olgunlaşır ve kalitesi artar, sadece içilmesi değil varlığı bile ayrı bir keyif verir...

Cem KEÇE
Bu kıyağımı da unutmayın kızlar :)

Kadın şarap gibidir, yıllar geçtikçe olgunlaşır ve kalitesi artar, sadece içilmesi değil varlığı bile ayrı bir keyif verir...

Cem KEÇE
Bu kıyağımı da unutmayın kızlar :)

Cem keçe kim? Yılların anonim sözünü neden kendine mal etmiş?

Ay koskoca psikiyatrist bi de. Piiii!!!
Çünkü erkekler şaraba benzer, kimileri ekşir ama en iyi olanları yıllandıkça güzelleşir.

Adam yolunu bulmuş erkekler şarap,kadınlar şarap peki ananem oda şarap kızım dedem onu karıştırma :KK70:

Çünkü erkekler şaraba benzer, kimileri ekşir ama en iyi olanları yıllandıkça güzelleşir.

Adam yolunu bulmuş erkekler şarap,kadınlar şarap peki ananem oda şarap kızım dedem onu karıştırma :KK70:

Ananeyle dede sirke olmuş artık :KK53:
Bebeler de üzüm suyu :KK45:

Etrafımızda herkes tarafından çok beğenilen bir beyefendi var. Karısı herhalde dünya güzelidir diyordum ki karısını gördükten sonra kendimi dünya güzeli filan zannetmeye başladım. :P yani dert etmeyin güzellik bir kıstas değil :)

Bilmemesi güzel bence. Bence takılmayın. Ya olur ya olmazlar ama olursalar üzülürsünuz mecbur kalmadikcada görüşmeyin bence

Yapacak birsey yok
Ondan vazgececeksin
Unutacaksin canim
O Baskasyla birlikte.
Ha Rus ha Turk..
Zaten senin hislerinden haberi bile yok
Olsa da farketmez.

Bu arada fazla kilon var.
28 yasinda gencecik kizsin 72 kilo ne demek?:stop:

aradaki yaş farkına rağmen rus kızıyla birlikte olan bir erkekten hayır mı beklenir. Adam için görsellik önemli belli ki. kafa yapısına çok fazla bakan biri değil. böyle biriyle mutlu olamazsınız zaten. kesinlikle hoşlandığınızı belli etmeyin. kendi kilonuz ise fazla. daha bekarken, çocuk da doğurmamışken kilo almayın daha. yaşınız gençmiş. biraz dikkat edin derim. sizi beğenen başka erkekler ile şansınızı deneyin.

Kızla fotoğraflarını gördüm kız çok güzel bir bacağı benim boyum kadar , kumral , mavi gözlü , burnu hokka gibi
bir de kendime bakıyorum 1.61 boy 72 kilo , balık etliyim yani,kahve göz, siyah saç hafif beyazlar da çıkmaya başladı yüzümde kırışıklıklar da çıkıyor hafif hafif .
Moralim çok bozuk . 10 yearschallenge akımı var ya hani şimdi moda , düşünüyorum da o kız 10 sene once 9 yaşındaydı , ben 18 , sevdiğim kişi de 21 .

bu düşünce aklımdan çıkmıyor ne değişti 10 yılda , 2009 ya dün gibi .
10 yıl mevzuaunu cozemedım. Ne alaka

Back
X