- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
Çok çok üzgünüm. Hayatında birisi varmış. Birlikteler mi tam olarak bilmiyorum ama birisiyle konuşuyormus bı süredir. Ayrılalı daha 2 ay oldu. Hangi ara ve nasıl aklım almıyor. Ben o kadar çok emindim ki yaşadığımız şeylerin gerçekliğine şimdi nasıl 2 ayda birisiyle olur anlamıyorum. Eninde sonunda olacaktı ama bu kadar erken beklemiyordum. Sanki hiç kendime gelemeyecek gibi hissediyorum kendimi. Psikologa gidiyorum ama hiçbir faydası yok gibi geliyor .
Kendime sürekli telkinde bulunuyorum Jehan sakin ol, sana şunları şunları yaptı, eninde sonunda böyle bı şey olacaktı vsvs diye ama yok kendimi günün sonunda onu düşünüp kendimi yerken buluyorum. Korkarım bu iş takintiya döndü. Resmen durdum wpta online olduğu zamanlara bakıyorum
Kendime sürekli telkinde bulunuyorum Jehan sakin ol, sana şunları şunları yaptı, eninde sonunda böyle bı şey olacaktı vsvs diye ama yok kendimi günün sonunda onu düşünüp kendimi yerken buluyorum. Korkarım bu iş takintiya döndü. Resmen durdum wpta online olduğu zamanlara bakıyorum