• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatında Hiç Er Kişinin Olmaması

gezgintosbaaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
185
171
18
36
Sanırım tam olarak böyle yanlışım olduğunu düşünmüyorum çocukluktan beri boyledi

Hayatımda baba de abi amca dayı vs erkek kavramını görmedim babam çocukluğumuzdan beri iş dolayısıyla 12 ayın neredeyse 9'unu bizden uzakta geçirirdi dedem ben kucukken vefat etmis görmedim sayilir abi desen yoktu amca dayı kavramları düğünde bayramda el öpüp nasilsin iyimisin cevaplarından çok öteye gitmedi.Yasitim kuzenlerimin hep abileri korurdu okuldaki arkadaşlarımın abileri hep ilgilenirdi.

İlkokulda sınıfta üç yaramaz çocuk vardı tek bir günüm dahi yoktu onlardan dayak yemeden eve gideyim ortada baba yok abi yok öğretmenin gözü görmüyor annemde onun değimiyle hangi birimize yetişsin. Kuzenimi birgün okuldaki bir çocuk rahatsız etmişti abisi öyle dövmüştü ki (tabiki marifet degil) ilk ti son oldu.

Büyüdüm bugunume geldim bazı nedenlerden hayatıma kimse girmedi hayat şartları mantık vs. den dolayıda bu saaten sonrada kimsenin gireceğini sanmıyorum ama sanirim kimseye itiraf edemediğim bu yalnızlık canımı çok acıtıyor.

Arkadaşlarıma bakıyorum küçük bi sıkıntılarında erkek arkadaşları babaları abileri eşleri hemen yetişiyorlar yardımcı oluyorlar ama ben tüm sıkıntılarımı hep tek başıma atlatıyorum şimdiye kadar kimse olmadi bazen onca şeyin altında ezilmisim gibi hissediyorum.
Çok şükür zor kolay herşeyin üstesinden i sekilde geliyorum ama insan yanında birini görmek istiyor.

Geçenlerde işle ilgili bir sorun oldu iş adli bi sürece girebilirdi o işler sürecinde yanlışlığını 10 kat daha çok hissettim yoktu kimse yanımda babamin durumdan bile haberi yoktu öylece bi başıma hallettim geçti.Bi süredir işle ilgili ugrastigim bi durum vardı kimseye söylemeden kendim uğraşıyordum 4 aydır git gel vs müdürlerden birinin haberi olmuştu oda yardımcı olmaya çalışmıştı bi gün gördü şakadan boynuma sarıldı gezgin valla artık seni gorunce ben üzülüyorum dedi o anki hissi anlatamam nasıl bi duyguydu baba mi desem dost mu desem tarifi imkansız bi his

Eski iş yerinde biri vardı yemek yerin mi dışarı ya çıktım mi soğuk orası hasta olacaksın diyen sıkıntılı zamanlarımda yol göstermeye çalışan sırf bu gösterdiği ilgiden dolayı kendisinden hoşlanmıştım neden sadece nasıl olduğunda ilgilenmesi yetiyordu.

Hernekadar artik kimse olmasada yalnızlık canımı acıtıyor hayatı tek başıma götüren kadınlar nasıl böyle güçlü olmayı başarıyor ben bu hislerden kurtulmak istiyorum dilde illede biri olmak zorunda mı diyorum ama bazen yorulduğunu fark ediyorum

Okuyunca fazla melankolik oldu sanirim kusura bakmayin

Oncelikle bu durumu kafanizda cok buyutmussunuz. Belli bir yasta her kadin cogu isini kendisi hallediyor, bu bir eksiklik degil hatta avantaj bile denebilir.
Yine de bu konuda profesyonel bir yardim almanizi oneririm, hele de bir iliskiye baslamadan once. Cunku boyle giderse ya kendinizden 20 yas bir adama asik olursunuz ya da iliskide bagimli hale gelirsiniz.

Ben seni çok iyi anlıyorum. 3 yaş döneminde kızlar babasına aşık olur babası ile vakit geçirmek ister ona güvenirler ki bu o kız çocuklarının ruhsal gelişimi açısından çok önemlidir. Aslında hep koruyup kollayan birinin ihtiyacını hissetmişsin. Beni yanlış anlama ama genelde hani kendiden yirmi yaş büyük kişilerle evlenen kızlar var ya bu sebepten öyle evleniyorlar. Ama benim aklıma takılan birşey var bu tarz Kişiler genelde çok ilişki Yaşar yani erkeklerden o sevgiyi o ilgiyi görmek için birçok beraberlik geçirirler. Senin hiç ilişkinin olmaması beni şaşırttı

Ben seni çok iyi anlıyorum. 3 yaş döneminde kızlar babasına aşık olur babası ile vakit geçirmek ister ona güvenirler ki bu o kız çocuklarının ruhsal gelişimi açısından çok önemlidir. Aslında hep koruyup kollayan birinin ihtiyacını hissetmişsin. Beni yanlış anlama ama genelde hani kendiden yirmi yaş büyük kişilerle evlenen kızlar var ya bu sebepten öyle evleniyorlar. Ama benim aklıma takılan birşey var bu tarz Kişiler genelde çok ilişki Yaşar yani erkeklerden o sevgiyi o ilgiyi görmek için birçok beraberlik geçirirler. Senin hiç ilişkinin olmaması beni şaşırttı

Okul aile hayat gereği başka problemler zaten çok güzel biri olmadığım içinde üstünden teklifler yağmadı:) ama maalesef ki kendimden 20 yaş büyük olmasada hep kendimden arada çok yas farkı olanlardan hoşlandım kesinlikle doğru bir tez

Bir de duygusallaşıyor insan aynen moralim olmuyor
Çok iyi anlıyorum gerçi ben ailemle yaşıyorum ama bir keresinde çok fena hastalanmıştım gece yatakta resmen kıvranıyorum şu istiycem sesim dahi çıkmıyor kimseyi çağırayım kimsenin haberi yok canımın yanığına ayrı yalnızlığına ayrı ağlamıştım

Inşallah karşımıza sizi mutlu edecek biri cikar

Okul aile hayat gereği başka problemler zaten çok güzel biri olmadığım içinde üstünden teklifler yağmadı:) ama maalesef ki kendimden 20 yaş büyük olmasada hep kendimden arada çok yas farkı olanlardan hoşlandım kesinlikle doğru bir tez
Tezim doğruysa senin profesyonel bir uzmandan yardım Alman gerekiyor. Hatta bilişsel davranşçı terapistinden. Erkeklere karşı oluşan algının değişmesi gerekiyor. Önce psikiyatr a git o yönlendirir zaten. Ya da terapi yapan psikiyatrlarda var onlara da başvurabilirsin

Kaç yaşındasınız?
Bence çevrenize bu yönde bir ihtiyacınız olduğuna ve isteğiniz olduğuna dair bilgi verin. Uygun birini düşünürlerse görüşürsünüz.
Ayıp değil günah değil
Herkesin bir eş ihtiyacı vardır
Anlıyorum sizin daha genel anlamda eril desteğe ihtiyacınız olmuş geçmişten beri .
Ama şu an geçmişe yönelik baba dede abi kuzen desteği saglanamayacagina göre eş sahibi olmak konusunda kendinizi hazır duruma getirin ve niyetinizi çevrenize belirtin. arayışa geçin.
Insan elbet tek başına da yaşayabilir ama birlikte neden olmasın? Siz arayın . Kısmetse olacak zaten...
Çevrenize de alıcı gözle bakın.
Bakımınıza spor kilonuza hobilerinize bakın. Keyif aldığınız şeyleri artırın enerjiniz yükselsin .

Doğru düzgün baba sevgisi görmedim ama ne kart horozlara ilgi duydum ne de çok ilişki yaşadım. Her kes aynı olmuyor işte)

Back
X