• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatında Hiç Er Kişinin Olmaması

Ablacim 29 yasinda koskoca kadinsin kendin de yasal islerini pekala gayet takip edebilirsin, ihtiyacin olan tek dayanak bir avukat.

Bak ben

- 3 eski ortagimin 2sinin canina ot tikadim, 3 numarayi severim.
- O 2sini yatirimcilara kovdurdum, ustune maliyeye sikayette bulundum biri nerdeyse hapse giriyordu rezillik cikmamasi icin yatirimci amcalar engel oldu
- Sirket hisselerini yok pahasina alacak birini buldum
- Simdi ben sirket ofisinde oturuyorum, o 2si kiclarinin ustunde oturuyor

Hepsini yanimda bir avukatla yaptim. Eeeee babam gelse bile ne yapacak siz neden kizima kazik attiniz diyip dovecek mi ki:KK51:

Bu yasta zaten baban da yaslanmis oluyor yani benim babam 60yasinda, boyle islerle ugrasacak hali yok. Aksine onun isi olursa ben gider ugrasirim cunku genc ve enerjigim. Bence senin problemin, daha genc yaslarda yaninda, arkanda babanin olmamasi, baba figurunun eksik olmasi. Bu yasta bir babaya ihtiyacin yok aslinda ama sende o bosluk kaldigi icin orda duruyor.

Bu arada kafanda dayanak, guvenli liman, yaslanacak omuz kategorisine koyuyorsun ama erkekler de hepi topu insan, senden benden farki yok. Benden daha guclu veya senden daha zeki degiller. Hepimiz asagi yukari ayniyiz. Bir erkek varligindan destek almaya sadece psikolojik ihtiyacin var, reel bir ihtiyacin yok aslinda. Bunun farkina da varmissin zaten konu sahibesi.Ama nasil asilir bilmiyorum. Baba kucuk yaslarda kizinin yaninda degilse, o kiz cocugu sanki hayatboyu eksik, yarali kaliyor. Astoria Astoria nedir bu isin cozumu panpa?

Er kişi niyetine tövbe tövbe :KK53: neyse bir erkek figürüne ihtiyacınız yok abla kardeş hemcinsinde olabilirdi ama bence sen kendini sartlandırmışsın koruyan bir erkek olmasina
Ne bileyim sanki erkeğin korumacı yani insanına insan hep ihtiyaç duyarmış gibi geliyor çocukkende keşke hep abim olsaydı diye düşünürdüm belkide ataerkil toplumdan gelen bi dayatma

Ablacim 29 yasinda koskoca kadinsin kendin de yasal islerini pekala gayet takip edebilirsin, ihtiyacin olan tek dayanak bir avukat.

Bak ben

- 3 eski ortagimin 2sinin canina ot tikadim, 3 numarayi severim.
- O 2sini yatirimcilara kovdurdum, ustune maliyeye sikayette bulundum biri nerdeyse hapse giriyordu rezillik cikmamasi icin yatirimci amcalar engel oldu
- Sirket hisselerini yok pahasina alacak birini buldum
- Simdi ben sirket ofisinde oturuyorum, o 2si kiclarinin ustunde oturuyor

Hepsini yanimda bir avukatla yaptim. Eeeee babam gelse bile ne yapacak siz neden kizima kazik attiniz diyip dovecek mi ki:KK51:

Bu yasta zaten baban da yaslanmis oluyor yani benim babam 60yasinda, boyle islerle ugrasacak hali yok. Aksine onun isi olursa ben gider ugrasirim cunku genc ve enerjigim. Bence senin problemin, daha genc yaslarda yaninda, arkanda babanin olmamasi, baba figurunun eksik olmasi. Bu yasta bir babaya ihtiyacin yok aslinda ama sende o bosluk kaldigi icin orda duruyor.
Öyle demeyin ya babam çok kimsenin hayatına el atmıştır kimine iş bulmuştur kimine sıkıntıda olduğu konularda yardımcı olmuştur sizin düşündüğünüz gibi düşünüyordum eskide kaldı bu yaşta kime ne yararı olacak gibi düşünürdüm geçenlerde birinin çok zor hallolacak bir işini araya birilerini koyarak halletti

Ama ben geçenlerde yaşadığım sıkıntıda karakola yalnız başıma gittim yanımda kimse olmadan yani zaten artik evlilik flört defterlerini kapattım ama o gün yanımda biri olsa elimi tutsa yeter diye düşündüm ya bu süreç uzarsa ben nasıl üstesinden tek başıma gelirim diye dusundum

Bu arada kafanda dayanak, guvenli liman, yaslanacak omuz kategorisine koyuyorsun ama erkekler de hepi topu insan, senden benden farki yok. Benden daha guclu veya senden daha zeki degiller. Hepimiz asagi yukari ayniyiz. Bir erkek varligindan destek almaya sadece psikolojik ihtiyacin var, reel bir ihtiyacin yok aslinda. Bunun farkina da varmissin zaten konu sahibesi.Ama nasil asilir bilmiyorum. Baba kucuk yaslarda kizinin yaninda degilse, o kiz cocugu sanki hayatboyu eksik, yarali kaliyor. Astoria Astoria nedir bu isin cozumu panpa?

Psikoterapi. :) En güzel kendini çözümleme ve farkındalık kazanma yolu.

Yaşadıklarında kendimi gördüm, bence biz duygusal boşluktayız en azından ben öyle bir ilişkim olsa bu kadar boşlukts olmazdım kendi adıma

Back
X