Hayatında hiç pozitif / çift çizgi görmemiş anne adayları

benibekleyin

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
4.210
7.585
358
Merhabalar,
Hepimizin yaşadığı farklı farklı sorunlar var kimi sürekli düşük yapar kiminin bebişinin kalp atışı durur kimi kimyasal yaşar kimi dış gebelik ama bir de bizim gibi naparsa yapsın silik çizgi bile göremeyenler, kan testinde 1.2 nin üzerine çıkamayanlar var. gelin burada dertleşelim...

okurken o kadar tanidik geldiki dedim herhalde ben yazdim. Uzun bi süre diil belki ama bende 7 aydir gormuyorum o cizgiyi ve inatla test yapip ilk cizgiyle saatlerce bakisiyorum

ben de öyle gözlerim şaşı oluyo o gölge şeklinde bile olsa görebilmek için. ben de eylül 2018 den beri her ay sürekli test yapıp kafayı bozdum. ocak ayında aşılama olduğumda ilacın etkisiyle yalancı pozitif çıkarmış ilk hafta onu bile yaptım yalan da olsa ikinci çizgiyi göreyim diye o bile çıkmadı. bugün de karbonat testi yapayım dedm köpürmeyi geçtim tepkimeye bile girmedi idrarla...

ilahi iyi guldum Allahta seni guldursun insallah. Ben bi kere kuruma izi gorup 5 saat sonra . umutlanmistim ve sonu husran ben bu topige dahil olabilirim bence o sayilmaz. Camasir suyula dene herseye kopuruyor

çamaşır suyu kullanmıyorum alerjim var diye yarın da limon falan sıkıp diş macunuyla deneyeceğim regl tarihim gecikene kadar sonra doktora giderim en azından bir de ultrasonla kese mese yok der farklılık olur
şaka bir yana insan çok üzülüyor her defasında hiçbir belirti hiçbir umut olmadığı için...

Valla artik gulup gecmekten baska care bulamıyorum bende her ay 1 hafta kala teste basliyodum. Bu ay soz verdim gecmeden yapmicam diye ama bakalim insallah . Allahtan umut kesilmez bekliyoruz ☺

Valla artik gulup gecmekten baska care bulamıyorum bende her ay 1 hafta kala teste basliyodum. Bu ay soz verdim gecmeden yapmicam diye ama bakalim insallah . Allahtan umut kesilmez bekliyoruz ☺
beklenen adet tarihi ne zaman?? benim yarın ve inanılmaz uyku halim var ayrıca tenimin rengi kararmış gibi normalde bembeyaz bir insanım cildim bi kahverengine dönmüş

beklenen adet tarihi ne zaman?? benim yarın ve inanılmaz uyku halim var ayrıca tenimin rengi kararmış gibi normalde bembeyaz bir insanım cildim bi kahverengine dönmüş
21 nisan canim daha yumurtlamadim bile yarin olmazsan hemen ertesi gun test yap bence. Belirtilerin olabilecek belirtiler ama bazen iste cok dinliyoruz kendimizi

Tüp bebek harici ikinci çizgiyi görmem imkansız .İnşalallah görürüm .İkinci çizgiyi görme umudum bile yok Yani .7 ay boyunca adetten 1 hafta önce başlardım test yapmaya , yalancı çizgi görmüşlüğüm de var yalan değil Meğersem eşimde sperm yokmuş .Rabbim isteyen herkese o çift çizgiyi gösterir inşallah

“tüp bebek harici işin çok zor artık. ne yapsak başa dönüyoruz”
dedi yıllardır bana katlanan biricik doktorum
ilk defa çaresizdi
düşüneceğim diye ağlayarak çıktım sonra salgın başladı.
salgın esnasında ne yumurtlama takibi yaptım ne de ilişki sonrası yattım.
hoplaya zıplaya kalktım hemen yataktan.
ama olmuş... bir şekilde nasıl bilmiyorum.
umudunuzu asla ve asla yitirmeyin. ben bu sitede çok ağladım çok isyan ettim ama en alakasız en tedavisiz zamanda tuttu.

Ne güzel canım :)Sağlıkla kucağına al bebeğini .Rabbim bize de nasip eder inşallah :)

Ah ben ben Sebepsiz infertilite deniliyor aşılama da tutmadı 3 yıldır hiç korunmadık Allahım bir an önce şu mübarek ayda hepimize nasip etsin

Bence resmen Ben yani uzun değil ama 9 ay oldu korunmayı bırakalım ve her ay adete biri iki gün kala kan testi yapıyorum meraktan hep aynı değer hiç yükselmiypr sagolsun bu ayda değişik belirtilerim var ne yalan söyliyeyim bu ay acaba mı dedim yani bakalım

Ne güzel canım :)Sağlıkla kucağına al bebeğini .Rabbim bize de nasip eder inşallah :)
ben en son evlatlık edinme işlemlerine bakıyordum. hoş daha kucağıma almış değilim ama ne olursa olsun hamile kaldığım için şükredeceğim ve yine herkes için dua edeceğim.
benim çok çok zordu tedavisiz hatta tüp bebeksiz ihtimali yok gibiydi.
düşünsene çatlatma iğnesi bile yumurtamı çatlatmıyordu.

Ah ben ben Sebepsiz infertilite deniliyor aşılama da tutmadı 3 yıldır hiç korunmadık Allahım bir an önce şu mübarek ayda hepimize nasip etsin ❤
en kolayı sebepsiz infertiliteymiş biliyor musun?
sanırım kafandan atman gerek senin de.
benim de aşılamam tutmamıştı
sinir krizleri geçiriyordum artık... ve dedim ki salgın var bitsin tüp için para biriktirmeye başlarız. bir kere denerim olmazsa evlatlık için başvuru yaparım.
o kadar umutsuzdum kendimden.
gözümün önündeki belirtileri bile görememişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…