- 7 Ocak 2016
- 10.356
- 49.963
- 598
Evet öyle diyeceğim. Yaşım 34 2.üniversiteyi okuyorum. Nasıl bir hayat istiyorsanız ona göre kararlar alıp harekete geçin. Bu ruh halinizin geçmesi için çaba sarfedin. Hayal kurup plan yapmak bile insanı mutlu ediyor.Diyeceksiniz ki şimdi okuyabilirsin ama yaşım 25 oldu ve şu an kendimi enerjik ve sağlıklı hissetmiyorum.
Bölümü severek okumamışsınız zaten. Mesleğinizi tecrübe edip bu karara varmamışsınız yani.Bu hayatta hiçbir şey istediğim gibi gerçekleşmedi sanki.
Üniversitemi bitirdim ama, bölümümü pek severek okumamıştım.Grafik Tasarımcısıyım.Mesleğimi küçümsüyorum ve bana değersiz geliyor.
Sürekli neden bu yola girdiğim için kendimi suçluyorum.Keşke daha çok çalışıp güzel bir meslek sahibi olsaydım diye geçiriyorum aklımdan.
Diyeceksiniz ki şimdi okuyabilirsin ama yaşım 25 oldu ve şu an kendimi enerjik ve sağlıklı hissetmiyorum.
Kardeşim mesela, diş hekimliği okuyor.Çok prestijli bir işe sahip olacak.O ders çalışırken bile kendimi suçlu ve yetersiz hissediyorum.
Hiçbir zaman onun gibi prensipli istikrarlı biri olamadım.
Onun dışında hala hayatımda bir erkek bile yok.Bari evleneyim sevdiğim biriyle belki daha mutlu ve güzel bir hayat yaşarım diyorum ama nasip olmadı.
Motive olacağım bir şey bulamıyorum.Ne yapacağım bilmiyorum her sabah mutsuz uyanmak yoruyor.
aslında şimdi yeni bir bölüm omusanız 30 unuza çoktan bitmiş olur. sevmediğiniz bir işi ömür boyu yapmak zorunda kalmak çok kötü. herkes yıllar sonra bitiriyor üniversiteyi. kazanamıyor kalıyor vs. aslında bölüm güzel. ama sevmemek dahası aşağı görmeniz çok kötü.Bu hayatta hiçbir şey istediğim gibi gerçekleşmedi sanki.
Üniversitemi bitirdim ama, bölümümü pek severek okumamıştım.Grafik Tasarımcısıyım.Mesleğimi küçümsüyorum ve bana değersiz geliyor.
Sürekli neden bu yola girdiğim için kendimi suçluyorum.Keşke daha çok çalışıp güzel bir meslek sahibi olsaydım diye geçiriyorum aklımdan.
Diyeceksiniz ki şimdi okuyabilirsin ama yaşım 25 oldu ve şu an kendimi enerjik ve sağlıklı hissetmiyorum.
Kardeşim mesela, diş hekimliği okuyor.Çok prestijli bir işe sahip olacak.O ders çalışırken bile kendimi suçlu ve yetersiz hissediyorum.
Hiçbir zaman onun gibi prensipli istikrarlı biri olamadım.
Onun dışında hala hayatımda bir erkek bile yok.Bari evleneyim sevdiğim biriyle belki daha mutlu ve güzel bir hayat yaşarım diyorum ama nasip olmadı.
Motive olacağım bir şey bulamıyorum.Ne yapacağım bilmiyorum her sabah mutsuz uyanmak yoruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?