Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

Hayatımda affetmediğim kımse yok! Herkesi affettim. Dedikodumu yapanları, arkamdan iş çevirenlerı, sırtımdan vuran kazık atmaya calısanları herkesı herkesı affettım. İyi varlarmış hatta. Bütün hatalarım ve yasadıklarımdan cok memnunum onlar sayesınde ben oldum. Affetmemek onları değil benı yorar. herkesı affettım kurtuldum:) Geçmişte dolanıp durmak ve bugunumu hala degmeyecek kısıler ıcın mahfetmek yerıne afeeder hayatıma dvm ederım.

babam..
çok ahımı aldı..
şimdilik kaçsa da öbür tarafta yakasındayım :47:

hiçkimse :26: düşündüm düşündüm bulamadım
arkamdan kötü işler yapan eden olmuştur muhakkak ama pek takmıyorum, umursamıyorum, üç günlük dünyada amaannn.

kızlar hayatta ınsan ne yaparsa kendıne yapar.o yuzden affedemeyecegım kımse yok.

Hayatımda affetmediğim kımse yok! Herkesi affettim. Dedikodumu yapanları, arkamdan iş çevirenlerı, sırtımdan vuran kazık atmaya calısanları herkesı herkesı affettım. İyi varlarmış hatta. Bütün hatalarım ve yasadıklarımdan cok memnunum onlar sayesınde ben oldum. Affetmemek onları değil benı yorar. herkesı affettım kurtuldum:) Geçmişte dolanıp durmak ve bugunumu hala degmeyecek kısıler ıcın mahfetmek yerıne afeeder hayatıma dvm ederım.

aynen katılıyorum:46::46::46::46:

o kadar çok ki hangisini sayayım ilk basta eşimin annesi ve babası teyzesi
sonra annemin komsusu
sonra on yıllık arkadsım kankam dostum dediğim mehtap pisliği
ali die bir serseri davut denilen utanmaz adam ve arkadasları ve yeni komsular üst capraz terbiyesizler
diyorum ya daha çok var

Back
X