ilk askim 13.5 yasinda (o ozamanlar 15 idi). Daha cok platonik ama coookkk yuz veriyordu kereta. Beraber spor yapmalar, bakismalar, dolasmalar falan. O biliyordu zaten ona srilsiklam asik oldugumu. Yasadigim en yogun asklardan biriydi. Onu artik unuttugumu dusundugumde 16 yasindaydim..
ilk sevgilim 18.5 yasinda oldu. Universitenin ilk senesinde. Hic istemedigim biriydi. Tuzaga dusmus gibiydim. Istemeden cikiyordum. bir hafta surdu ayrildim. Sonra kiskandm geri dondum. Ve oyle bir baris bi kus 1.5 sene gecirdik. Sonra tamamen yollari ayirdik fakat arkadas kaldik. En son gecen ocak ayinda gordum kendisini bi ogle yemegi yedik beraber.
2. sevgilim benden 11 yas buyuk bir subaydii. Ona da deliler gibi asik olmustum. Yemyesil gozlerine, kalin, tok sesine, o havasina tutulmustum.. 2011 yazinda asik oldum. 2012 Nisan ayinda bitti
Simarikliklari yuzunden bitti. En sonunda fazla Nazi beni usandirdi.. 2013 mayis ayina kadar pesimden kostu ama biten bitmisti iste... Coookkk tatli bi hatiradir ama bu benim kalbimde (simdi artik evli)
3. sevgilim bu ikincisinden hemen sonra oldu. 3 ay surdu. beni terk etti
ben iste bahsettigim 2. sevgiltoma asikken onla basladim, pek onu onemsemedim. o da cakti bana tekmeyi. of o terk edilmenin acisi zoooorrr gecti.
4. sevgilimle Mart 2013 te tanistik, Nisan 2013 te cikmaya basladik :d ilk 10 a girdigi icin cok sansli dermisim
D
boyle siralayinca baya bi gecmisim var gibi gorundu gozume
Hala onunla beraberiz. Bakalim Allah sonumuzu hayir etsin