• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda biri varken başkasına..!

elisa34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-84
Puanlar
1
Selam kızlar.
Hayatınızda biri varken (sevgili, evlilik farketmez) başkasına karşı duygusal bir yakınlık veya keşke onunla evli olsaydım gibi duygulara kapıldınız mı?

Yada hayatınızdaki kişiyi o kişiyle görüşerek aldattınız mı ?

Böyle bir duygudan geri nasıl döndünüz yada hala sürüyor mu ?

İnsan hem hayatındaki ile beraberken konfor alanında ilen farklı birisini de hep düşünebilir mi?

Hayatınızdaki kişiden ayrılmama sebebiniz neydi ? Size sunduğu imkanlar maddiyat konfor alanımı yoksa o da terk ederse korkusu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar.
Hayatınızda biri varken (sevgili, evlilik farketmez) başkasına karşı duygusal bir yakınlık veya keşke onunla evli olsaydım gibi duygulara kapıldınız mı? Yada hayatınızdaki kişiyi o kişiyle görüşerek aldattınız mı ?

İnsan hem hayatındaki ile beraberken konfor alanında ilen farklı birisini de hep düşünebilir mi?
Hayatınızda biri varken başka birine ilgi duymaya başladıysanız mevcut ilişkiyi sonlandırma zamanı gelmiş demektir. İnsanın hem kendine hem karşısındakine biraz olsun saygısı olmalı.

İlkine kalbiniz bağlı olsaydı ikinci secenegıniz olmazdı . Öyle bi durumdaysanız ilkinin gururunu kırmadan bırakın ikinciye öyle gidin .

Kocanıza sisko ve işyerındeki ablaların eşlerine yakışıklı diyen sizsiniz galiba konu

Bu saatte sorulacak en kaliteli soru. Aklınızda başkası varsa mevcut ilişkinizi bitirin kendinize kılıf aramayın. Herkesin gururu var bunu düşünmek lazım. Herkesin derken sizden de bahsediyorum.

Bu saatte sorulacak en kaliteli soru. Aklınızda başkası varsa mevcut ilişkinizi bitirin kendinize kılıf aramayın. Herkesin gururu var bunu düşünmek lazım. Herkesin derken sizden de bahsediyorum.
Meraktan soruyorum yaa linçlemeyin😂

Selam kızlar.
Hayatınızda biri varken (sevgili, evlilik farketmez) başkasına karşı duygusal bir yakınlık veya keşke onunla evli olsaydım gibi duygulara kapıldınız mı?

Hayatınızdaki kişiden ayrılmama sebebiniz neydi ? Size sunduğu imkanlar maddiyat konfor alanımı yoksa o da terk ederse korkusu mu?

Biraz omurgalı olun da Boşanın! Ahlak diye de bir şey var.
Başkasına gözün kaymışsa bu iş bitmiştir.

Heeee kocalarımız, sevgililerimiz falan varken başkalarına ilgi duyuyoruz (!) Duymak istediğiniz bu mu sabah sabah? Bu ne saçma bir soru, karakter sahibi, onurlu insanlar böyle bir şey yapmaz. Size ekmek çıkmaz buradan.

Selam kızlar.

Hayır keşke demedim.
Hayır aldatmadım.
Hayatımdaki adamı seviyorum,o da beni seviyor, onunla kurduğum dünyadan memnunum. Evet bana sunduğu hayat maddi manevi çok konforlu ama bana yanlış yaparsa o konforu bırakırım.

Onunla değil şunla evlenseydim nasıl olurdu? diye düşünülebilir, insan beyni, her şeyi düşünür saniyeler içinde. Bu bir ünlü de olabilir. Tarkanla evli olsan nasıl olurdu hayatın mesela😜Böyle abuk şeyleri aklından geçirdiysen ona aldatmak denmez.
Ama sabah sabah bu konuyu açtıran sadece beyninizin size oynadığı minik bir oyun değil herhalde.

Selam kızlar.

Erkekler icin durum farkli olabilir ama kadın mantigiyla hareket edicek kadar duygularini koreltmediyse biri bitmeden digeri baslamaz. Akilli kadin da gizli kapakli is yapmak yerine durust davranip gonlu kime aktiysa elini tutup gogsunu gere gere gezmedikten sonra tatmin olup da ask yasiorum demez. 9 yildir evliyim evveliyati da var. Esime soz veremem omrumun sonuna kadar sana asik olmaya devam edicem diye. Yalnizca sunun sozunu verebilirim, farketmeden hislerim degisirse ki olabilir hepimiz insan evladiyiz yarin ne hissedicegimz ve yasiycagimiz belli degil, baskasina kipirdandigim anda ondan once senin haberin olur diye soz verebilirim. Ayni seyi de beklerim. Bazi kadinlar var kendini akilli zanneden maddiyat kimdeyse ona kipirdanan fakat icini curutmekten baska biseye yaramaz. İnsan baskasina bisey hissedebilir fakat aldatma bir karardir. Kimseye bu saatten sonra geri donmeyi onermem ama aldatan kadin yada erkek farketmez, bencil, karaktersiz, ruhsuz ve zayiftir.

Demek ki saçma sapan meraklarınız var.
Kocanıza dair açtığınız konu da eğer hayal ürünü değilse fazla patavatsız ve gereksiz ucuz mecralara merak saran ya da o taraklarda bezi olan bir kadınsınız.
Kimse bu soruyu meraktan sormaz.
Muhtemelen çevrenizdeki kişilerin eşlerine yanlayan birisiniz.

Selam kızlar.

Eşimle tanışmadan çok önce biriyle görüşüyordum.Beni oyaladığını bilmeme rağmen o süreçte arkadaşım bir akrabasıyla tanıştırmak istedi.(Görüştüğüm biri olduğunu bilmiyordu)Önerdiği kişi de benimle aynı meslekte oldukça yakışıklı ve düzgün bir aile yapısı olan biri.Kabul etmedim hayatımda birl olduğu için.Nihayetinde de görüştüğüm kişi beni yarı yolda bıraktı ve ayrıldık.Diğer kişiyi kabul etmedim diye pişman olmadım hiç şimdi olsa yine aynı yyaparım.Eşimle görüşürken de baba tarafından biri bir doktorla tanıştırmak istedi.Yine reddettim tabiki hayatımda biri olduğu için.İnsanda bir duruş olmalı.Onursuz bir duruştur hayatında biri varken başkasına yönelmek.

Selam kızlar.

7 yıldır eşimle beraberim. sevgililik evlilik vs. 1 kez bile dönüp başkasına bakma ihtiyacı duymadım. Acaba demedim keşke dememedim. Kimseninde bana yaklaşmasına fırsat vermedim. Çünkü karakter meselesi . Yapan kendine yapıyor . Kimsenin diline namusumu sakız edemem.

Selam kızlar.

Yok yaa o kadar karaktersiz değilim çok şükürr ihtimal verip düşünemiyorum bilee.

Erkeklerin çoğu5 pantolonla 10 yıl geçirir bildiğim kadarıyla çıplak görmediğin bir adamı dışarda görsen asla dönüp bakmazsın bile sende ezilmişlik, aşağı kalmışlık var bence o yüzden hep başka kadınlarla kendini kıyaslarken kocaları sana kaz görünüyor. Kendine yatırım yap kurslara git , fiziğin için spora, saçın için kuaföre, gardrobunu baştan yarat falan böylelikle kendini değerli görür ve kendine odaklanırsın. Yoksa ömrün başkalarının hayatını kıskanırken kendi hayatını kaçırmakla geçer.

Ben size kendi psikoloğumun açıklaması ile cevap vereyim. Bir insan partnerini çok sevse de sevmese de aldatabilir. Bu partnerle alakalı bir şey değildir. Kişinin kendi doyumsuzluğu, özsaygısını yitirmesi ve karakteri ile alakalıdır. Yani aldatmaya yüzlerce sebep bulunabilir. Partneri ısrarla hayatta tutmanın en önemli iki nedeni ise bağımlılık ve ekonomik sıkıntıymış. ( bu evlilik için geçerli)

Back
X