• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda herşey istediğiniz gibi mi?

selam
bende hemsirelik okuyordum. ama eksik biseyler vardi. resmen icimden gelmiyordu. clinical icin hastaneye gidip ameliyat izlemek bile baskalarina oldugu gibi bana heycan vermiyordu. ve aslinda durust bi sekilde kendime itiraf ettigimde ben o meslegi hayatim boyunca yapmak istemiyordum. ayni senin gibi master okurum ogretmen olurum, yok okul bitince baska bolume girer hemsirelik yaparken onu okurum diye surekli b planlarim vardi. Ve en sonunda dayanamadim. Kendi kendimin zamanimdan mutlulugumdan caldigimi fark ettigim an okulu biraktim. Hayir beni mutlu etmeyecek olduguna emin oldugum hemsireligi yapmayacagim. Hemen annda bolumumu degistirdim ekonomi ve isletme okuyacagim. Hemde alt dersleri zaten almis oldugumda 3 donemde yani 1 bucuk yilda bitecek. Sonrada cok mutlu olmadigim bu ulkeden tasinip kendi memleketime donecegim. yani anlayacaginiz mutlu degildim. ama simdi o mutlu olmami engelleyen seyleri degistirerek mutlu olmaya calisiyorum

herşey istediğim gibi değil
üni. mezunuyum bende istediğim işi yapmıyorum
yaptığım işmi evhanımlığı:(:(:(

istediğim şekilde bir evlilikte yapamadım
çok şükür geçinip gidiyoruz ama
ailesine daha çok zaman ayıran ve konuşmasını
seven biryle evlensem daha iyi olurdu.

2 sene boyunca nefret ederek bir bankada çalıştım. En son lanet olsun kariyere diyerek istifa ettim. Kabus gibiydi. Sonra işe girdim. 1 yıldır üff demeden çalışıyorum. (Yaptığım görevle ilgili) :nazar: Maaşım çok yüksek değil ama yan hakları da var servis + yemek + özel ss vs. Sürekli muhabbet ettiğim bir arkadaş grubu, bol kahkahalı bir masam var. Sanki işe değil gezmeye gidiyorum. Ki bankada çalışırken hep bir gün sevdiğim bir işte çalışırmıyım derdim..O zaman tek sorunum işti çünkü. Ama şimdi "Hyatımda her şey istediğim gibi mi" HAYIR! Anlatsam bir sayfa liste çıkar. Bnların hepsini gerçekleştirsem yine de her şey istediğim gibi olacak mı? HAYIR! :1: Yani o liste hep dolu olacak, hep istediğim bir şeyler olacak o yüzden hayat boş, takma kafanı eğlen coşşş :51: :82:

Hayatimda neredeyse hersey istedigim gibi gidiyor. Her zamanki gibi... Yalnizca manevi sorunlar var. Mesela, 2 hafta sonra mezun oluyorum, is gorusmelerine basladim bile. Bu yonde hersey iyiyken, mesela, okulda cok sevip deger verdigim bir hocami artik goremeyecek miyim diye uzuluyorum. :26:

Hımm....:49:
Yoğunluk benim göbek adım olmuş,işim yoğun üzerime daha çok sorumluluk aldıkça daha mutlu hissediyorum kendimi.
Şükürler olsun hep diyorum sahip olacaklarımın en iyisine sahibim:nazar:
Eksiğimde yok fazlamda..:55:

herşey istediğim gibi gidene kadar neler çekiyorum neler artık bir şeyde çilesiz gerçekleşsin ya.hep yıllarca beklemek zorundamıyım bazı şeyleri bende mutlu olmak istiyorum. mutlu olmakkk

herşey istediğim gibimi
aslında evet allaha şükür sağlıklıyız
seviyorum seviliyorum küçük bir cadım var
tabiki hayat bu problemsiz değil
ama fazla takmamak gerek sanırım takınca çok üzülüyor insan
tek istemediğim şey kilolarım onlarda gidecek inşallah

4 x 4 benım genlere aykırı:1:

işimi seviyorum..5 yıllık öğretmenım..başka bır meslek istemezdım..ama iş ortamı dandık olunca bazen hevesım kaçıyor..

yınede mutluyum..şükür halimize..

haa bu arada..mutlu olmak için işinizi sevmenız ,doğru yapmanız kesınlıkle yetmıyor..

iş ortamı hepsını toplayan şemsiye gıbı bu potada..eğer ortamda huzur yoksa işte tatmın yok malesef..

iletişim çok önemli..

Son düzenleme:
Back
X