Ben o kadar çok çılgınlık yaptımki bi tanesini anlatarak açıyım konuyu..
Ben kızıma 9 aylık hamileyim yıl 2000 nin son gecesi.yılbaşı gecesi yani.kızımın doğmasınada 17 gün var.Bende yılbaşı gecesi saat 12 de doğurmaya pek heveslendim.Eşimle beraber evdeyiz.televizyon izliyoruz.ben arada yatak odasına gidip bi zıplayıp geliyorum.cahillik işte aman kimse denemesin..21 yaşındaydım o zaman.şimdiki aklım olsa yaparmıyım hiç..böyle bayabi gittim geldim zıpladım ama doğum olmadı tabi Allahım korumuş.Kızım yine gününde sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi çok şükür.
çok fena bi çılgınlk cahillik birazdabende kız arkadaşımda kalıcam diye erkek arkadaşmda kalmştmm annemi telefonla arayıp bi kız arkadaşımı konferans olarak görüşmeye almştm ve annemin telefonu kapandığında konferanstan çıkıldı yazmş beni gece 3 te aramştı nerdesn sen yalan söylüyorsn gelip alcam seni demşti bende bi şeklde idare etmştm çok fena bi gündü...
ohoo anlat anlat bitmez benimkiler ama nişandan sonra cok duruldum :)
Anlat bi kaçını canım
üniversite de 2 yıl tiyatro eğitimi almıştım onun verdiği özgüvenle abuk subuk davrandığım cok olmuştur.
Bir gün ne yaptım allah bilir hocanın biri bağıra bağıra bana doğru geliyor yanıma gelince patladı adam, hiç istifimi bozmadan ayağa kalkıp kravatını düzelltim (hani senin tiribin kime güzelim der gibi)hocanın gözünün içine baka baka adam şok olmuştu ya o surat ifadesini hiç unutamam
cılgınlık değil belki ama daha farklı tepkisi de olabilirdi düşünmeden haraket etmişim o an :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?