• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda mutlaka bir kerede olsun bi çılgınlık yapmışsınızdır..paylaşmaya nedersin

SERRAV

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
50
0
0
Eskişehir
Ben o kadar çok çılgınlık yaptımki bi tanesini anlatarak açıyım konuyu..

Ben kızıma 9 aylık hamileyim yıl 2000 nin son gecesi.yılbaşı gecesi yani.kızımın doğmasınada 17 gün var.Bende yılbaşı gecesi saat 12 de doğurmaya pek heveslendim.Eşimle beraber evdeyiz.televizyon izliyoruz.ben arada yatak odasına gidip bi zıplayıp geliyorum.cahillik işte aman kimse denemesin..21 yaşındaydım o zaman.şimdiki aklım olsa yaparmıyım hiç..böyle bayabi gittim geldim zıpladım ama doğum olmadı tabi Allahım korumuş.Kızım yine gününde sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi çok şükür.

Ben o kadar çok çılgınlık yaptımki bi tanesini anlatarak açıyım konuyu..

Ben kızıma 9 aylık hamileyim yıl 2000 nin son gecesi.yılbaşı gecesi yani.kızımın doğmasınada 17 gün var.Bende yılbaşı gecesi saat 12 de doğurmaya pek heveslendim.Eşimle beraber evdeyiz.televizyon izliyoruz.ben arada yatak odasına gidip bi zıplayıp geliyorum.cahillik işte aman kimse denemesin..21 yaşındaydım o zaman.şimdiki aklım olsa yaparmıyım hiç..böyle bayabi gittim geldim zıpladım ama doğum olmadı tabi Allahım korumuş.Kızım yine gününde sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi çok şükür.

çok fena bi çılgınlk cahillik birazda:D bende kız arkadaşımda kalıcam diye erkek arkadaşmda kalmştmm annemi telefonla arayıp bi kız arkadaşımı konferans olarak görüşmeye almştm ve annemin telefonu kapandığında konferanstan çıkıldı yazmş beni gece 3 te aramştı :D nerdesn sen yalan söylüyorsn gelip alcam seni demşti bende bi şeklde idare etmştm çok fena bi gündü...

çok fena bi çılgınlk cahillik birazda:D bende kız arkadaşımda kalıcam diye erkek arkadaşmda kalmştmm annemi telefonla arayıp bi kız arkadaşımı konferans olarak görüşmeye almştm ve annemin telefonu kapandığında konferanstan çıkıldı yazmş beni gece 3 te aramştı :D nerdesn sen yalan söylüyorsn gelip alcam seni demşti bende bi şeklde idare etmştm çok fena bi gündü...

Arkadaşın yazmış annene diğilmi.oda ayıp etmiş.madem hiç yardım etmeseydi ondan iyiydi..

Bilmem ki okula diye çıkıp sevdiceğimin yanına gidiyordum,farklı şehirlerdeyiz.Çantama sivil kıyafetleri koyuyordum.Sabahın 7'sinde çıkardım:)Sonra terminalde üstümü değişip,sivil bir şekilde yanında oluyordum.:52:Sonra öğlen gibi evde oluyordum okul dönüşü gibi,hatta biir ara son derse girmiştim,yazılıya yetişmek için erken dönmüştüm:52:

Öğrenciyken arkadaşımla hiç tanımadığımız numaralara mesaj atardık
-" bugün çok sıkıcı geçti ders"
-" yediğim dürümden kıl çıktı"
- "nasılsın, neden aramadın hiç" ve daha neler neler
Son mesajı attığımız kişi meğer kuz arkadaşıyla berabermiş o an ve mesajdan sonra ayrılmışlar :1::1:

Anlat bi kaçını canım:24:

üniversite de 2 yıl tiyatro eğitimi almıştım onun verdiği özgüvenle abuk subuk davrandığım cok olmuştur.
Bir gün ne yaptım allah bilir hocanın biri bağıra bağıra bana doğru geliyor yanıma gelince patladı adam, hiç istifimi bozmadan ayağa kalkıp kravatını düzelltim (hani senin tiribin kime güzelim der gibi)hocanın gözünün içine baka baka adam şok olmuştu ya o surat ifadesini hiç unutamam :D
cılgınlık değil belki ama daha farklı tepkisi de olabilirdi düşünmeden haraket etmişim o an :)

üniversite de 2 yıl tiyatro eğitimi almıştım onun verdiği özgüvenle abuk subuk davrandığım cok olmuştur.
Bir gün ne yaptım allah bilir hocanın biri bağıra bağıra bana doğru geliyor yanıma gelince patladı adam, hiç istifimi bozmadan ayağa kalkıp kravatını düzelltim (hani senin tiribin kime güzelim der gibi)hocanın gözünün içine baka baka adam şok olmuştu ya o surat ifadesini hiç unutamam :D
cılgınlık değil belki ama daha farklı tepkisi de olabilirdi düşünmeden haraket etmişim o an :)
:1::1: iyiymiş
Bende de çoktur yaa hangisini yazacağımı şaşırdım:17:

Bi keresinde de arkadaşımla bi paket sigara aldık ve o paketi bitirene kadar içmeye kalktık ( ne salaklık):1:
Sonra gözlerimiz kararıp başımız dönmeye başlayınca bıraktık içmeyi

universitede cok fenaydım..
sımdı evlendım bıraz duruldum ama..
unıde oranın yerlılerınden bırınden motorunu aldık..
onde kız arkadasım arkada ben..
son gaz gıdıyoz...
polis cıktı arkamızdan bı kacmısız baska bır ılın sınırına..
35 km falan kacmısız..
tabı kacınılmaz son..
ıkımızde karakolda..
suren ehlıyetsızlıkten ceza yedı .:)
:1::1::1:
bende yataklıktan ....

39 haftalık hamişim..
Ramazan bayramının ilk günü..
Arefe gecesi sancım başladı, bayram günü uyudum gece uykusuzluğundan..
Akşam oldu, köye gidilecek..
Eltimlerle peşpeşe köylerimiz.. Ailesi orda, benimkiler de köyde geçirir..
Bunlar gidiyor, durur muyum kalktım gittim :27:
Bayramın ilk gecesi... Sancılar artıyor...
İkinci gün sabah namazında çıktık artık hastaneye :52:
Doğum çantam zaten arabadaydı, bastık gittik ve merkez şehirde hastane...
Köy şehrin bir ucu, merkez diğer ucu :1:
Hala gülerler nasıl gittin diye :1:
Yolda doğuracak kadar kolay olsaydı keşke doğum :52: :1: :1:

cok yakin bir arkadasimla okuldan cikip otobus duragina giderdik lisedeyken,haftanin bi gunude meslek lisesiyle ayni saatte cikardik (hepsi erkekti)bizde onlarla ayni otobuse binmemek icin kosturarak duraga gitmistik ama sansimiza bi kac meslek liselide vardi,yol boyunca surekli laf soylediler,en arkaya oturmustuk gelip onumuze oturdular ama surekli laf atiyorlar,en sonunda bi baktim cocugun spor cantasi yerde koltugun altina ayaklarimin ucuna gelmis,egildim cantayi koltugun altindaki demire bagladim.ama onlar hala bize hava atiyorlar akillari sira,ilk ben indim,bi kac durak sonra cocuk inmeye cabalamis ama inememis :D arkadasim benden sonra iniyordu,cocuk baya bi bozulmus laf soylemis :D hala o gunu hatirlayip guleriz

Üniversitedeyken bi sene Avrupa' da okudum orda herşey daha rahat tabi,
Ulaşım ucuz, alkol ucuz, hosteller ucuz, insanlar rahat,
Çantamda her dakika bulunan şeyler; çikolata ve vişneli vodka, okula haftada bır kere gıdıyorum kımsenın de bısey dedıgı yok boyle sacma sapan bı ortam:D
Öğrenci yurdunda kalıyodum yine böyle günlerden birinde bi gece sabaha karşı uyandım ama zaten 4 gibi yurda girip uyumuştum 5 gibi de uyandım bi anda valızı topladım çıktım. Valla niye yaptım bilmiyorum havaalanına gittim boarddan bi uçak numarası seçtim bilet varmış şansıma:D uçağın nereye gittiğini söylemeyin kendime sürpriz yapıcam dedım:D kız sasırdı ama güldü sadece bileti verdi. nereye gidiyorum dedim:D Roma' ya bilet almışım ne kalıcak yer belli ne de şehri tanıyorum:D kalktım gıttım ama en guzel gezılerımden bırıydı ıykı yapmışım:)

Gençlikte çok çılgınlıklar yaptım çook.
Lisedeyken okul çıkışı kış günü okul kıyafetleriyle denize girmiştik bir kız arkadaşımla, sonra erkek arkadaşımla buluşmuştuk öle ıslak ıslak şoka girmişti :) nasıl yani bu havada cidden denize mi girdiniz diye.
Sonra kutu kolayı boşaltıp içine bira dolduruyorduk :) nerde nasıl yapıyorduk hatırlamıyorum ama herkes kola içtiğimizi sanırken bira içmek ilginç geliyordu.

Back
X