hayatınızda neler değişti

keske olmasan conım 20 gundur cektığım bı Allah bı ben biiyom rahat nefes alamıyom her sabah bı sey oldu mu cok mu sişti diye bakıp paranoyak oldum

Canım bu yaşadıkların çok normal ama zamanla bu şekilde düşünmeyeceğinden eminim çünkü şimdi doğal görüntüsünü bozan şişler var ve burnun sanki yapıştırlımış gibi ağırlık hissi falan var uyumak eziyet gibi yüzünü yıkayamıyorsun ama burnunun güzelleştiğini görünce çabuk unutuluyor bu haller...

Olayım mı olmayayım mı derken sonunda ben de oldum burnumda. Bırkaç gün oldu. Sıkıntılı bir sürecmiş gercekten. Ama günden güne daha iyiyim. İnşallah sonuçlar da güzel olur.

Olayım mı olmayayım mı derken sonunda ben de oldum burnumda. Bırkaç gün oldu. Sıkıntılı bir sürecmiş gercekten. Ama günden güne daha iyiyim. İnşallah sonuçlar da güzel olur.

gecmis olsun! herkesin dedigi gibi ameliyat kolay ama sonrasi zor herhalde?? bende olmak istiyorum benimki kasim ayinda bakalim
bazen okuduklarimdan korkuyorum vazgeciyorum ama simdi yapmazsam herhalde hic olamam :18:

evet gercekten de olması kolay sonrası sor sadece ılk 3 gun zorlanırsın sıslıkler ınınce rahatlanıyor.sadece bı akıntı sorunun kalıyo olcak o kadarı da ben 6 gunumdeyım hala tamponluyum ama ıyıyım gayyette :) rahat yemek yıyemıyorum konusamıyorum o kadar:86:

gecmis olsun! herkesin dedigi gibi ameliyat kolay ama sonrasi zor herhalde?? bende olmak istiyorum benimki kasim ayinda bakalim
bazen okuduklarimdan korkuyorum vazgeciyorum ama simdi yapmazsam herhalde hic olamam :18:

Sağol canım. Ben daha önce herhangı bır amelıyat da gecırmemıstım , o yuzden daha cok zorlandım belkı de. Arkadasın dedıgı gibi ilk 3 gün en zoru. Kendı adıma nefes, yutkunma, uyuma, konusma, hareket, yemek yemek sıkıntılı gecti... sonra her gecen gun daha ii oluyorsun. Ama en zoru alçı çıktıktan sonrakı hal dıyorlar, manevı olarak yani, duygu durumumuz degişecekmiş... kesın kararlıysan ol canım, korkma, senın amelıyata daha varmış, beklemek zor olabılır, tarihi daha öne alabılme olanagın varsa al derim. Ben bır ay içinde arastırıp amelıyata kesın karar verıp bır hafta ıcınde de amelıyat oldum yani, oldu bittiye geldı her sey:) her seyın bır zorlugu var elbet, ama zamanla aşılıyor onlar da, korkulacak bır sey yok. Önemli olan sonuç, o guzel olur inşallah, pozitif olmak lazım.

Sağol canım. Ben daha önce herhangı bır amelıyat da gecırmemıstım , o yuzden daha cok zorlandım belkı de. Arkadasın dedıgı gibi ilk 3 gün en zoru. Kendı adıma nefes, yutkunma, uyuma, konusma, hareket, yemek yemek sıkıntılı gecti... sonra her gecen gun daha ii oluyorsun. Ama en zoru alçı çıktıktan sonrakı hal dıyorlar, manevı olarak yani, duygu durumumuz degişecekmiş... kesın kararlıysan ol canım, korkma, senın amelıyata daha varmış, beklemek zor olabılır, tarihi daha öne alabılme olanagın varsa al derim. Ben bır ay içinde arastırıp amelıyata kesın karar verıp bır hafta ıcınde de amelıyat oldum yani, oldu bittiye geldı her sey:) her seyın bır zorlugu var elbet, ama zamanla aşılıyor onlar da, korkulacak bır sey yok. Önemli olan sonuç, o guzel olur inşallah, pozitif olmak lazım.

canım sen doktor araştırıyordun kime oldun?çok geçmiş olsun inşallah istediğin buruna kavuşursun (:

bende geçen c.tesi ameliyat oldum. ilk 3 gün cidden kötüydü. ama sonra iyileşme başlıyor hergün daha iyi ..
kalıp çıkmadı benimde p.tesi çıkıcak duygu durumumuz nasıl değişecek ki:44:

bende geçen c.tesi ameliyat oldum. ilk 3 gün cidden kötüydü. ama sonra iyileşme başlıyor hergün daha iyi ..
kalıp çıkmadı benimde p.tesi çıkıcak duygu durumumuz nasıl değişecek ki:44:

ya canım şiş olacak ya, bır de kalkık olacak alçı çıkınca, o gecıcı bır durum, hemen moralı bozmayalım, burun da ancak oturuyormuş, günden gune degısebılıyor, bir de mılletın olumlu olumsuz tepkılerı yorumları olacak, o bakımdan duygu degişimi dedım...

ya canım şiş olacak ya, bır de kalkık olacak alçı çıkınca, o gecıcı bır durum, hemen moralı bozmayalım, burun da ancak oturuyormuş, günden gune degısebılıyor, bir de mılletın olumlu olumsuz tepkılerı yorumları olacak, o bakımdan duygu degişimi dedım...

tabi haklısın...çok dinlememek lazım herhalde yorumları şuan. çünkü gerçek şekli olmicak..şişlerin inmesi içinde zaman gerekli.
geçmiş olsun buarada canım :61:

lütfen sorumu yanlış anlamayın arkadaşlar şunu çok merak ediyorum burun ameliyatınız sonrasında ya da diğer estetik ameliyatlar sonrası hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu çevreniz nasıl karşıladı size ilgi duyanlar daha mı arttı iş hayatınızda dahamı başaarılısınız yoksa .. bilmiyorum işte çok merak ediyorum :)
bu konuyu ben de merak ediyorum insanların fikirleri önemli neticede

ben nefes sorunumdan dolayı oldum.şeklinde değişiklik var ama beni etkilemedi amaç nefes almak ise şekli çokta önemli değildi şu anda sol burnumdan nefes alamıyorum.birde sağ kaşım yapışık kaldıramıyorum ha önemli mi değil ama burnumdan nefes alsaydım kaşım belki gözüme batmazdı :31::37:

Back
X