Hayatınızdaki en önemli kişi sizmisiniz yoksa başka birisi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatımdaki en önemli kişnin kim olduğu başka. mutlu olmayı ilk benmi hakediyorum başka bir şey
elbette herkesin hayatında önemli biri vardır.ancak bu bile bir öncelik sırasındadır. evet bazı durumlerda sadece ben önemliyimdir. ama bazı durumlar da diğer kişiler. saçma bir konu alakasız.
kendini önemsemiyen kimseyi önemseyemez
kendini sevmeyen kimseyi sevemez
tüm güzel duyguları önce kendiniz için hissetmeniz lazım ki karşınızdakiler içinde hissedebilin.

benim için ailem herseyden önce gelıyor...
belkı yanlış belkı dogru bılmıyorum ama aılemı mutlu ettıgımde..
mutlu olduklarını gordugumde..ben cok daha mutlu oluyorum..
belkı kendımden ödün verıyorum..belkı kendımı cok düşünmeden...
ailemin mutlulugu ıcın yasıyorum....hiç beklentım olmadan...
kendimi onlara adamış gıbıyım...bazen fazlamı abartıyorum dıyorum ama
aıleme hersey feda olsun...ömrüm bıle..

hayatımdaki en önemli kişnin kim olduğu başka. mutlu olmayı ilk benmi hakediyorum başka bir şey
elbette herkesin hayatında önemli biri vardır.ancak bu bile bir öncelik sırasındadır. evet bazı durumlerda sadece ben önemliyimdir. ama bazı durumlar da diğer kişiler. saçma bir konu alakasız.
tüm güzel duyguları önce kendiniz için hissetmeniz lazım ki karşınızdakiler içinde hissedebilin.

Sayın iyivakit
İyi vakit geçirmek istemişsiniz belli bu cevap ile..
Ama bu kadar insanın alakalı bulup da sizin bulmamanız ayrı bir muamma..
Akabinde yazdıklarınız da saçmalığa katılmanızı desteklemiş..
Saçma konu başka..saçma insan olmak başka değilmi?

yok ben kendimi pek önemsemiyorum bazen o kadar aptal oluyorumki sırf karşımdaki üzülmesin diye kendimi üzmek zorunda kalıyorum...
aman kimseyi üzmimde yeterki ben üzülüm sonra çoookk pişman oluyorum....

Canım diye hitap ettiğim; gözyaşı döküyorsa kendi sıkıntılarımı bir anda unuturum zaten..:1hug:
Hatta düşününce,burada bile aynısını yaşamıyor muyuz zaten?
Hepimizin içinde ayrı ayrı problemler var,hiç kimsenin bilmediği,anlayamadığı.. Ama tanımadığımız birinin başı ağrısa hemen koşmuyor muyuz yardıma?kaydirigubbakcemile4

tabıkı ben olmalıyım ama ...benım dıyede bencıl olmamak gerekıyor...
bence cok guzel bır konu... lafebesıne tesekkurler.....mutlu olmayı ben hakedıyorum ama sevdıklerımle.... benım aılem var...
onlar mutlu degılse nasıl olcak...eger ben varsan etrafımda sevdıgım aılem eşim dostum vardır...onlar yoksa ben zaten yokum..
onların yuzlerındekı ufacık gulumseme benım ıcın bu yalan dunyanın cennetı olur....
tabıkı kendım olucam ama sevdıklerım ıcın yasıyacagım...
cunku onlar olmasa ben bır hıcım...

bu bahsettiğin şeyi ben
çok benimsedim zaten
sıkıntılıyımdır canımın sıkıntısındar ölüyorumdur
ama kimseye yansıtmam gülerim sohbet ederim
mutluluk oyununu oynarım

ailemiçok önemserim
şimdilerde birde nişanlım var onuda çok öenmsiyor mutsuz olmasına dayanamıyorum.

Canım diye hitap ettiğim; gözyaşı döküyorsa kendi sıkıntılarımı bir anda unuturum zaten..:1hug:
Hepimizin içinde ayrı ayrı problemler var,hiç kimsenin bilmediği,anlayamadığı.. Ama tanımadığımız birinin başı ağrısa hemen koşmuyor muyuz yardıma?kaydirigubbakcemile4

yess laliş...
bazen iyiyki de yazmışız bak rahatladı birazcık diyoruz...
bazen de tyühh vakit kaybı...
ama reelde vakit kaybı demem...elimdekini bırakıp koşacaklarım bellidir...
onun dışında hiiiççç işim olmaz...

aynı kelımesı kelımesıne katılıyorum...canım lalecıgım....
ne benım derdım senınkıne benzıyor nede benımkı...
allah beterlerını vermesın..ınsanız ve şukurler olsun kı ınsanı duygularımız var ...
bır kalp ve vıcdan sahıbıyız...
bır sekılde ınsanlara yardım etmeye calısıyoruz...kk dakı cogu arkadaş gıbı...
ve ben dogru yolda oldugumuza ınanıyorum...en azından iç huzurumuz var...
anlıyorum seni...canımsın

Hatırlıyorum da, geçen gün kocamın arkadaşının velayet ile ilgili bir sorunu vardı..:delphin:
Hemen açtım maili,delikıza yaz Allah yaz, yaz Allah yaz..
Öyleydi,şöyle oldu da,kadın bunu dedi,adam bunu yaptı,kayınpeder şöyle düşünüyormuş da,bir güzel döşedim..cokacimcoook
Güzel arkadaşım; anında tek tek yanıtladı,tüm sorularımı,açıklamalarını bilem yaptı..
Şimdi delikızın evde bir sorunu mu var,hamileliği nasıl geçiyor, hiç bunlara değinmeden yanımda oldu canım benim..:1hug:
Delikız bizim aile avukatımız mı?
Yoooo..
Kocamı tanıyor mu?
Hayır!
Kocamın arkadaşından ona ne?
Hiç!
Ama ben üzüldüm diye yardımcı oldu,biliyorum!!!:1hug:

Hatırlıyorum da, geçen gün kocamın arkadaşının velayet ile ilgili bir sorunu vardı..:delphin:
Hemen açtım maili,delikıza yaz Allah yaz, yaz Allah yaz..
Öyleydi,şöyle oldu da,kadın bunu dedi,adam bunu yaptı,kayınpeder şöyle düşünüyormuş da,bir güzel döşedim..cokacimcoook
Güzel arkadaşım; anında tek tek yanıtladı,tüm sorularımı,açıklamalarını bilem yaptı..
Şimdi delikızın evde bir sorunu mu var,hamileliği nasıl geçiyor, hiç bunlara değinmeden yanımda oldu canım benim..:1hug:
Delikız bizim aile avukatımız mı?
Yoooo..
Kocamı tanıyor mu?
Hayır!
Kocamın arkadaşından ona ne?
Hiç!
Ama ben üzüldüm diye yardımcı oldu,biliyorum!!!:1hug:

Delikızın yardımcı olmadığı insan varmı acaba..
Mesleğini bu kadar iyilik namına kullanan insan azdır.a.s.

ben mutsuzken bir başkasını mutlu edebilirmiyim.Bu benim neden mutsuz olduğuma bağlı çok kötü bir şeyden dolayı mutsuzsam tabiki kimseye faydam olmayabilir.ama bazende o kadarda çok diildir yani başkalarına hissettirmeye bilirim mutsuzluluğumu ve karşımdakinin bir derdi varsa ona yardımcı olup onu mutlu etmeye çalışırım.

öncelikle kendi sıkıntılarımı gidermeye çalışırım çünkü ben huzursuzken başkasına pek bir faydamın dokunacağını sanmıyorum ama yinede çok sevdiğim bir insanın çok önemli bir sorunu varsa ona duyarsızda kalamam kendimce yardımcı olmaya çalışırım
ama şu bir gerçekki sen mutluysan başkalarını mutlu edebilirsin mutsuzken çok zor
hayatımdaki en önemli insanlar çocuklarım ve eşimdir zaten mutluluk ve mutsuzluğum hep onlara bağlıdır
tabiki annem babam ve kardeşlerimide çok seviyorum:1hug:

mantığım hayatımdaki en önemli kişinin kendim oldunu sölesede duygularım hiçte öle demio ailem benim sevincim üzüntüm vede sevdiğimm şöle bi bakıyorumda sevdiğimde benim hayatımda en önemli yeri çoktan almış bile :kedi:

Mutsuzda olsam değer verdiğim insanların mutluluğu daha önemli benim için.Elimden ne geliyorsa yaparım mutlu olmaları için sonra sessiz bi köşeye geçer kendi sorunlarımla yüzleşir bol bol ağlarım.Ama kimseye belli etmem.Edersem bilirim ki onlarda aynı şeyi yapacak.Benim mutlu olmam için onlarda benim gibi yapacak.Vicdan meselesi biraz bu galiba...

Kendimiz mutsuzken başkalarını mutlu etmek mümkün mü?
Bu adil bir durum mu biz bu hayata niye geldik..
kendimizi mutlu etmek için mi yoksa başkalarını mutlu etmek için mi?

kendini sevmeyenkimseyi sevemez ve ben öncelikle kendimi seviyorum sonra öncelikle ailemi sonrada aşkımı tabiiŞeniz

kendini seven herşeyi sever bende önce kendimi
sonra oğluşum ve ailem gelir benim için.

Back
X