Hayatınızdaki en önemli kişi sizmisiniz yoksa başka birisi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendimide önemsiyorum ama zaten anne olarak hayatımdaki önceliği oğluma vermiş oluyorum

hayatımdaki en önemli kişi benim. benim sağlığım benim mutluluğum benim duygularım benim neşem. ben güçlü olduğum sürece sağlıklı olduğum sürece kendime inancım güvenim olduğu sürece ben olurum. ve ben olarak (bu ben kavramı karşımdaki kişiye göre değişir ki oğluma göre anne anneme babama göre evlat yada arkadaş dost kardeş akraba.....) da benim için önemli olan kişilere değer verdiğim kişilere yararlı olabilirim. ama benim o an kendime göre bir sıkıntım varsa ve sevdiğim bir insan mutsuzsa onun yanında olurum.

Malesef önce başkalarının mutluluğuna önem veriyorum sevdiğim insanlar mutlu olunca ben daha da mutlu oluyorum[:delphin:/COLOR]

hayatımdakı ne önemli kişi eşimdir :asigim:

genelde içimde yasarım uzuntumu ve karsı taraf asla anlamaz bı bakıma maske takarım desem daha dıgru.. bişekılde ogrendıklerınde yakın cevrem bana sıtem ederler bız en ufak bişeyde sana dertlesmeye gelıyoruz sen nie bolee yapıosun gbilerine

eşimden bıseyı saklayamıyorum ,,en ufak bi ses değişikliğinden..gozumu kırpmamdan anlıyor bılıyor ..boyle oluncada neye canım sıkıldıysa soluyorum.. beni mutlu etmeye calısıyor ..saolsun.

Elbetteki hayatımdaki en önemli kişi benim çünkü bazen en yakın gördüğümüz kişiler en uzak olup hayatımızdan çıkabiliyolar, sonra yine kendinle kalıyosun....

Ama yinede ne kadar mutsuz olursam olayım sevdiklerimin canı yanarken aman bana ne benim derdim başımdan aşmış diyemem :1no2: Onlara yardım edebilmek yanında olabilmek daha da mutlu eder beni opuyorumnanaktan

Mutsuzum fakat etrafımdakileri güldürmeyi başarabiliyorum...
Kimse mutsuz olduğumun içinde ne fırtınalar estiğinin farkında değil...
Güzin abla misali onlar anlatır ben dinlerim rahatlatırım, fakat ben hiç anlatamam...

Back
X