Boy sadece erkeğe yakışmıyor. Bizim ailemiz için sadece erkeğin değil kadının da uzunu makbul.
Erkek kardeşimin boyunu tam bilmiyorum ama 1.90 a yakın. Eşi de 1.55 civarıydı.
Ailede hiç kimse gelini benimsemedi. Özellikle annem çok üzülmüştü.
Sonra boşandılar. Gelin de kısaydı zaten diye kimse üzülmedi.
Benim kızım da kısa değil ama benim kadar uzun da değil. Çok üzülmüştüm bir dönem niye bu çocuk uzamıyor diye.
Konu sahibine gelecek olursam , siz 1.60 sevgiliniz de 1.60 olsaydı sorun olmazdı. Ama sizin durumunuzda erkek arkadaşınız kısa değil, siz uzunsunuz. Dolayısı ile sorun olmaz.
Boy sadece erkeğe yakışmıyor. Bizim ailemiz için sadece erkeğin değil kadının da uzunu makbul.
Benim kızım da kısa değil ama benim kadar uzun da değil. Çok üzülmüştüm bir dönem niye bu çocuk uzamıyor diye.
Konu sahibine gelecek olursam , siz 1.60 sevgiliniz de 1.60 olsaydı sorun olmazdı. Ama sizin durumunuzda erkek arkadaşınız kısa değil, siz uzunsunuz. Dolayısı ile sorun olmaz.
Demek gelin kısa diye boşanmalarına üzülmediniz.Boy sadece erkeğe yakışmıyor. Bizim ailemiz için sadece erkeğin değil kadının da uzunu makbul.
Yapmasınlar Mune artık onu da. Paçaları düdük gibi polar pazar pijamalarıyla az gezmedim. Vaktinde Aşkı memnu Nihal'in bir bölümde elbise diye giydiğini, ancak tunik olarak giymiş biri olaraktan yıldım.Türkiye'nin kadın boyu ortalaması 1,60 mıymışO zaman neden çoğunluğumuz pijamaların bile boyunu kestiriyor, paçası lastikli eşofman bulunca mutlu oluyorum bıktım paça kesmekten.
Keşke tekstil sektörümüz iç piyasayı da düşünüp 1,5 metreler için de üretim yapsa.
Kategorize edebilirler Strobe, illa hepsi kısa olsun demiyorum ama örneğin her beden için bir seri kısa boylular için de üretim yapılabilir.Yapmasınlar Mune artık onu da. Paçaları düdük gibi polar pazar pijamalarıyla az gezmedim. Vaktinde Aşkı memnu Nihal'in bir bölümde elbise diye giydiğini, ancak tunik olarak giymiş biri olaraktan yıldım.
İyice kısa yaparlarsa artık, kıyafetlerimiz yanlış programda yıkanmış çekmiş de giymişiz gibi olacağız biz ortalamadan uzunlar da. Uzun, dökümlü kıyafet iyidir zengin gösterir hem :))
ben takmasam o takacak..halamın oğlu karısından 3 santim kısayım diye kadına psikolojik baskı yapıyordu..bi 10 yıl sonra bunu takmamış ama gelin hala der bi topuklu giyemedim,kambur durmaktan bıktıydım diye..Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Verilmiş sadakasi varmış gelin hanımın. Bu zihniyetin arasından kurtulmuş.Boy sadece erkeğe yakışmıyor. Bizim ailemiz için sadece erkeğin değil kadının da uzunu makbul.
Amin ben de konserine katılmıştım. O dansları şovuAllah eşiyle ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin, katıldığım bir kokteylde yakından gördüm çok albenili bir adam.
Gelin kısaydı o yüzden kimse üzülmedi mi? Çok orijinal bir ailesinizBoy sadece erkeğe yakışmıyor. Bizim ailemiz için sadece erkeğin değil kadının da uzunu makbul.
Ben de gördüm. adamın farklı bir aurası var gerçekten.Allah eşiyle ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin, katıldığım bir kokteylde yakından gördüm çok albenili bir adam.
Gelin kısaydı o yüzden kimse üzülmedi mi? Çok orijinal bir ailesiniz
Arkadaşım 1.55 eşi 1.90 12 yıldır evli ve çok mutlu. Çok dalga geçen oldu yıllarca. yeri geldi kızdı yeri geldi umursamadı. herkes haddini bilse keşkeİnsan eşini begenisine gore seçiyor hadi tamam da butun aileye ne oluyor acaba dedim icimden?
Benim de baba tarafi uzun annemler kisababannem annemi kisa diye begenmemiş, halam da dalga gecermiş yeni evlilerken. Sonuç kisaligim anneme çekmiş.
Arkadaşım 1.55 eşi 1.90 12 yıldır evli ve çok mutlu. Çok dalga geçen oldu yıllarca. yeri geldi kızdı yeri geldi umursamadı. herkes haddini bilse keşke
Aynı boyda olsalarda erkek, kadından kısa görünüyor maalesef. Başka faktörlere de bakın. 1. 74'üm, eski eş kişisi1.93'tü, boşandık.sonrasında evlendiğim eşim benden 1-2 cm uzun, onunla gözgçze gelmek harika. Anlaşabilecek ve bunu kompleks yapmayacaksanız Oluru var.Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Arkadaşım 1.55 eşi 1.90 12 yıldır evli ve çok mutlu. Çok dalga geçen oldu yıllarca. yeri geldi kızdı yeri geldi umursamadı. herkes haddini bilse keşke
İnsanların görünüşüyle dalga geçmek çiğliktir bence, dalga geçtiğini sananlar komik duruma düşüyor, herkes aynaya bakmalı önce.Bana göre onemli olan iki kişinin birbirini beğenmesi gerisinin bu kadar kafaya takmasi garip geliyor. He illa dalga gececekse arkasindan gecsin yani.
Afedersin mune kıza "g... Bacak" lakabı takmışlarİnsanların görünüşüyle dalga geçmek çiğliktir bence, dalga geçtiğini sananlar komik duruma düşüyor, herkes aynaya bakmalı önce.
Dediğiniz gibi önemli olan eşlerin beğenisi, onlar beğenmiş birbirini sevmişse aileler çevre ne derse desin.
Komik değil ama bana söyleseler gülerim, bilgisizlikleri akıllarını daha faydalı şeylere işletmeyişleri ve düşüne düşüne bu lakabı bulmalarıAfedersin mune kıza "g... Bacak" lakabı takmışlar
Bilemiyorum belki hoşunuza gitmeyebilir ama bence bir sorun bu. Sen sıkıntı etmesen bile sürekli karşına çıkacak birileri söyleyecek vs vs tabi bu benim fikrim. Ben olsam istemezdimMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?