dislananmidilli
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 22 Ağustos 2017
- 5
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi dislananmidilli
-
Böyle bir küfrü ediyor ama diyor ki demiş olabilirim sinirle ama sana o gözle bakmıyorum hakkında öyle bişey düşünmüyorum yok bidaha asla. Verilmiş sadakam varmış da gerçek yüzünü gördümHangisini yaparsan yap.Yeter ki sakinlesince sana yaklasmaya calisacaktir, aman diyim hak vermeye calisma.Saygisiz insan degismez.
Ağız alışkanlığından söyledim diyor yok böyle bişey ya cevap vermiyorum hala yazıyorHiç bişey demeyince de bi zaman sonra hatasını anlayıp a demek ki oda sinirliydi o an bişey demedi diyecek.
Sana ağzımı bozardim ama sen buna degmezsin. Küfür kalitesiz ve aciz insanın başvurduğu bır yöntem.
Hayatımın sonuna kadar seni siliyorum sakin karşıma çıkma .
Derdim ben olsam.
:)
Hiiiii. .!Ağız alışkanlığından söyledim diyor yok böyle bişey ya cevap vermiyorum hala yazıyor
Hangisini yapıyım sizce. Ağır küfür etti. Ne desem anlamaz gibi geliyor çok kötü bişey de yapmadım tartışıyorduk sadece. Zaten hiçbir kadın küfürü hak etmez orası ayrı. Ne çekiyosam insandan çekiyorum diyor bide ben suçluymuşum gibi. Hem bunu söyleyip beni yerle bir ediyor hemde çok basitmiş gibi üste çıkıyor hepinizin allah belasını versin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?