Hayatınızdaki İnsan Hayatınıza Nasıl Girdi

Bi arkadaş ortamında tanıştık.
Daha doğrusu benim bi arkadaşın işgüzarlığı.
Benim herüf oraya resmen görücüye gelmiş.
Görür görmez de mal bulmuş mağribi gibi muhabbet tutturmaya çalıştı benle.
Ogün çok pas vermedim.
Bidaha buluştuğumuzda evliliği kafasına koyup gelmiş.
Telimi aldı.
Mesaj yağmuruna tuttu.
Reddetmeme imkan vermedi.
Yapıştı.
Azcık maymun iştahlıdır kendisi.
1 ay sonra nişana ikna etti.
Sonrası çorap söküğü.
Adamdaki hırs Trump da yok.
Bi hayal kurdu mu, önündeki tüm engelleri bertaraf eder eşim.
İstedi ve evlendi.
Ben de olaya uyum sağlayan taraf oldum.
Okadar.

Baya hırslı

:):) Ben eski üyelerindenim, anılarımın canlanmasına sebep oldun. Hey gidi hey, ne aşıklarım olmuştu :) Başta çok nezihti, odtülüler ve bir kaç seçilmiş üniversite. Şimdi çok berbat. sevindim senin adına. :) Anılarımın canlanmasına sebep oldun güzel insan :)

Hahahah :))) benim de cok konustugum kisi olmus ama cogunun kiz dusurme pesinde oldugunu gorunce mesajlara cevap bile veremiyordum taa ki nisanlim bir mesaji ile beni guldurene kadar :) bir sıkımlik kursunum vardi iyi isabet ettirmem gerekliydi diyor gulusuyoruz hic inanmazdm oradan evlenecegime :))))))) ama bence hocam bir cok evliligin sebebi oldu :)))))

Oradan tanisip evlenen bir cift ile tanismistim .. nasip kismet isleri

İngilizceye dair bir forumda tanıştık. İnternet üzerinden sıradan bir arkadaşlık olarak başladı, zamanla evrilip aşka dönüştü. 3 yıl sevgililik döneminden sonra 10 aylık evliyiz şu an :)

Üniversitede tanıştık. Diyebileceğim tek şey onu ilk gördüğümde sanki uzun süredir tanıyormuşum hissi olmasıydı.

Çok tatlış konu, ben de merak ediyorum acaba kocam nerede?

yakın arkadaşımın yakın arkadaşı

Üniversitede tanıştık, bizim apart listesinden benim adımı buluyor, sonra olanlar oluyor, 1 yıllık evliyim

Nasip kısmet.

Daha da sosyalleşmeyi deneyin :)

Merhaba hanimlar kac gundur nette sıkıntı vardı birde is yogunlugundan dolayi cevaplayamadim o arada yorumlar birikmis oyle guzel hikayeler vardi ki hepsine ayri ayri duygularimi yazmak isterdim ama yetisemem diye toplu yaziyorum

Hepinize cok tesekkur ederim bu halimde umut oldugunuz icin hrpinizin cok guzel hikayeleri vardi bir coguna imrendim bir coguna Allah nazarlardan saklasin insallah hepinizin mutlulugu baki olsun Allah en kotu zamanlar askla atlatmayi nasip etsin

Ve insallah darusi basima olur cunku bu hayat yalniz ve sevgisiz cekilmiyor sahiden

Allah gonlune göre versin .Yar ve yardimcin olsun .Tum iyilikler seni bulsun

Ben hocamla evlendim. Evlilik kararini bana selam verdikten sonra ben zaten almistim :)

Nasip nerden gelir belli olmaz. Sokak sokak arayip bulunmuyor. Hop diye dusuveriyor onune. Evlilik telasina dusmeyin. Suan olmuyorsa ileride daha iyisi olacagindandir.

Biraz daha detaylı anlatır mısınız??Çok güzel bir hikayeye benziyor

inşAllah beklediyine deysin ve aradığın Aşkı bulasınn.. Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…