- 26 Haziran 2012
- 115
- 55
- 298
- 27
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Bi arkadaş ortamında tanıştık.
Daha doğrusu benim bi arkadaşın işgüzarlığı.
Benim herüf oraya resmen görücüye gelmiş.
Görür görmez de mal bulmuş mağribi gibi muhabbet tutturmaya çalıştı benle.
Ogün çok pas vermedim.
Bidaha buluştuğumuzda evliliği kafasına koyup gelmiş.
Telimi aldı.
Mesaj yağmuruna tuttu.
Reddetmeme imkan vermedi.
Yapıştı.
Azcık maymun iştahlıdır kendisi.
1 ay sonra nişana ikna etti.
Sonrası çorap söküğü.
Adamdaki hırs Trump da yok.
Bi hayal kurdu mu, önündeki tüm engelleri bertaraf eder eşim.
İstedi ve evlendi.
Ben de olaya uyum sağlayan taraf oldum.
Okadar.
Hahahah :))) benim de cok konustugum kisi olmus ama cogunun kiz dusurme pesinde oldugunu gorunce mesajlara cevap bile veremiyordum taa ki nisanlim bir mesaji ile beni guldurene kadar :) bir sıkımlik kursunum vardi iyi isabet ettirmem gerekliydi diyor gulusuyoruz hic inanmazdm oradan evlenecegime :))))))) ama bence hocam bir cok evliligin sebebi oldu :))))):):) Ben eski üyelerindenim, anılarımın canlanmasına sebep oldun. Hey gidi hey, ne aşıklarım olmuştu :) Başta çok nezihti, odtülüler ve bir kaç seçilmiş üniversite. Şimdi çok berbat. sevindim senin adına. :) Anılarımın canlanmasına sebep oldun güzel insan :)
Oradan tanisip evlenen bir cift ile tanismistim .. nasip kismet isleriHahahah :))) benim de cok konustugum kisi olmus ama cogunun kiz dusurme pesinde oldugunu gorunce mesajlara cevap bile veremiyordum taa ki nisanlim bir mesaji ile beni guldurene kadar :) bir sıkımlik kursunum vardi iyi isabet ettirmem gerekliydi diyor gulusuyoruz hic inanmazdm oradan evlenecegime :))))))) ama bence hocam bir cok evliligin sebebi oldu :)))))
Bizde işyerlermiz karşılıklıydı gel zaman git zaman önce arkadaş olduk,sonra ayni mahallede oturduğumuzu öğrendik:) şimdi evliyiz 4 yıllk birde bebemiz var. Daha fazla sosyal olmanız gerek bence yada birilerinin tanıştırması lazım devir değişti çevremde nice meslek sahibi kadın evlenmek istiyor ama bulamıyor kafasına göre birini
Benimkisi görücü usulü gibi oldu iki ay tanışma aşaması sonra söz nişan ve beşinci ayın sonunda evlendikbiraz hızlı oldu ama tam adrese teslim. Simdi de on yıllık evliyiz. Bende 30 yaşında tanıştım eşimle yani yaş için çok geç değil herşey nasip kısmet. Çok küçük yaştan beri çok talibim oldu ama üzümün çöpü armudun sapı diye diye kaldım sandım evde ama değilmiş. Allah bahtıni açık etsin gönlüne göre versin inşallah.
Gerçekten ümidinizi kaybetmeyin. Kısmetin nerden geleceği belli olmuyor.
Eşimle tesadüfen bindiğim takside tanıştık. Ilk gördüğümde vuruldum kendisine diye bilirim. Sonralarında görüşmeler kahve içmeler derken evlendik.
Gerçekten nereden nasıl geleceği belli olmuyor beyaz atlı prenslerimizin. (Hoş benimki beyaz atlı değildi sarı atlıydı :))) )
Sizinde karşınıza inşallah çok iyileri çıkar. Umutsuzca bakmayın derim. :)
İngilizceye dair bir forumda tanıştık. İnternet üzerinden sıradan bir arkadaşlık olarak başladı, zamanla evrilip aşka dönüştü. 3 yıl sevgililik döneminden sonra 10 aylık evliyiz şu an :)
Ben tam ümidimi kesmisken çalıştığım hastaneye tayin oldu benim eşim. Bi iki arkadas bizi birbirimize önerdi ikimizde olmaz dedik ilk 5 ay hic bi sekilde denk gelmedik ne nöbet çıkışı ne nöbet tesliminde. 5. Ayın sonunda köyün birinden kuduz tespit edilmis hayvan sahibi vatandaş getirdiler aşılama yapilacak gittim sordum hic bi fikri yokmus benimkinin bende ne bicim mezun olmus ya diyip kızıp gittim hastayi gönderdim daha büyük bi hastaneye. Velhasil kelam o gün beni beğenmiş bi bakayim demiş 3 gun sonra birlikte nöbet tuttuk küçük bi ilcede çalışıyorduk kahve yaptim buna da götürdüm o ara sohbet ettik o kadar sonra zorla dışarıda bulusmaya calismalar vs vs bakti olmuyor arkadaslari soktu devreye. Sarıkamışa kayaga götürdü zorla orda çeldi aklımı ve sevgili olduk. 4 yıldır beraberiz.
Benimki lisede girdiHala tovbe estağfurullah diyoruz Kocisimi gorunce kim kiz bu ne karizma dedim ergenlige bak Sonra baya bakistik .O zaman telefon falan az ve pahali . Benden de bir kac ust donem bu .Konustuk bir iki uatanarak .Beni bekle dedi Uniyi kazandi msnden konusuyoruz bellir saatlerimiz vardi haftada bir kez annem pazara gidince konusuyorum.Annemin telinden .Ariyor beni .Meger bursunu verirmis kontore .Tabi ben yillar sonra ogrendim. .Yanini kazandım gittim .Herkes unide tanistik sanar.Bulustuk nisan dugun evlilik.Evlilik kader isi o kadar alakasiz memleketlerdendik o kadar ailelerimiz farkli .Ol deneni yasatiyor hayat .
Okulda tanıştık sonra üniversite de çıkmaya başladık ve öğrenciyken evlendik, 15 yıldırda evliyiz, iyikide evlenmişim eşimle.
Anannem Üniversiteye başlarken demiştiki derslerine iyi çalış ama gözün kalbin açık olsun, belki kısmetin oradadır. Haklıymış rahmetli
kocam iş hayatından gırdı hayatıma.
gorucu usulu veya bırının tanıstırmasıyla falan ben yapamazdım mesela. bızzat benım yerınde gorup begenıp benımsemem gerek
sızın buna uygun ortamınız yoksa bu surec dogal olarak uzar tabı
Baska bir iliskim varkende arkadasimdi cok makaraydi iyi anlasirdik ... iki cihan bir araya gelse bu denli ask yasacagimiz ikimizin aklina dahi gelmezdi .. once Rabbim sonra kader bizi bir araya getirdi
Suan cok mutluyuz rabbim daim etsin
Insan hic ummadigi yerde ummadigi insanla bir bakiyor ki eevlenmis...
hayatin cilvesi ac kapilarini sen o sana gelecektir ....
Üniversitede tanıştık. Diyebileceğim tek şey onu ilk gördüğümde sanki uzun süredir tanıyormuşum hissi olmasıydı.
Nasıl olduğunu anlamıyorsun bile inan .. O seni buluyor zaman î gelince ... mesela biz .. dùrùmcùde tanıştık . Polis okulundayken staj â gelmiş benim memleketime :) O diyarbakırlı ben k.maraş.. Sen duşun bak nerden nereye
Bizde üniversite de tanıştık. İlk görüşte gıcık oldum kendisineGel zaman git zaman ortak projelerde görev almaya başladık. Sonra bir baktım bu adam bana yürüyor :) Biraz naza çekeyim dedim ama bizimkinin çevresi pek geniş. Arkadaş ortamında başka kızları gördükçe nevrim dönmeye başladı. Bunun üstüne bende yürümeye başladım
Öyle böyle derken olanlar oldu :) :) İyiki de olmuş :)
O askerdi izinden dönüyordu bende tatile gidiyordum o sıra (sabah 6 tabi) :) birbirimizi havaalanında gördük. ( Sabiha Gökçen Havaalanı bizim aşk yuvamız :) ) Birbirimizin Nereye gideceğini bilmeden bakıştık. Uçak saati geldiğinde bir baktık ikimizde aynı uçağın kapısında sıraya girdik ve dayanamayıp numaramı istedi bende asla yapmayacağım şeyi yaptım numaramı verdim. Resmen ona karşı çok güven hissettim o an. Uçakta da arkalı önlü denk gelmiştik tabi(Normalde 2 gün öncesi dönmesi gerekirken ayni gün yolculuk ediyoruz) İşte kader,kısmet diye buna deriz.. İkimizde ayrı illerde yaşıyoruz. Uzun mesafe ilişkisi bizimkisi :) Çok şükür 2 senedir beraberiz. Seneye sözümüz var bekleriz inşallah sizde kendinize göre birini bulursunuz hayırlısıyla...
Internette ama hangi mecrada tanistigina bağlı. Ben kalkip arkadaslik, evlilik, tanisma chat sitelerine üye olmam, olmadim. Oradan birilerine güvenmem pek. Onun dışında internetteki insanlar uzayli degil. Internettekilerde disardaki insanlar neticede...
Internet degilde arkadas ortaminda, disarda tanidiklarimin hepsi cok iyi insanlar çikmadi surekli. Hatta cevre tarafindan cok efendi, iyi denilen tipin bile altindan neler cıktı.
Çok tatlış konu, ben de merak ediyorum acaba kocam nerede?
Valla arkadaşımla yürürken yolda karşılaştık arkadaşımın arkadaşılarıydı. muhabbet ettik tanıştık zaten aynı arkadaş grubu içinde gibi olduk o muhabbet sonrası, ama ben görüp gözüme kestirdiğim için bi ayrı davrandım bahanelerle aynı zamanda aynı yere denk geldik tamamen benim çabamlaama o da hoşlanmış benden yanıma filan oturmaya çalışıyormuş hep arkadaşlarla yemek yerken öyle dedi. Sonra yürüdü gitti bizim iş
yakın arkadaşımın yakın arkadaşı
Bu devirde bende çoğu İnsan mantık evliliği yapıyor. Özellikle kadınların iş yaşamına girmesi bu konuda kilit nokta oldu . Eskiden seçim hakkımız yoktu erkekler bizi seçer aileler onaylar bir şeyler olurdu. Şuan aman onun işi Yok ötekinin işi uymaz diğerinin kültürü bir değil diye diye hoşlantılardan uzak duruyoruz. Bende de güvensizlik olmuştu tanımadığım insanlara karşı. Görücü usülü başlayan sevgililikle devam eden evlilik yaptım . Çok seviyor muyum hayır. Evlendik falan ..hamileyim . Kendi açımdan ona karşı sadece güven var gerisi tırt.. memleketim ve ailesi belli.. ailem de araştırdı olur verdi .. ama kim derdi ki ben görücü ulülü evleneceğim ????? İşte güven almak önemli
Twitter'da yazdıkları dikkatimi çekiyordu takip etmeye başladım sonra cevap vermez ama yine de yazayım diye Twitter'dan mesaj atıp Instagram hesabının istedim ordan da takip etmek için karşılıklı takipleştik şimdi evliyiz :))
Ben esimi fakultenin partisinde gormustum,sinif arkadasimin ev arkadasiymis, farkli fakultedendi kendisi.
Uzaktan gordugum an " bu adam benim cocuklarimin babasi olacak " demistim
Tanistigimizda son siniftaydik,8 ay icinde nisan dugun oldu, 8 yillik evliyim, cocuklarimin babasi oldu gercekten
Üniversitede tanıştık, bizim apart listesinden benim adımı buluyor, sonra olanlar oluyor, 1 yıllık evliyim
Nasip kısmet.
Daha da sosyalleşmeyi deneyin :)
Ablamla aynı işyerinde çalışıyolar
Ben ablamı ziyarete gittiğimde bi kaç kez beni görüyo o kadar.
Sonra oraya bağlı başka bi kurumda çalışmaya başlayacağım, toplantıya gittiğimde görüp tanıyo ve ertesi gün tanışıyoruz.
3 yıl sonra nişanlanıp 1 yıl sonra evlendik şimdi oğlumuzu büyütüyoruz :)
okulun son yılında tam okulu bitirecekken buldu Aşk benisınıfımıza başka sınıftan 4 erkek geldi ve benimki de onların arasındaydı. benden sınıfımıza gelmeden hoşlanıyormuş bile. 4 kez görmüş beni okulda ama ben tanımıyodum bile. arkadaş olduk ilk başta. bana karşı hisleri olduğunu bilmiyodum. sonra akşam mesajlaşırken söyledi aceleyle konuyu kapatıp iyi geceler dedim sabah okula gitmedim utanıyodum ve ne diyeceğimi bilmiyodum çünkü.. 3 gün sonra evet dedim ve sevgili olduk. ilk aşkım oldu biz tartıştık barıştık ayrıldık birleştik derken okul bitti ve o zaman ayrılmıştık. sınava girdik ikinizde üni.yi kazanamadık.o askere gidecekti ve ben cok korkuyodum mesaj attım "sınıf arkadaşıyız iyi yolculuklar iyi git iyi gel" dedim o da teşekkür etti vedalaştık. ben 1 yıl konuşmadan sesini bile duymadan sevdim bekledim onu. beni hala sevip sevmediğini bile bilmiyodum. o askerdeyken 3 gün peş peşe onu rüyamda gördüm. bana bakıyo mazlum mazlum bişey söylemek istiyo ama gidiyo. rüyamın birinde büyük düğün çadırının içindeydik. neyse ben dayanamıyodum artık kız kardeşime sen x'e msj at seni rüyamda görmüştüm iyimisin de( kardeşim de bizle aynı sınıftaydı sınıf arkadaşı sayılır onun da) neyse kardeşim yazdı ve onun 3 gündür hastanede olduğunu öğrendi ve en tuhafı da o ki ayağına çadır demiri düşmüş o anlamış ama benim gördüğümü öyle söylüyor. neyse işte. bundan bundan 5 sene önce tekrar başladık ve bu defa ciddi tabi) 2014te nişanlandık 2015te evlendik ve şu an 3cü senemizdeyiz ve şükür Allahıma çok mutluyuz. 9senedir tanıyorum eşimi ve iyi ki de tanımışım. ilk ve son aşkım... umarım siz de hayatınızın aşkını en kısa sürede bulursunuz
4 yıl önce oyun oynarken tanışmıştık, ama farklı şehirlerdeydik, zor ve uzun bir süreçti, bir şekilde işimiz rast gitti, aileler de tanıştı, şanslıydım ki onun gibi düzgün biriyle tanıştım, Allah acıdı herhalde, herzaman şükrederim, 5 gün sonra nişanımız var inşallah, hayırlısı
Sana tek tavsiyem sakın bu yalnızlığını internet üzerinden, uzaktaki birine aşık olarak atlatmaya çalışma. Online sevgili yapma sakın.
Her nasip vaktine esirdir derlerinşallah hayatına öyle güzel bir insan girer de beklemelerime değmiş dersin <3 ben üniversitede buldum klasik bir şekilde Sınıf arkadaşımdı adı olmayan bi ilişkimiz vardı arkadaşlık değil sevgililik değil sonra bi küstük 1,5 yıl küs kaldık sonra tekrar msj attı barıştık sevgili olduk 3 yıl olacak nerdeyse <3
Niye hayatınızda biri olmasınmış? Sevmek sevilmek sevişmek gibi güzel şey azdır dünyada.
Ben sizin yerinizde olsam (hayatta 30 yaşımı bekleyemezdim zaten de) önce ortaokuldan liseden falan hoşlandığım birileri olduysa sosyal medyadan onları stalklardım. Hala bekar ise ordan bi yürürdüm. İlla evlenecek değilim ya bi görüşme vs denk getirirdim.
Bu olmadı mı o zaman eşe dosta akrabaya evlenme niyetimi çıtlatırdım. İllaki öneri gelecektir o kişilerle bi görüşürdüm.
Gene mi olmadı? İşimle ilgili forum site dernek sendika artık neresini uygun bulursam oralara takılıp kendime uygun birileriyle tanışırdım.
Bu kadar çabaya da olmuyorsa o zaman vazgeçerdim.
Ben öyle durduk yere kimsenin geleceğini sanmıyorum. Bi arkadaşım var o da hayatında biri olsun istiyor ama diyor ki ben durayım beyaz atlı prens gelsin beni bulsun. Hı hı evet kesin gelirgelenlere de şans vermiyor ki. Daha fotoğraftan eliyor. Hiç sevgilisi olmamasını normal buluyorum ben de öyle olunca.
Sizi de Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Ama azıcık çaba lütfen
Benim nasıl tanıştığımı da yazayım
15 yaşımdaydım eşim de o Zaman 20
Beni görüp takip etmiş oturduğum yeri mailimi falan bulmuş bi süre mesajlaştık
Ben kendisini beğenmediğim için sadece bi kere görüşürüm dedim
Sonuç 12 senedir birlikteyiz
O ilk buluşmaya gitmeseysim şu an hiçbir şey olmazdı
İş arkadaşı iş arkadaşımdır gibi bişey yazmışsınız ya
İşte orada hatanız var
Okul arkadaşı
İş arkdaşı
Ortak arkadaş
Dernekten arkadaş
Evlenilecek grup
gibi birbirinden ayrı kümeler yok aslında :)
Sizin müstakbel eş/sevgiliniz zaten bu grupların içinde bir yerde
İnsanların ruh eşi diye bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. 6-7 milyarlık dünyada bizim ruh eşleri nasıl oluyor da aynı sınıfa aynı iş yerine aynı şehre/mahalleye düşüyor
Hepimiz sadece fiziksel olarak hoşumuza giden kimyamızın tuttuğu mantığımızın yattığı uygun birini seçiyoruz.
29 yaşıma kadar kimseyle sevgili anlamında görüşmedim. 3 4 kişiyle mahalle baskısı sonucu yarım saati bulmayan görüşmem oldu. Öyle asosyal falan da değilimdir. İkili ilişkiler bana anlamsız içi boş geliyordu. Anne babam dışında çevremde gördüğüm evliliklerde kadınlar hep sürekli çabalamalarına ev,iş arası mekik dokumalarına rağmen eşine ve ailesine yaranamıyordu. Yani evlilik ilgimi hiçbir zaman çekmedi. Ortak bir arkadaş vasıtasıyla eşimle tanıştım 1.ay sonu söz 3. ay nişan 4. ay nikah ve 6. ay sonu düğün ile evliyim. Evlilikte dışardan gördüğüm gibi değilmiş doğru insanı bulunca taşlar yerine oturuyor. Bana 6 ayda evleneceksin deseler hadi ordan derdim. Vakti gelince oluyormuş
birbirimizden bihaber , tayin olduğumuz şehire alışamayıp kendimize vakit geçirecek aktivite olarak bir tur a gideyim bari dediğimiz vakit , gezide tanıştık. 2 günlük geziden sonra eve dönmek üzere otobüse binerken numaramı istemişti, e tabi zaten öncesinde bakışmalar, gülüşmeler filan .. belliydi bişeyler olacağı... iyi ki de gitmişim o geziye...şimdi minik oğlumuzu bekliyoruz nasipse
3 yillik iliskim olan parmagima yuzuk takan sevgilim hayatima 1 gecede girdi :) Hic ugrasmadan hem de. Arkadaslarimla beraberken arkadasim onu da cagirmis ortama ve biz orda tanistik 1 saat icinde sarmas dolastik çekim mi dersin kader mi dersin bi daha da hic ayrilmadik. Bekleyince olmuyor boyle şeyler bir anda oluşuyor ne olduğunu kendin bile anlamiyorsun ve hicbir sey icin gec degil söz konusu aşksa
Bu isler belli olmuyor ki bir arkadasimin sevgilisi vardi ama iliskisini sahiplenmeyen bi sevgiliydi o cocugu biraktigi gun isyerine yeni birisi gekiyor tanisiyolar sonra cok iyi anlastiklarini fark ediyolar cocukta evlilik isteyen biriymis hazirmis o konuda evlendiler mutlular
Ben net ortaminda tanistim bu arada 31 yasimdayim 27 yasima kadar bekleyip durdun biri karsima cikar diye ama o biri her kim ise bi turlu cikmadi karsima cunku cevrem hep kadinlarla dolu begenebilecegim hic erkek cikmadi sansima 2 tane olfu ikisiyle de guzel bir ask yasadim sonuclar olumsuzda olsa.. yani netteki gelende insan evlenenlerde var ama ilk etapta gozlemlemek lazim meslegini dogrunmu soyluyor resimlerini filan gozlemlemek lazim mesela .. gerci ben tekrar barisirim diye dusunuyorum 1 yili devirdik..
Teyzemin üniversite arkadaşıydı eşim. Hepiniz evlendiniz bir bana kız bulamadınız diye teyzeme sitem etmiş. Teyzemde levissi bekar git onunla evlen demiş. Merhaba demek için numaramı almış. Tanıştık, anlaştık 1.5 ay içinde söz, nisan, düğün oldu. Şimdi 11 aylık evliyiz ve 20 günlük bebeğimiz var. Eşim benden önce nişanlanmış ayrılmış. Kız onu parası yok diye terketmiş. İyi ki ayrılmışlar. İyiki bana nasip olmuş.
tam sizinle benzer durumlari yaşarken eşim çıktı karşıma :) benim iş yerime gelmisti tamamen işle alakali bi konuydu, yarim saat filan işle alakali konuştuk ama aralarda benle ilgili detay bilgiler sordu. benden hoşlandığını hissettim, e bende onu beğendim yani :) meğer eşim uzun zamandir evlenmek niyetindeymis ama bi türlü kafasina yatan biri çıkmamış karışına, beni görünce işte evlenmek istediğim kişi demiş. bana ulaşması filan biraz karışık ve zor oldu ama sonunda evlendik... biraz nasip bu işler onu anladim.
Aynı işyerinde çalışıyoruz bizimde bakışarak oldu boyu benden çok uzun ben 1.69 o 1.87 sürekli çarpıyordum çocuğa yanlışlıkla ayağına basıyordum hemen nikah kıymamiz lazım dedi ben bir utandim sormayın gitsin isimlerimizi öğrendik numaramı istedi sevgiliyiz şimdi
Bi arkadaş ortamında tanıştık.
Daha doğrusu benim bi arkadaşın işgüzarlığı.
Benim herüf oraya resmen görücüye gelmiş.
Görür görmez de mal bulmuş mağribi gibi muhabbet tutturmaya çalıştı benle.
Ogün çok pas vermedim.
Bidaha buluştuğumuzda evliliği kafasına koyup gelmiş.
Telimi aldı.
Mesaj yağmuruna tuttu.
Reddetmeme imkan vermedi.
Yapıştı.
Azcık maymun iştahlıdır kendisi.
1 ay sonra nişana ikna etti.
Sonrası çorap söküğü.
Adamdaki hırs Trump da yok.
Bi hayal kurdu mu, önündeki tüm engelleri bertaraf eder eşim.
İstedi ve evlendi.
Ben de olaya uyum sağlayan taraf oldum.
Okadar.
:):) Ben eski üyelerindenim, anılarımın canlanmasına sebep oldun. Hey gidi hey, ne aşıklarım olmuştu :) Başta çok nezihti, odtülüler ve bir kaç seçilmiş üniversite. Şimdi çok berbat. sevindim senin adına. :) Anılarımın canlanmasına sebep oldun güzel insan :)
Allah gonlune göre versin .Yar ve yardimcin olsun .Tum iyilikler seni bulsunMerhaba hanimlar kac gundur nette sıkıntı vardı birde is yogunlugundan dolayi cevaplayamadim o arada yorumlar birikmis oyle guzel hikayeler vardi ki hepsine ayri ayri duygularimi yazmak isterdim ama yetisemem diye toplu yaziyorum
Hepinize cok tesekkur ederim bu halimde umut oldugunuz icin hrpinizin cok guzel hikayeleri vardi bir coguna imrendim bir coguna Allah nazarlardan saklasin insallah hepinizin mutlulugu baki olsun Allah en kotu zamanlar askla atlatmayi nasip etsin
Ve insallah darusi basima olur cunku bu hayat yalniz ve sevgisiz cekilmiyor sahiden
Biraz daha detaylı anlatır mısınız??Çok güzel bir hikayeye benziyorBen hocamla evlendim. Evlilik kararini bana selam verdikten sonra ben zaten almistim :)
Nasip nerden gelir belli olmaz. Sokak sokak arayip bulunmuyor. Hop diye dusuveriyor onune. Evlilik telasina dusmeyin. Suan olmuyorsa ileride daha iyisi olacagindandir.
Evlendiniz mi peki??Internette bir sohbet sitesinde 3 kişi ile konuşup çıkacağını söylemiş kendi kendine 3. Kişi bendim konuştuk ilerledi
Nişan yapıcaz izne gelmesini bekliyorum görevde şu an. 5 senedir beraberizEvlendiniz mi peki??
Çok güzel çok mutlu olursunuz inşallah.Nişan yapıcaz izne gelmesini bekliyorum görevde şu an. 5 senedir beraberiz
Teşekkürler Allah herkese nasip etsin mutluluğu :)Çok güzel çok mutlu olursunuz inşallah.
Amin...:)Teşekkürler Allah herkese nasip etsin mutluluğu :)
inşAllah beklediyine deysin ve aradığın Aşkı bulasınn.. AminnMerhaba hanimlar kac gundur nette sıkıntı vardı birde is yogunlugundan dolayi cevaplayamadim o arada yorumlar birikmis oyle guzel hikayeler vardi ki hepsine ayri ayri duygularimi yazmak isterdim ama yetisemem diye toplu yaziyorum
Hepinize cok tesekkur ederim bu halimde umut oldugunuz icin hrpinizin cok guzel hikayeleri vardi bir coguna imrendim bir coguna Allah nazarlardan saklasin insallah hepinizin mutlulugu baki olsun Allah en kotu zamanlar askla atlatmayi nasip etsin
Ve insallah darusi basima olur cunku bu hayat yalniz ve sevgisiz cekilmiyor sahiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?