Hayatınızdaki İnsan Hayatınıza Nasıl Girdi

Hiç hoşlandığınız, platonik de olsa sevdiğiniz biri olmadı mı?
Oldu ya :) o kadarda duygusuz degilim sevebiliyorum ama genelde hep platonik olarak icimde yasiyorum otesi olmuyor karsimdaki insana hislerimi belli etmemek icin kendimi paraliyorum

Sanirim sizin tanisma hikayenizi okumustum eger yanlis hatirlamiyorsam oydu ve guzel bi hikayeniz vardi darisi basima :)

Kocamla aynı semtin insanıyız ( gerçi o güne kadar hiç karşılaşmamıştık ama) bir arkadaşımın iş yerine kahve içmeye gittiğimde kapıdan girdi göz göze geldik. Onunda arkadaşı o çevrede çalışıyormuş ve arkadaşıma bir konuda yardım etmiş geçerken merhaba demek istemiş. Tabi o an ; herhalde zamanın durması dedikleri şey böyle bir anı anlatmak için kullanılabilir. nerdeyim, ben kimim, bu kim, etrafta biri var mı? gibi dünyevi şeyleri unuttuğum gözümü alamadığım daha doğrusu gözlerimizi kaçıramadığımız o bir dakikanın ardından arkadaşımın seslenişiyle kendime geldiğim o ana geri döndüğüm bu kim acaba deyip sonra arkadaşlar aracılığı ile bir araya getirildiğimiz ( ki o ilk karşılaşmamız dikkat çekmeyecek gibi değildi. Arkadaşlarımız hemen aramızdaki etkileşimi fark etmişlerdi.) ve 6 yıllın ardından evlendiğim 8. yılımı kutladığım hayat arkadaşım 2 çocuğumun sevgi dolu babası olan kocamla böyle tanıştık, görüştük ve evlendik. Şimdi senin durumuna gelelim. etik değil iş arkadaşları demişsin katılmıyorum. Benimle ilgilenen insanların bu iyi niyetini kötüye kullanmak gibi bi şey demişsin çok saçma buldum. Sanırım takıntılı ve önyargılısın. aşırı kuralcısın ve kendini dizginliyor, sınırlandırıyor ve kalbini açamıyorsun. Ama ben etkileşime inanırım yani gerçekten birinden etkilensen bu gerekçelerin anlamını yitirir. Ama kendini sıkıp sınırlandırmaya devam edersen kızkurusu olarak hayatını yalnız noktalayacaksın. Hiç evlenmemende sorun yok insan doğru kişiyi bulamayınca evlenmek için evlenmemeli ancak bu kadar kısır bir dünyaya da hapsolmamalı diye düşünüyorum.

Cok tesekkur ederim ederim benim isimde cok yogun oluyor arkadaslarimin islerode cok fazla zamanlarimiz denk gelmiyor ama denk geldikce firsat buldukca bulysmaya zaman gevirmeye calisiyoruz

Canım seni önceki konundan biliyorum,gelişmelerden bizi de haberdar et.

Ben küçüklükten beri hep hayalini kurardım, kafamda canlandırmadığım senaryo kalmamıştı, en son öyle bir duruma gelmiştim ki kafamda bizim tanışma anımızda müzikler çalıyordu. Neyse. Onca hayalden sonra kuru kuru arkadaşım sayesinde tanıştık biz. Zaten ilk öpen de bendim. Ne ilan-ı aşklar canlandırmıştım kafamda oysaki.

Çevrenizi genişletin, hazır bekarsınız bir sürü kursa gidin, kendinizi geliştirin. Kendinizi başka şeylere verirseniz ve bekar hayatınızdan zevk almaya başlarsanız aklınıza gelmez derim ben.

Liseden çok az beraber aynı sınıfta okuduğum kişiyle ,ki 30 yaşına kadar da hiç görmemiştik birbirimizi,evlendik
Nereden nereye
Aynı şehirlerde bile değildik
32 de evlendim
Aradaki 2 yıl sevgili bile değildik
Kısmet

Biz ortaokulda tanıştık, aklımın ucundan bile geçmezdi. Yanaklarımız kızarırdı sırada yanyana otururken, ellerimin nasıl terlediğini hala anımsıyorum. Bence bu işler nasip işi.. yaşını hiç kafana takma, bir bakarsın biri çıkar musmutlu olursun iyi ki de beklemişim dersin..

Hiç tanımadığım bir sınıfa geçtiğimde dersle ilgili bir şey sormak için sınıf listesinden rastgele sayı tutarak seçtiğim çocuk ile 2 yılı aşkındır sevgiliyim, önümüzdeki yaz nişanlanacağız her şey planladığımız gibi giderse Resmen ooo piti pitiyle hayatımın aşkını buldum

Eşimden boşanmıstım
4 yıldır yanlızdım
Hayatıma giren erkekler hep akbaba rolündeydi
Hiç umudum yoktu
Birgün senelerdir görmediğim üniversite arkadasımı ziyarete gttim
8 senedir
O sehire gitmıyordum
Kafam cok bozuktu, çalısan bir bayandım
Haftasonu kafam dağılsın diye arkadasımda kalmaya gttim
Tabi 8 sene üzerine arkadasımla ilk defa görüşünce foto cekindik faceye koyduk
Şimdiki eşi m olan kişi :)
O arkadasımın facede arkadasıymıs
O foto sayfasına düşünce bayılmıs bana:)
O anda ben arkadasımdayken arkadasıma watsaptan yazmıs
Ben bu kızla evlenmek isterim , kim muhakkak tanıstır diye
O anda bayan arkadasım bana birsey demedi
Ben ertesi gün kendi evime döndüm
İşten geldm pijama terlik takılırken bayan arkadasım durumdan bahsetti
Eşimin profiline girdim
Çok uçarı geld bana tipi
Klupler alemler vs
Ugrasamam dedim bayan arkadasıma
Snr eşim bana davet attı
Can sıkıntısı ekledim ben de:)
O ucArı düşündüğüm adamın içinden melek gbi bir
İnsan cıktı ve 3 bucuk senelik evliyiz:)

okulun girişimcilik ile ilgili bir kulübünde yönetim kurulu başkanıyım,sevgilim de komite başkanlığına aday oldu ama seçilmemesi için elimden geleni yaptım "bu anca fifa oynuyor bundan kulübe yarar gelmez" dedim...Yine de seçildi

sonra kulüp için seminerler falan düzenledik bir sürü şirket sahibi müdür vs gidip görüşüyoruz ikimiz. en son iş bitti kendimi tutamadım koccamann sarıldım böyle ama hani iş şeyisi büyük şeyler başardık diyerekten

bu da kahve içelim dedi içtik. normalde hep birbirimize laf sokardık,o günden sonra öğle yemeklerinde gelmeye başladı yanıma,ne bileyim sanki denk gelmiş gibi sevdiğim cupcakeler var onları falan getirdi,bir gün de açıldı.

zaten ben de ondan hoşlanıyordum,hiç naz falan yok direkt kabul ettim

bizi tanıyan kimse inanamadı herkes zıt kutuplar olduğumuzu düşünüyor ama nereden geleceği belli olmadı işte... Hiç beklemediğim bir yerden beklemediğiniz bir anda oldu.

Umarım siz de çok mutlu olursunuz.

Ben de sizin gibi katı kuralları olan ince düşünen biriydim, oturdugum kasabadan kimseye bakmam diyordum.Hele ki arakdaşlarımın abisi hiç olmaz diyordum abi derdim hepsine.Derken dersanede bi kız arkadaş vardı aynı kasabdaymışız abisi de dersanede çalışıyormuş ben abi felan derdim ki benden yaşça büyük.Beraber gidip gelirdik.O zamanlar kalbim aşka kapalıydı.Birini sevmiştim olmamıştı.
Bir gün arkadaşımı aradım telde biri çıktı abisiymiş, ama bu dersanede degil askerdeki abisi.Kendimi tanıttım evde olmadıgını söyledi ,hatta telde ufak bir gıcıklıgı oladı bana.Ben dedim askerde ki abisimisiniz yok askerde ki degil askerden geldim demişti.
Yine tesadüf evlerine gittim arkadaşım evde yokmuş çok yorgundum,bisikletle gidip geliyordum su istedim su verdi bana orda ufak bir sohbet oldu.Begenmiş beni bahsetmiş ama ben kabul etmedim.Demiştim ya o zamnlar aşka kapalıyıdım.Kısmet bu isler tabi 5 ay sonra bir laf kaçtı azımdan kabul ettim.8 ay birbirimizi tanıdık.çok şükür 12 yıllık evliyiz.Büyük konusmamak gerekmiş.

Bahsettigin chat sayfasi canim. chat sayfasi degildi bizimkisi dedigim gibi universite mezunlari vardi tc ile giriliyodu bloglar vardi kultur sanat siyaset vs.. (eksi gibi dusun) ama kiz dusurmek icin kullanan bir cok cocukta vardi tabi.cogu mesaja cevap veremezken benimki oyle bir sey yazdi ki tebessum ettim ve kafam dagilsn konusayim modunda konustum :) guven problemim zaten hep vardi bugun hic beklemedigin insanlar bile iclerinde neler tasiyorlar ? Dedigim gibi benim cok yasanmisligim ve insan analizlerim iiyidi.Bir cocukla gorustugumde amacinin ne oldugunu bazen ne yazik ki diyerek goruyordum.(bu da yoruyor ) ama nisanlim sosyal medya bile kullanmiyor.Yine de Allah sasirtmasin.ailelerimiz birebir uydu ayni kulturden geliyoruz..demem o ki kaderindeyse bir sekilde baglaniyor elin kolun.sana sosyal medyadakilere guven demiyorum tabii ki kendini cok farkli tanitan ve kotu seylerle karsilasan insanlar da var ben sansliydim belki.bir de gruplara katilabilirsin yasadigin il de..kultur sanat etkinlikleri gezileri cok faydali oluyor sosyallesme acisindan

Aa oldunuzmu sevgili:)) hadi hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…