- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Oldu ya :) o kadarda duygusuz degilim sevebiliyorum ama genelde hep platonik olarak icimde yasiyorum otesi olmuyor karsimdaki insana hislerimi belli etmemek icin kendimi paraliyorumHiç hoşlandığınız, platonik de olsa sevdiğiniz biri olmadı mı?
Sanirim sizin tanisma hikayenizi okumustum eger yanlis hatirlamiyorsam oydu ve guzel bi hikayeniz vardi darisi basima :)Eşimle biz aynı cadde de çalışıyorduk yani o mağaza sorumlusuydu benim çalıştığım iş yerime para bozdurmak için geldi ve ilk görüşte aşık olmuş öyle söyledi bende tanıdıkça aşık oldum ❤❤❤
Yani canım bizim tanismamiza 200 TL vesile oldu
Cok tesekkur ederim ederim benim isimde cok yogun oluyor arkadaslarimin islerode cok fazla zamanlarimiz denk gelmiyor ama denk geldikce firsat buldukca bulysmaya zaman gevirmeye calisiyoruzCunku sende her kadinin istediklerini istiyorsun.sevmek sevilmek ilgi gormek simarmak simartilmak heyecan tutku vs vs vs.
Yasin ise tam zamani.bende 33 yasindayim ve kizim olmasa keske ilk evliligimi yapmasaydim derdim.
Spora gidebilirsin.belki bazi kurslar.kamplar.
Kiz arkadaslarinla bol bol.kahve ic belki birinin bi arkadasi gecerken sizin masayada oturuverir.
: )))
Insallah diledigin mutlulugu yakin zamanda bulursun
Ne tevafuk bende daha tanismadim belki bizde birgun burda tanisma hikayemizi yazariz :)Henüz tanışamadım
Ne tevafuk bende daha tanismadim belki bizde birgun burda tanisma hikayemizi yazariz :)
Canım seni önceki konundan biliyorum,gelişmelerden bizi de haberdar et.Otobüs yolculuğunda görüp sevdim muavin kendileri..
Şuan sevgiliyiz..
Kaderin nereden geleceği belli olmaz, eskilerim hep çekyatın altına girseniz bile nasibiniz gelip bulacaktır sizi derdi. İnanıyorum bu lafa, umarım sizin içinde en hayırlısı olsun kısa zamanda..
İnşaAllah canım ❤Sanirim sizin tanisma hikayenizi okumustum eger yanlis hatirlamiyorsam oydu ve guzel bi hikayeniz vardi darisi basima :)
Eşimden boşanmıstımİyi aksamlar hanımlar buda dert mi diyenler olabilir ama demeyin evet bazıları için dert misal benim yada benim gibiler için çünkü 30 merdiven dayamak üzereyim ve hayatima ciddi manada kimse girmedi ciddi dediysem hani cıktığım gorustugum olduda evlilik dusundugum olmadi gibi algılamayin duygusal olarak hayatima kimse ama kimse girmedi simdiye kadar
Birkac kez birilerinden gorusmek tanismak isteyen birileri oldu ama ya güven vermedi yada aynı hayat gorusune sahip kişiler degildik diye hic tanimaya bile yeltenmedim
Ama cevreme bakıyorum neredeyse hayatinda biri olmayan hic kimse yok gibi ya sozluler ya nisanli ya evli yada birileriyle gorusuyorlar yasta ilerliyor ama bende aday adayı dahi yok aslında sanki duruma alıştım benimsedim kabullendim gibi ama aileden gelen sevme sevilme ilgi ihtiyacını yoklugunu hep fazlasiyla hissettim o yüzden bazen sevme sevilme hissim uyuyan dev gibi uykudan uyaniyor
Benimde ruhum sevmek istiyor sevilmek istiyor cwvrendeki arkadaslarim gibi ilgi alaka gormek istiyor ama nerdeee
Soyle soyleyeyim bazı nedenlerden dolayi universiteye yasitlarimdan cok sonra hazirlanmaya basladim o yuzden okul hayatimda akranim yok sayilirdi
Is hayatinada gec basladim is yerimde tecrube sahibi arkadaslarim dahi benden cok kucuk
Zaten açıkçası sacma bi sekilde is yerinde oyle bi beklenti icinde olmak (yani biriyle tanismak evlenmek)etik degil gibi geliyor sosyal arkadas cevremdeki insanlara arkadastan bir adım ileri bi gozle bakamiyorum
Vel hasıl-ı kelam sözün özü zaten ortada kimse yok ve ben bu dusuncelerle hareket ettikce sanirim birinin hayatima girme ihtimalide yok birde soyle bir sorun var ki bazen cevremde ilgi alaka gosteren birileri oluyor arkadaskarim x sahis senden hoskaniyor demedikce o insanin ilgi alakasinin duygusal yonde oldugunu algilayamiyorum hatta arkadaslarimdan israrla bak x sahis senden hoslaniyor diyenler oldugu halde size oyle geliyor hareketlerini farkli yorumluyorsunuz diyorum bunu mutevazilik olarak degil sahiden oyle gordugum icin dusunuyorum
(zaman zaman fazlasiyla ilgi alaka gosteren kisiler oluyor ilgileri cok hosuma gidiyor ama sanki farkli yonde dusunmek iyilik yapan insanin iyiligine karsilik nankorluk etmek gibi geliyor)
Lafı cok uzattim farkindayim ama ben kendimi anlattyiktan sonra sunu sormak istiyorum bana ve benim gibilere umut olsun diye hayatiniza giren kisinin hayatiniza nasil girdigini paylasirmisiniz yada bende artik vazgwcmisken esim yada sevgilimle tanistim diyenler var mi
Not: Bazende tamamiyle hayatimda birinin olmasi istegini atmak istiyorum hic dusunmemek bu fikri aklimdan cikarmak isyiyorum acaba bunun bi yolu yontwmi varmidir
Okuyan herkese simdiden ayri ayri tesekkur ederim
Bahsettigin chat sayfasi canim. chat sayfasi degildi bizimkisi dedigim gibi universite mezunlari vardi tc ile giriliyodu bloglar vardi kultur sanat siyaset vs.. (eksi gibi dusun) ama kiz dusurmek icin kullanan bir cok cocukta vardi tabi.cogu mesaja cevap veremezken benimki oyle bir sey yazdi ki tebessum ettim ve kafam dagilsn konusayim modunda konustum :) guven problemim zaten hep vardi bugun hic beklemedigin insanlar bile iclerinde neler tasiyorlar ? Dedigim gibi benim cok yasanmisligim ve insan analizlerim iiyidi.Bir cocukla gorustugumde amacinin ne oldugunu bazen ne yazik ki diyerek goruyordum.(bu da yoruyor ) ama nisanlim sosyal medya bile kullanmiyor.Yine de Allah sasirtmasin.ailelerimiz birebir uydu ayni kulturden geliyoruz..demem o ki kaderindeyse bir sekilde baglaniyor elin kolun.sana sosyal medyadakilere guven demiyorum tabii ki kendini cok farkli tanitan ve kotu seylerle karsilasan insanlar da var ben sansliydim belki.bir de gruplara katilabilirsin yasadigin il de..kultur sanat etkinlikleri gezileri cok faydali oluyor sosyallesme acisindanInsallah cok mutlu olursunuz yanlis anlamayin sizin iliskinizi kinamiyorum ama boyle sanal uzerinden ilerleyen iliskilerde guven problemi olmuyor mu onu hep merak etmisimdir
Birde internetle ilk tanistigimiz yillarda chat falan yaparsim cokta duzgun insanlarla duzgun muhabbetler olurdu yani ask yada iliski olarak birsry olmazdi ama muhabbet edebilecek arkadasliklar olurdu simdi birakin ciddi birssyi sıkılinca dahi netten kimseyle sohbet etmek mumkun degil karsida heran icin bir sapikla karsilasmani muhtekek okabiliyor
Aa oldunuzmu sevgili:)) hadi hayirlisi olsunOtobüs yolculuğunda görüp sevdim muavin kendileri..
Şuan sevgiliyiz..
Kaderin nereden geleceği belli olmaz, eskilerim hep çekyatın altına girseniz bile nasibiniz gelip bulacaktır sizi derdi. İnanıyorum bu lafa, umarım sizin içinde en hayırlısı olsun kısa zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?