Hayatınızdaki İnsan Hayatınıza Nasıl Girdi

Bizde işyerlermiz karşılıklıydı gel zaman git zaman önce arkadaş olduk,sonra ayni mahallede oturduğumuzu öğrendik:) şimdi evliyiz 4 yıllk birde bebemiz var. Daha fazla sosyal olmanız gerek bence yada birilerinin tanıştırması lazım devir değişti çevremde nice meslek sahibi kadın evlenmek istiyor ama bulamıyor kafasına göre birini

Benimkisi görücü usulü gibi oldu iki ay tanışma aşaması sonra söz nişan ve beşinci ayın sonunda evlendik biraz hızlı oldu ama tam adrese teslim. Simdi de on yıllık evliyiz. Bende 30 yaşında tanıştım eşimle yani yaş için çok geç değil herşey nasip kısmet. Çok küçük yaştan beri çok talibim oldu ama üzümün çöpü armudun sapı diye diye kaldım sandım evde ama değilmiş. Allah bahtıni açık etsin gönlüne göre versin inşallah.

Gerçekten ümidinizi kaybetmeyin. Kısmetin nerden geleceği belli olmuyor.

Eşimle tesadüfen bindiğim takside tanıştık. Ilk gördüğümde vuruldum kendisine diye bilirim. Sonralarında görüşmeler kahve içmeler derken evlendik.

Gerçekten nereden nasıl geleceği belli olmuyor beyaz atlı prenslerimizin. (Hoş benimki beyaz atlı değildi sarı atlıydı :))) )

Sizinde karşınıza inşallah çok iyileri çıkar. Umutsuzca bakmayın derim. :)

İngilizceye dair bir forumda tanıştık. İnternet üzerinden sıradan bir arkadaşlık olarak başladı, zamanla evrilip aşka dönüştü. 3 yıl sevgililik döneminden sonra 10 aylık evliyiz şu an :)

Ben tam ümidimi kesmisken çalıştığım hastaneye tayin oldu benim eşim. Bi iki arkadas bizi birbirimize önerdi ikimizde olmaz dedik ilk 5 ay hic bi sekilde denk gelmedik ne nöbet çıkışı ne nöbet tesliminde. 5. Ayın sonunda köyün birinden kuduz tespit edilmis hayvan sahibi vatandaş getirdiler aşılama yapilacak gittim sordum hic bi fikri yokmus benimkinin bende ne bicim mezun olmus ya diyip kızıp gittim hastayi gönderdim daha büyük bi hastaneye. Velhasil kelam o gün beni beğenmiş bi bakayim demiş 3 gun sonra birlikte nöbet tuttuk küçük bi ilcede çalışıyorduk kahve yaptim buna da götürdüm o ara sohbet ettik o kadar sonra zorla dışarıda bulusmaya calismalar vs vs bakti olmuyor arkadaslari soktu devreye. Sarıkamışa kayaga götürdü zorla orda çeldi aklımı ve sevgili olduk. 4 yıldır beraberiz.

Benimki lisede girdi Hala tovbe estağfurullah diyoruz Kocisimi gorunce kim kiz bu ne karizma dedim ergenlige bak Sonra baya bakistik .O zaman telefon falan az ve pahali . Benden de bir kac ust donem bu .Konustuk bir iki uatanarak .Beni bekle dedi Uniyi kazandi msnden konusuyoruz bellir saatlerimiz vardi haftada bir kez annem pazara gidince konusuyorum.Annemin telinden .Ariyor beni .Meger bursunu verirmis kontore .Tabi ben yillar sonra ogrendim. .Yanini kazandım gittim .Herkes unide tanistik sanar.Bulustuk nisan dugun evlilik.Evlilik kader isi o kadar alakasiz memleketlerdendik o kadar ailelerimiz farkli .Ol deneni yasatiyor hayat .

Okulda tanıştık sonra üniversite de çıkmaya başladık ve öğrenciyken evlendik, 15 yıldırda evliyiz, iyikide evlenmişim eşimle.
Anannem Üniversiteye başlarken demiştiki derslerine iyi çalış ama gözün kalbin açık olsun, belki kısmetin oradadır. Haklıymış rahmetli

Bodoslama,baktım yanımda bir adam tövbe estağfurullah Didim.

İngilizceye dair bir forumda tanıştık. İnternet üzerinden sıradan bir arkadaşlık olarak başladı, zamanla evrilip aşka dönüştü. 3 yıl sevgililik döneminden sonra 10 aylık evliyiz şu an :)

Hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim vaktinizden ayirip guzel hikayenizi benimle paylastiginiz icin

Bende hepinize ayri ayri yazmak isterdim ama internet sıkıntılı guc bela anca yaziyorum

Okudugum bazi hikayelerde icim umut doldu bazilarinda yuzume tebessum doldu Allah hepinize omurluk baki mutluluk nasip etsin

Bende bazilarinizin hikayelerini okudukca belki benim kismetimde bi yerlerde beni bekliyordur cekyatin alrina saklansamda kaderim beni bulur dedim :)

Inancli bir insanim bazen bazisina Allah yazmistir kiminin kaderide omur boyu bekarliktir

Eger yazmissa Rabbim birini omrumden gunler akip gidiyor insallah tez zamanda cikar karsima o kisi hayirlisiyla

Yok eger yazilmamissa kaderimw kimse Allah icimdeki bu istedigi alsin cunku bazen kendimk fazlasiyla yalniz hissediyorum ciflere bakinca icime birsey oturuyor ne zaman fiye dusunmeden kendimi alamiyorum

Insallah sizlerin mutlulugunun darisi ben ve KK diger yalniz kafinlarin basına

Biz üniversitede bi arkadaş aracılığıyla tanıştık
O an eşimden etkilendim ne hoş çocukmuş hayatta bana bakmaz diye içimden geçirdim
Oda aynı şeyi düşünmüş meğer:)
3 yıllık evliyiz şimdi :)

Sizin konunuzu okudugumda cok hoşuma gitmişti.rabbim mutlulugunuzu daim etsin.bizleri habersiz bırakma

kocam iş hayatından gırdı hayatıma.

gorucu usulu veya bırının tanıstırmasıyla falan ben yapamazdım mesela. bızzat benım yerınde gorup begenıp benımsemem gerek

sızın buna uygun ortamınız yoksa bu surec dogal olarak uzar tabı

Baska bir iliskim varkende arkadasimdi cok makaraydi iyi anlasirdik ... iki cihan bir araya gelse bu denli ask yasacagimiz ikimizin aklina dahi gelmezdi .. once Rabbim sonra kader bizi bir araya getirdi
Suan cok mutluyuz rabbim daim etsin

Insan hic ummadigi yerde ummadigi insanla bir bakiyor ki eevlenmis...
hayatin cilvesi ac kapilarini sen o sana gelecektir ....

Üniversitede tanıştık. Diyebileceğim tek şey onu ilk gördüğümde sanki uzun süredir tanıyormuşum hissi olmasıydı.

Nasıl olduğunu anlamıyorsun bile inan .. O seni buluyor zaman î gelince ... mesela biz .. dùrùmcùde tanıştık . Polis okulundayken staj â gelmiş benim memleketime :) O diyarbakırlı ben k.maraş.. Sen duşun bak nerden nereye

Bizde üniversite de tanıştık. İlk görüşte gıcık oldum kendisine Gel zaman git zaman ortak projelerde görev almaya başladık. Sonra bir baktım bu adam bana yürüyor :) Biraz naza çekeyim dedim ama bizimkinin çevresi pek geniş. Arkadaş ortamında başka kızları gördükçe nevrim dönmeye başladı. Bunun üstüne bende yürümeye başladım

Öyle böyle derken olanlar oldu :) :) İyiki de olmuş :)

O askerdi izinden dönüyordu bende tatile gidiyordum o sıra (sabah 6 tabi) :) birbirimizi havaalanında gördük. ( Sabiha Gökçen Havaalanı bizim aşk yuvamız :) ) Birbirimizin Nereye gideceğini bilmeden bakıştık. Uçak saati geldiğinde bir baktık ikimizde aynı uçağın kapısında sıraya girdik ve dayanamayıp numaramı istedi bende asla yapmayacağım şeyi yaptım numaramı verdim. Resmen ona karşı çok güven hissettim o an. Uçakta da arkalı önlü denk gelmiştik tabi (Normalde 2 gün öncesi dönmesi gerekirken ayni gün yolculuk ediyoruz) İşte kader,kısmet diye buna deriz.. İkimizde ayrı illerde yaşıyoruz. Uzun mesafe ilişkisi bizimkisi :) Çok şükür 2 senedir beraberiz. Seneye sözümüz var bekleriz inşallah sizde kendinize göre birini bulursunuz hayırlısıyla...

Internette ama hangi mecrada tanistigina bağlı. Ben kalkip arkadaslik, evlilik, tanisma chat sitelerine üye olmam, olmadim. Oradan birilerine güvenmem pek. Onun dışında internetteki insanlar uzayli degil. Internettekilerde disardaki insanlar neticede...
Internet degilde arkadas ortaminda, disarda tanidiklarimin hepsi cok iyi insanlar çikmadi surekli. Hatta cevre tarafindan cok efendi, iyi denilen tipin bile altindan neler cıktı.

Valla arkadaşımla yürürken yolda karşılaştık arkadaşımın arkadaşılarıydı. muhabbet ettik tanıştık zaten aynı arkadaş grubu içinde gibi olduk o muhabbet sonrası, ama ben görüp gözüme kestirdiğim için bi ayrı davrandım bahanelerle aynı zamanda aynı yere denk geldik tamamen benim çabamlaama o da hoşlanmış benden yanıma filan oturmaya çalışıyormuş hep arkadaşlarla yemek yerken öyle dedi. Sonra yürüdü gitti bizim iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…