- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
:) ben bu konuda bi adımda olsa ilerlediğimi düşünüyorum :) depresyona batıp batıp durmuyorum :)
günün en karanlık vakti gün doğmadan hemen önceymiş ya :) biliyorum mutsuzluk yerine mutluluğu koyuyorum şükrediyorum bence bayağ ilerledik ne dersin :)
bütün yollar köprüye dayansa
köprü lavlara teslim olup yansa
ümitsizliğe kapılma KALK YENİ YOLLAR BUL
KöPRÜLER KUR VE KURTUL
duvarımda asılıydı bi ara bu :) çok severim
Selam aşk melekleri
iyi geceler kızlar
demin umutlunun adını gördüm aşağıda sonra tryamour ama şimdi ikiniz de gittiniz sanki:44:
ben de bugun iyiyim dün misafirler geldiler gece 3te yattım sabah da 10dan önce kalktım
biraz uykusuzdum birkaç kes uyandım gece...
ama günün güzel geçti, bugun diyetime uydum ve sporumu da yaptım çok keyifliyim Allaha şükür...
geçmişi de okudum gayet güzel paylaşımlarınıza varmış
ne güzel gece boyu kkdayım diyordum ama uykumn geldi biraz daha durup çıkcam kızlar
inşallah rüyamda gördüğüm şey güzel olurMaşallah. :))
Bugün hepimiz çok iyiyiz şükürler olsun.
Tatlı rüyalar sana o zaman. Çok güzel rüyalar gör.
Sen de iyisin bugün sanırım.:))
Ama herkes gitti sanırım. Denk gelemiyoruz aynı vakte.
Biri gidiyor diğeri geliyor. :))))
iyi geceler kızlar
demin umutlunun adını gördüm aşağıda sonra tryamour ama şimdi ikiniz de gittiniz sanki:44:
ben de bugun iyiyim dün misafirler geldiler gece 3te yattım sabah da 10dan önce kalktım
biraz uykusuzdum birkaç kes uyandım gece...
ama günün güzel geçti, bugun diyetime uydum ve sporumu da yaptım çok keyifliyim Allaha şükür...
geçmişi de okudum gayet güzel paylaşımlarınıza varmış
ne güzel gece boyu kkdayım diyordum ama uykumn geldi biraz daha durup çıkcam kızlar
:) neyse boş bırakmıyalım da topiği önemli olan o.
Saçma bir şarkı takıldı ağzıma habire çalıp oynuyom kendi kendime.
Sevdiğim kız bana abi deyincee lay lay lomm...
İyi yapıyorsun.
Ben de ankaranın bağları diye bi şarkı açtım.
Ankaralılar hep düğünlerinde çalıyor o şarkıyı. Youtube'da 10milyon kez tıklanmış bi de.
Ona bakıyordum.
Bugün 16:30da dolunay var.
Olumsuz olan herşeyi serbest bırakmak için çok uygun bir zamandır.
Ne yapmalıyız?''Ben şu anda ........... durumumu kabul ediyorum .
Yaşadığım herşeyi sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.'' diyebiliriz ya da kağıda yazıp yakabiliriz.
-Alıntı-
Bence çok güzel bir çalışma olur.
merhaba kızlar
paylaşımlar çok güzel...
ben de Nilda Ferhan Efeçınar ismine nette denk gelmiştim birden aaaa nerden tanıyorum bu ismi dedim
inşallah olumlamalara devam...
bugun iyiydim yani herhangi bir olumsuzluk yok herşey güzeldi hala güzel...
Sizleri takip ediyorum.Motivasyon çalışmalarınız çok güzel.Bende bu konularda çok okurum.Bu konularda çok çalışma yapmadım.Sanırım yıllardır okuduklarımdan birkaç şey yaşam tarzım olmuş.Ama bilmeden kendime çektiğim olumsuzluklar da yok değil.Hatta bu ara o olumsuzlukları yaşadığım evre.Yıllardır söylediğim cümleyi bu yıl yaşıyorum.Bende onun üzerine çalışmalara başladım.Arzu ettiğimiz yaşama kavuşmak dileği ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?